Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Gel za tuširanje: Renewing Aroma Steam od St Ives-a
Res je super, ker deluje s paro, ko se tuširaš s toplo vodo in maš v kopalnici pravo aromaterapijo Pa koža še ful dolgo lepo diši in fuuul je mehka.
Mleko za telo pa Cucumber and Melon Moisture Lotion, tudi od St Ives-a.
Ful lepo diši po melonah in naredi kožo res mehko pa takoj se vpije, kar mi je ful pomembno.
Res je super, ker deluje s paro, ko se tuširaš s toplo vodo in maš v kopalnici pravo aromaterapijo Pa koža še ful dolgo lepo diši in fuuul je mehka.
Mleko za telo pa Cucumber and Melon Moisture Lotion, tudi od St Ives-a.
Ful lepo diši po melonah in naredi kožo res mehko pa takoj se vpije, kar mi je ful pomembno.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
Mimi_M napisal/-a:MissBitch, a tale losjon od Avona diši tako kot parfum?
jst imam namreč Today parfum in mi je zelo všeč, mogoče bi imela še losjon..
v bistvu sem losijon dobila za darilo, tak da ne vem, ker parfuma nimam... če ti kaj pomaga pa... always diši po šmarnicah... meni je zelo lepo vonj!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Mimi_M napisal/-a:MissBitch, a tale losjon od Avona diši tako kot parfum?
Sem opazla, da omenjate Avon, pa me zanima, kje se to sploh da dobit? Ne vem no, jaz kupujem v DM in Tuš drogeriji in res še nisem tega zasledila!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
kozarec napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:MissBitch, a tale losjon od Avona diši tako kot parfum?
Sem opazla, da omenjate Avon, pa me zanima, kje se to sploh da dobit? Ne vem no, jaz kupujem v DM in Tuš drogeriji in res še nisem tega zasledila!
naa... v drogerijah avon ne boš dobila...
se naroča prek kataloga... pa mislim ka je bilo na tem forumu že dosti krat objavljeno katere punce so zastopnice... malo poglej proti nazaj, pa kontaktiraj kero...
jaz naročam prek frenda
ma pa avon tud spletno stran, samo na žalost ne vem linka na pamet... v prašaj strica googla
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je Dove zakon..že neki časa uporabljam mleko in gel za telo pa sm ful zadovoljna...drgač pa uporabljam tud kreme od nivea-e.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
MissBitch napisal/-a:kozarec napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:MissBitch, a tale losjon od Avona diši tako kot parfum?
naa... v drogerijah avon ne boš dobila...
se naroča prek kataloga... pa mislim ka je bilo na tem forumu že dosti krat objavljeno katere punce so zastopnice... malo poglej proti nazaj, pa kontaktiraj kero...
jaz naročam prek frenda
ma pa avon tud spletno stran, samo na žalost ne vem linka na pamet... v prašaj strica googla
avon je kataloška prodaja! Lahko se sam včlaniš in nakupuješ zase (samo se splača samo preko 8000 na mesec) ali preko posrednikov.
Ja, pa teli losjoni res dišijo tko k parfumi!!
Jest mam Litlee Black dress parfum in losjon, pa oba enako dišita
Peek-a-boo!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
meni pa bionsen najbolje odgovarja .drugi mi full vzdražijo kožo ta pa čist nič ne in koža mi še dolgo diši!
ne uporabljam mleka za telo. mam pa ta novi losjon od oriflame in je tud full zakon!
ne uporabljam mleka za telo. mam pa ta novi losjon od oriflame in je tud full zakon!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
gel za telo vonj vrtnic, takh praivh, svežih?kje to dobim?
drgač mam pa najraj fa jogurt un k ma pol po vaniliji al kokosu vonj mmmmmmmmmmm
drgač mam pa najraj fa jogurt un k ma pol po vaniliji al kokosu vonj mmmmmmmmmmm
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov