Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
jz mam tušgel Nivea (marelica mmm), pa Nivea mleko-čist navadno; pa Adidasovi geli za tuširanje mi zlooo zlooo odgovarjajo, potem Lux..pa včasih si pri mami "sposodim" kokosovo mleko za po telesu (v taki rjavi flaški je )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, men majo pa teli frutiniji premočn vojn, čeprou sm jh mela učas (kokos pa višna), sam mi je blo kr slabo, k je cela kopalnca se nalezla teh dišau
Zdj mam pa neki z jogurtom u zvezi...
Mam pa za u bano eno limited edition zimsko praulico, k pa hudo dobr diši
Zdj mam pa neki z jogurtom u zvezi...
Mam pa za u bano eno limited edition zimsko praulico, k pa hudo dobr diši
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
*Ela* napisal/-a:sicer dvomim da je postavitev izdelkov v mariborskem mullerju ista kot drugod , ampak bom pogledala v mullerju, hvalaMimi_M napisal/-a:V Müllerju, ja, ko prideš v prvo nadstropje greš na desno stran.
Joj.. res sm pomislila samo na ljubljanjskega...
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
mleko za telo: nivea, ce pa ni nivee pa solea
dusgele mam pa trenutno kar tri (posledica zadnjih bozicno-novoletnih-rojstnodnevnih praznikov ): palmolive massage z zrnci nevemcesa vsega morja in alg... pol en müllerjev dusgel ene limone pol pa se en bagnodoccia jogurt z gozdnimi sadezi tud müller
jst sm mela od fruttinijev sam milo kokos-banana pa mi je biu res hud. ceporv pol se je ze fant mal prtozval d kva tok po kokosu skoz disim k mu ni glih najbl kul
dusgele mam pa trenutno kar tri (posledica zadnjih bozicno-novoletnih-rojstnodnevnih praznikov ): palmolive massage z zrnci nevemcesa vsega morja in alg... pol en müllerjev dusgel ene limone pol pa se en bagnodoccia jogurt z gozdnimi sadezi tud müller
jst sm mela od fruttinijev sam milo kokos-banana pa mi je biu res hud. ceporv pol se je ze fant mal prtozval d kva tok po kokosu skoz disim k mu ni glih najbl kul
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Eneya napisal/-a:mleko za telo: nivea, ce pa ni nivee pa solea
se je ze fant mal prtozval d kva tok po kokosu skoz disim k mu ni glih najbl kul
haha k moj tip...zanga sta nivea pa solea eno in isto.....če je nivea jo kliče solea, če je pa solea jo kliče pa nivea...no kdaj pokliče eno kar niveasolea....... boli njega.....
pa tud jst sm mela kokosov šampon pa mleko za telo, pa je reku da sm k ena palma in da to preveč diši...no na konc mu je že smrdel.....zdj mam pa en baby šampon pa mu ful dišaaaaaaa.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst mam za tuširat najrajš Adidas gele, ampak se jih ful ne dobi, edin v Mullerju. Res mi najbolj možno dišijo. (če pa ni teh pa kkšne sadne od Fa, Palmolive). Pa Fa ma zdej ene par vonjev čist hudih.
Losjone/mleka za telo mam tud čist običajne vonje - kej čist običnga od Nivee al pa Garnier Body Tonic (taka rumena flaška).
Losjone/mleka za telo mam tud čist običajne vonje - kej čist običnga od Nivee al pa Garnier Body Tonic (taka rumena flaška).
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- ingicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
za tušeranje uporabljam (tekoče milo kokos,palmolive aroma therapy vonj lubenice, ter nivea ) za po tušeranju pa uporabljam body lotion gucci.ta losjon sem dobila od kolegice ker ga ona tut uporablja pa e danes nevem kje ga je kupila diši pa po kokosu (uporabljam pa tudi mleko za telo dave
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov