Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Najljubši gel za tuširanje mi je od Dove oljni gel (vsi tri vonji), mleko za telo pa od Garniera za suho kožo (v rdeči embalaži).
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
gele za tuširanje menjam kot po tekočem traku - nimam najljubšega...
lotion za telo mi je bil do sedaj najboljši za kožo od garniera v rumeni packungi (body coconut..) diši po agrumih in se fantastično vpija....poznak atera kaj podobnega kot je ta body coconut?
lotion za telo mi je bil do sedaj najboljši za kožo od garniera v rumeni packungi (body coconut..) diši po agrumih in se fantastično vpija....poznak atera kaj podobnega kot je ta body coconut?
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Za tuširanje mam eno zadevo z madnjlemod Afrodite ki je... fenomenalna! Neverjetno, da lahko naši nardijo tako dobro kozmetiko.
Po tuširanju pa uporabljam Lahek losjon z aloe vero od Afrodite za poleti ali L'Occitane-ovo kremo za telo s karitejevim maslom ko je bolj hladno...
Po tuširanju pa uporabljam Lahek losjon z aloe vero od Afrodite za poleti ali L'Occitane-ovo kremo za telo s karitejevim maslom ko je bolj hladno...
Imaš, da me vikaš!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst mam pa skor use izdelke za nego telesa od dove al pa nivea-e...in so mi zakon!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov