Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Mene pa zanima kje to kupuješ? K nikjer v DM ne vidm.
Drgač pa uporabljam gel za tuširanje Nivea - on kašmir, k ti nardi kožo mehko...pa diši tko fajn! Losjon pa zdj bolj mal uporabljam, bolj pozimi k mam ful suho kožo!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Od fruttinija majo ful veliko kolekcijo v Mullerju, v ljubljani, tako v centru kot tam pri City parku. Jaz imam gel in peeling Fruttini z okusom pomaranče pa je ful hud.
Drugače mam gel ponavadi kar Palmolive, ker jih mami vedno kopuje, mleko pa kakšno od avona, fruttini, dove...
Drugače mam gel ponavadi kar Palmolive, ker jih mami vedno kopuje, mleko pa kakšno od avona, fruttini, dove...
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Damn k sm tko daleč od LJ doma...kaj pa v Celju?
Aja...ful me moti k sm na nekatere šampone alergična..recimo na Palmolive al pa on Ph5 (ne vem kok se napiše...pa ne vem č se sploh obstaja ). Tak me koža srbi pa čist flekasta ratam, č se s tem tuširam.
Aja...ful me moti k sm na nekatere šampone alergična..recimo na Palmolive al pa on Ph5 (ne vem kok se napiše...pa ne vem č se sploh obstaja ). Tak me koža srbi pa čist flekasta ratam, č se s tem tuširam.
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
trenutno fa asia spa pure silk & lotus blossom....kak to disiiiiiiiii
mleko za telo...nevem ce bi temu lih tak rekla..trenutno testiram od nive-e goodbye celulite
mleko za telo...nevem ce bi temu lih tak rekla..trenutno testiram od nive-e goodbye celulite
- TaNora
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: My World
uff...
Najboljši gel za tuširanje oz. pena za tuširanje je od Just-a. Just je ena firma, ki proizvaja naravo kozmetiko. Teh stvari ne moreš kupit v trgovini (vsaj zdi se mi ), pa so tut kar fajn "drage". Sam po njih ful lepo dišiš pa kožo maš kot dojenček...
Najboljši gel za tuširanje oz. pena za tuširanje je od Just-a. Just je ena firma, ki proizvaja naravo kozmetiko. Teh stvari ne moreš kupit v trgovini (vsaj zdi se mi ), pa so tut kar fajn "drage". Sam po njih ful lepo dišiš pa kožo maš kot dojenček...
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Nora sm na gele za tuširanje od Fa. Sploh tale nova kolekcija Asia spa je fajn. Vanilija z jogurtom, kokos z jogurtom, lotusov cvet, guava, pa ne vem kaj še vse, skratka tak dišijo, da je tuširanje še večji užitek kot ponavadi.
Mleko za telo - vsi od Nivee in pa na splošno tisti nežni za bejbije.
Mleko za telo - vsi od Nivee in pa na splošno tisti nežni za bejbije.
...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Gel za tuširanje mi še najbolj ustreza kšn od palmolive al pa od fa. Najbolj mi pa diši od palmolive un bol nov...tak bol prozorno oranžen, propolis al kaj je...Pa zelen od fa.
Mleko za telo pa kšn od garnierja, trenutn mam unga rdečga body repair.
Se mi pa zadne čase dogaja, da k se stuširam, da me po celmu telesu ful vse srbi in tko nekak špika...za znoret! Lahko bi se do krvi spraskala! In sm misnla, da je od gela za tuširanje, pa sm si kupla druzga, pa je še kr isto. A se še keri kej tazga dogaja? Ne vem, kva bi to lahko blo.
Mleko za telo pa kšn od garnierja, trenutn mam unga rdečga body repair.
Se mi pa zadne čase dogaja, da k se stuširam, da me po celmu telesu ful vse srbi in tko nekak špika...za znoret! Lahko bi se do krvi spraskala! In sm misnla, da je od gela za tuširanje, pa sm si kupla druzga, pa je še kr isto. A se še keri kej tazga dogaja? Ne vem, kva bi to lahko blo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov