Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Trenutno mi je za tuširanje najljubši (tudi zelo dober za suho kožo) od Vichy Lipidiose, v Müllerju pa sem kupla še dva gela Palmolive Naturals, ker so bli skoraj zastonj, no (210sit), med&mleko ter s shea maslom
Mleko pa uporabljam trenutno garnier rdeči in več losjonov od Avona (češnja, Planet SPA s shea maslom..)
Mleko pa uporabljam trenutno garnier rdeči in več losjonov od Avona (češnja, Planet SPA s shea maslom..)
- pikica28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2006
- Kraj: Maribor
Hawiian Tropic Luxury Body Butter - Men osebno eden boljših losjon za telo, kožo res nrdi ful mehko, pa ful diši po kokosu, zdej mi ga že počas zmankuje tko ga bo treba it kupt! [/quote]
SIENNA kje se pa da ta body butter dobit ( Muller, LImoni...)?
SIENNA kje se pa da ta body butter dobit ( Muller, LImoni...)?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst mam pa od Johnson Comforting showe creme z vanilijo (res maš pol mehko kožo pa lepo diši), pa od Fruttinija pomarančni peeling, body butter in mleko na sprej...še prej pa mokro kožo dodatno navlažim z otroškim oljem (Johnson sivka, kamilica, aloa).
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov