Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst pa sovražim vse gele za tuširajne z raznimi vonji sadežev, itd... O fuj fuj . Najraj mam enga od Palmolive pa nevem točno ker je že... Diši pač po milu .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
men so od Palmolive zakon!! še posebi pa un z medom in mlekom, če se ne motim..se počutim kot medenjak k se tuširam z njim
pa ti aroma therapy so mi tud ql...drgač mam pa za telo tisto maslo od fruttinija(češnja-vanilija)ga mam že kr neki časa pa ga kr ne zmanjka..pa ga uporabljam kar pogosto..
pa ti aroma therapy so mi tud ql...drgač mam pa za telo tisto maslo od fruttinija(češnja-vanilija)ga mam že kr neki časa pa ga kr ne zmanjka..pa ga uporabljam kar pogosto..
Free your mind...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
hvala Mimi_M, grem jutr pogledat če bo čas!
drugače se pa js najrajš tuširam s katerokol stvarjo, ki diši, čeprov ne sme preveč. za kožo mi je biu pa do zdej najbolš nivea za suho kožo, pa valda zdej moja masažna ploščica (ki jo moram itak vsak dan oment )
drugače se pa js najrajš tuširam s katerokol stvarjo, ki diši, čeprov ne sme preveč. za kožo mi je biu pa do zdej najbolš nivea za suho kožo, pa valda zdej moja masažna ploščica (ki jo moram itak vsak dan oment )
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
za tuškat...Lux ( Summer massage tko nekot ) fuuuul diši...njam njam ..am za body mam pa kr od fruttinija..kokos ( ful diška ) al pa pumin..ta roz ( flowing ) tut ful diši
baby..life goes on..
- ingicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
jaz uporabljam nivea visage(nežno čistilno mleko)
delovanje:
1.obraz in predel okoli oči očisti temeljito in hkrati blago
odstrani make-up,umazanijo in odvečne maščobe.
imela sem tudi druge ferme pa sem po njih imela ful suho kožo tako da ustreza saj zame odvisno od kože. to sem hotela napisati pod kozmetiko in odstranjevanje ličil
uporabljam gel za tušeranje od niveje in mleko za telo tudi
delovanje:
1.obraz in predel okoli oči očisti temeljito in hkrati blago
odstrani make-up,umazanijo in odvečne maščobe.
imela sem tudi druge ferme pa sem po njih imela ful suho kožo tako da ustreza saj zame odvisno od kože. to sem hotela napisati pod kozmetiko in odstranjevanje ličil
uporabljam gel za tušeranje od niveje in mleko za telo tudi
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Včeraj sem šla v Mullerja povohat Fruttinije...in sem bla prav razočarana. Sicer so imeli samo štiri vonje - cherry, kokos&banana, menta in malina...sam mi sploh niso kaj preveč dišali. Edino uni kokos&banana recimo.
Sicer pa mam trenutno od Luxa...Dancing glow? Mislim da se tako kliče. Pa mi ne diši preveč...oz. na koži mi ne diši preveč lepo, za povohat je okay. Prej sem imela pa od Luxa Nutri Pearls (spet nisem ziher glede imena ), pa mi je res maksimalno lepo dišal (tut na koži). Sicer pa zelo menjam gele za tuširanje...je res dosti takih, ki so mi všeč.
Sicer pa mam trenutno od Luxa...Dancing glow? Mislim da se tako kliče. Pa mi ne diši preveč...oz. na koži mi ne diši preveč lepo, za povohat je okay. Prej sem imela pa od Luxa Nutri Pearls (spet nisem ziher glede imena ), pa mi je res maksimalno lepo dišal (tut na koži). Sicer pa zelo menjam gele za tuširanje...je res dosti takih, ki so mi všeč.
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
*purple bitch* napisal/-a:Eneya napisal/-a:mleko za telo: nivea, ce pa ni nivee pa solea
se je ze fant mal prtozval d kva tok po kokosu skoz disim k mu ni glih najbl kul
haha k moj tip...zanga sta nivea pa solea eno in isto.....če je nivea jo kliče solea, če je pa solea jo kliče pa nivea...no kdaj pokliče eno kar niveasolea....... boli njega.....
pa tud jst sm mela kokosov šampon pa mleko za telo, pa je reku da sm k ena palma in da to preveč diši...no na konc mu je že smrdel.....zdj mam pa en baby šampon pa mu ful dišaaaaaaa.
ja nooooooo! in mene je ze stokrat vprasal ce je solea ista firma k nivea pa ze stokrat sm mu povedala d je solea schwarzkopf, nivea pa svoja nivea. res ne vem zakaj moski ne marajo kokosa.
a kadr ga jst o fuzbalu kej sprasujem, ga pa ne smem po 100krat isto vprasat?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tiavanna napisal/-a:Včeraj sem šla v Mullerja povohat Fruttinije...in sem bla prav razočarana. Sicer so imeli samo štiri vonje - cherry, kokos&banana, menta in malina...sam mi sploh niso kaj preveč dišali. Edino uni kokos&banana recimo.
Blah, jaz tudi danes.
Čist preveč "umetno", kemično mi dišijo. Sm prov vesela, da nisem po nepotrebnem zapravljala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov