Mozolji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
http://www.google.si/url?sa=i&rct=j&q=& ... 1641576769
a ste kdaj sprobali to masko ? meni se zdi zelo v redu in jo priporočam...
a ste kdaj sprobali to masko ? meni se zdi zelo v redu in jo priporočam...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Klindamicin 1% dermalna raztopina - to je taisti klindamicin o katerem ste pisale, ali obstaja več vrst - za različne stopnje aknavosti? Sama imam kar precejšnje probleme z aknami. Skinoren mi je pomagal res minimalno (ob redni uporabi), tako da zdaj ne bi spet hodila do zdravnika, če ni res potrebno in se dobi klindamicin tudi samoplačniško brez recepta. Grem jutri vprašat v eno privat lekarno, ko ste ravno omenjale da se samo v privat lekarnah da dobiti to raztopino, pa me zanima koliko stane? Sem iskala po internetu, a nisem nič zasledila.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
A si že probala dermatološko linijo La Roche Posay? Ti priporočam... men je ful pomagala... je pa res da vsaka koža drugače reagira, ampak men je ta linija enkratna! Dobila sm par testerjev pa sprobala... malo povpraši, če še nisi.
Tu es dans toutes mes pensées.*
- *Gaja*
- Kofetarica
Hvala za priporočilo. Ta linija se najbrž dobi samo v lekarnah, ne? Če se ne motim, je značilno, da imajo ti izdelki ful alkohola (mogoče tudi parfuma in parabenov)? Tega si moja koža ne more privoščiti, ker je očitno ful občutljiva. Testerje se da dobiti samo od kreme ali tudi čistilnega gela? A je to zastonj? Bi prosim pogledala na vseh izdelkih sestavine in napisala tudi, katere vse izdelke uporabljaš? V kolikor bi se odločila poskusiti, bi bilo pametno zamenjat tudi zdajšnji Avene čistilni gel za La Roche Posay, potem bi rabila še kremo in tonik. Nočne kreme ne uporabljam, česa drugega pa tudi ne.
-
*cukrr* - Kofetarica
Ni zakej. Ja, dobi se samo v lekarnah. Je brez alkoholov in parabenov. Mja sj js mam tud ful občutljivo kožo... pa samo, da sem se 1x dotaknila mojega obraza so me takoj napadli kkšni mozoljčki. Js vem, da sem dobila vse testerje in od gela in od kreme prav v majhni tubici in ne v tistih zavojčkih, so pa zastonj ja. Js sm šla 1x samo nekaj vprašat v lekarno pa sem mal začela jamrat glede kože pa mi je ponudila to linijo pa mi ni nič žal. Js uporabljam samo ta gel:
http://www.laroche-posay.si/izdelki-zdr ... p2374.aspx
Sestavine so pa napisane v enem od zavihkov. Js ko porabim te moje kreme grem pa definitivno iskat še kremo za obraz od La Roche Posay... uglavnm ful me je navdušila ta linija, ker meni dejansko pomaga.
http://www.laroche-posay.si/izdelki-zdr ... p2374.aspx
Sestavine so pa napisane v enem od zavihkov. Js ko porabim te moje kreme grem pa definitivno iskat še kremo za obraz od La Roche Posay... uglavnm ful me je navdušila ta linija, ker meni dejansko pomaga.
-
*cukrr* - Kofetarica
Šalabajzr je res ne odpre! Sploh nism opazla Ti rajš napišem sestavine... :
AQUA / WATER
SODIUM LAURETH SULFATE
PEG-8
COCO-BETAINE
HEXYLENE GLYCOL
SODIUM CHLORIDE
PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE
ZINC PCA
SODIUM HYDROXIDE
CITRIC ACID
SODIUM BENZOATE
PHENOXYETHANOL
CAPRYLYL GLYCOL
PARFUM / FRAGRANCE
OPIS: EFFACLAR Gel nežno čisti kožo, zahvaljujoč čistilnim učinkovinam, ki spoštujejo občutljivo kožo. Odpravlja nečistoče in odvečni sebum, obenem pa ohranja kožo čisto in svežo. S pomirjevalno termalno vodo La Roche-Posay, ki deluje proti razdraženosti - pH 5,5 - Brez mila - Brez alkohola - Brez barvil - Brez parabenov.
AQUA / WATER
SODIUM LAURETH SULFATE
PEG-8
COCO-BETAINE
HEXYLENE GLYCOL
SODIUM CHLORIDE
PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE
ZINC PCA
SODIUM HYDROXIDE
CITRIC ACID
SODIUM BENZOATE
PHENOXYETHANOL
CAPRYLYL GLYCOL
PARFUM / FRAGRANCE
OPIS: EFFACLAR Gel nežno čisti kožo, zahvaljujoč čistilnim učinkovinam, ki spoštujejo občutljivo kožo. Odpravlja nečistoče in odvečni sebum, obenem pa ohranja kožo čisto in svežo. S pomirjevalno termalno vodo La Roche-Posay, ki deluje proti razdraženosti - pH 5,5 - Brez mila - Brez alkohola - Brez barvil - Brez parabenov.
- *Gaja*
- Kofetarica
Ful ti hvala, da si kopirala zadevo. Stane tam okoli 10eur tudi v lekarnah, ali samo preko spleta? Ker grem raje v fizično trgovino kot da naročam preko spleta. (če ni res nujno oz. ni druge)
Parfum sicer vsebuje, a bom probala tester in videla kako ga moja koža prenaša. Tudi za kremo bom prosila tester, ker če se le da, imam rada od ene linije, sicer težko ugotavljam kaj moji koži ne odgovarja ...
Parfum sicer vsebuje, a bom probala tester in videla kako ga moja koža prenaša. Tudi za kremo bom prosila tester, ker če se le da, imam rada od ene linije, sicer težko ugotavljam kaj moji koži ne odgovarja ...
-
*cukrr* - Kofetarica
Prosm. Ej za ceno pa nebi vedla, ker js sm mela tolk testerjev, da sm se prežvela zihr 3 mesece haha... jaja je velik vem. Pomoje da je malo dražje kot pa 10€ v lekarnah, sm pa ziher da čez 20€ ne more bit.. seveda pa to govorim samo za en proizvod in ne za vse skupaj. No probaj pa boš vidla kaj ti odgovarja če ti sploh. Srečno pa čimveč nafehti! haha
- *Gaja*
- Kofetarica
cukrr ful ti hvala, meni se že zdaj po dveh dneh uporabe tega gela in te kreme (serum ali karkoli je to, ker ni točno napisano): http://www.laroche-posay.si/izdelki-zdravljenja/Effaclar/EFFACLAR-DUO-p2373.aspx
Dobila pa sem še tester od Effaclar H - pomirjevalna pena za globinsko čiščenje kože, ki jo bom uporabljala drug teden: http://www.laroche-posay.si/izdelki-zdravljenja/Effaclar/EFFACLAR-H-Pena-p2375.aspx
Za kak mesec do dva sem preskrbljena s temi testerji, potem pa grem v nabavo. Ne vem pa, ali je krema res toliko potrebna, ali naj kremo dalje uporabljam od Paula`s Choice, ki jo imam še doma (nekje pol).
Dobila pa sem še tester od Effaclar H - pomirjevalna pena za globinsko čiščenje kože, ki jo bom uporabljala drug teden: http://www.laroche-posay.si/izdelki-zdravljenja/Effaclar/EFFACLAR-H-Pena-p2375.aspx
Za kak mesec do dva sem preskrbljena s temi testerji, potem pa grem v nabavo. Ne vem pa, ali je krema res toliko potrebna, ali naj kremo dalje uporabljam od Paula`s Choice, ki jo imam še doma (nekje pol).
-
*cukrr* - Kofetarica
Ni zakej. Upam, da ti bo res ful pomagal... men vem, da je zato sm pa predlagala to linijo pa sm mela res polom s kožo. Glede kreme pa mislim, da ni nič narobe, če še drugo uporabljaš pa da ti ustreza... najbolj važno je čiščenje.
-
kariina - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2013
Tudi jaz uporabljam čistilni gel effaclar od la roche posay in je res super.priporočam celo linijo, katerakoli njihova krema vam pač po čiščenju z gelom najbolj ustreza...sama sem preizkusila že skoraj vse (s testerji) in se ne morem odločiti med dvema
you can be anything you want (:
- *Gaja*
- Kofetarica
Zdaj po nekaj dneh se mi zdi, da mi krema Effaclar Duo ne odgovarja, saj sem pridelala nekaj dodatnih mozoljev. Če pa uporabljam samo čistilni gel, ki mi sicer fajn očisti kožo (bi rekla, da tudi globinsko), pa imam potem suho kožo, kar pa spet ni okej. Kremo ali serum rabim v vsakem primeru kot podlago pod pudrom, da se le-ta lepše nanaša in nimam luskic. S temi luskami imam probleme zlasti na bradi in ob nosu, tako da moram vedno paziti kakšno kremo uporabljam.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Tudi meni so se pojavili mozolčki, ko sem testirala to kremo... Poleg tega imam na ličkih totalno suho in luskasto kožo... Dobro, da sem sprobala testerčke dvakrat...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Ok, jaz več ne vem kaj naj. Odkar sem nehala s tabletkami mam dnevne bitke na obrazu...to ni za verjet več...in ne, s časoma ne postane boljše. Sicer mam kul kozmetiko, ki mi malo blaži vse skup, sam je še vedno katastrofa. Kot da ne bi blo dovolj, da mam mozolje vseh vrst po celem obrazu, mam poleg še ful suho kožo in zgledam ko mam puder gor ful hitro kot da bi razpadala. Sicer mislim, da mi neka hrana ful vpliva, ker ko se zelo zdravo prehranjujem je vse skup boljše, ampak še vedno daleč od dobrega. Katera hrana (poleg mleka, mastnih zadev...) še vpliva na kožo? Je bla kera v podobni situaciji? Kakšnekoli ideje kaj še lahko naredim? Res ne bi rada šla nazaj na tabletke, ampak ne vem, kako dolgo bom to še prenašala...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov