Mozolji

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 22. Apr. 2012 21:51

A kera ve kolk je razlike med Diacneal kremo in Differin gelom? Kaj je bolš? :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Apr. 2012 11:59

baje diacneal, ampak ni nujno, da pri tebi nebi bilo obratno
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 23. Apr. 2012 12:54

Jst v vsaj en obrok na dan (v kosmiče za zajtrk/večerjo al pa solato za kosilo) dodam bučna semena, ker pripomorejo k čiščenju kože. In mam res ful lepšo kožo zadnjih par mescov :gut:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 24. Apr. 2012 17:49

A pa si zihr, da je od tega? :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 24. Apr. 2012 18:26

Zihr itak ne morm bit, sam sej to nikol ne mošr bit. Bučna semena so znana po tem, da čistijo kožo, tko kot sta čokolada in svinjina znana po tem, da jo mašita. Škodt ne more :P Je pa res, da je to le eden od "ukrepov", ki sem jih uvedla zadnje čase, ker so se mi učas na čelu delal taki podkožni mozolji, da sm mela enkrat usega dost in sm totalno spremenila prehrano. Večina dermatoloških težav izhaja iz nepravilne prehrane, to je pa dejstvo :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Apr. 2012 18:38

jojobino olje (naj te ne zavede beseda OLJE) deluje zelo dobro proti nečisti koži
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Apr. 2012 18:46

Jp, sej bučna semena so tudi oljna... zanimivo, nisem še slišala glede tega njihovega učinka.. Za čvrsto kožo že, tega glede aken pa še ne poznam :)

Glede čokolade pa ni dokazano oz. so že velikokrat ovrgli tisto domnevo, da naj bi povzročala akne :wink: Potem pa odvisno pač, kateri študiji verjameš, itak je najbolje svojo kožo opazovat pa sam ugotovit zase :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 24. Apr. 2012 19:03

To je res, čist odvisno od posameznika - men recimo celo štalo na obrazu naredi mleko, zato ga pač ne pijm :P
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 24. Apr. 2012 19:18

Sej to je najtežje ko res ne veš kaj ti povzroča take grozne breakoute. Najbolš, da vsak naredi test pa si zapisuje vsak dan kaj je pa se prever katera hrana najbolj vpliva na kožo. :) Js sm mela 2 mesca nazaj že skor dobro kožo... ubistvu tko bom rekla... izboljševal se mi je pol sm pa use zafrknila s Sensilab Cerinom. :mad:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Apr. 2012 20:26

ups, napačna tema :D
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 24. Apr. 2012 20:27

Kakšna tema se navezuje tudi na to pa se je treba mal pozanimat. Sej za to pa so forumi, da si pomagamo med sabo, mar ne? :)

Aja pa sorry še za ta OT!
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 24. Apr. 2012 20:31

ja, sam pol nekdo išče npr. puder zase, pa je par strani čist o drugi stvari. vem, da sem tut jaz OT, sam včasih me tok jezi, ko hočeš kej najdt, pa morš zato par strani nazaj, da sploh prideš na temo, tisto originalno.

drugač pa baby pudri znajo pomagat pri mozoljih, zdej nevem, kok maš ti hudo stanje, ampak.. :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 24. Apr. 2012 20:38

Mja sem že opazila take primerke... vem da je name letel pa priznam, da sem zgrešila pri kakšni pa se opravičujem za kakšen OT! :)

No za baby pudre pa res nism slišala še, da bi znali pomagat. Pri enih pudrih me res skrbi zaradi snovi, ki mašijo pore pa ti mastijo kože pa niti probat ne upam. :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 25. Apr. 2012 18:57

misliš zinc oxide, npr.? Meni to niti malo ne maši por, mi celo lepo zaceli mozoljčke. Saj cink je za celjenje, sicer pa kakor kateri odgovarja, ni nujno, da bodo tebi ravno vse komedogene stvari mašile pore, to moraš sprobat.
jaz ko se mi nardi kakšen mozolj, ga stisnem in baby kremco gor (tisto belo, mastno), drug dan je samo še krasta od mozolja, to pa itak spraskam stran in ni več :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 25. Apr. 2012 19:13

No ja to lih točno ne vem katera snov naj bi meni povzročala mašenje por. :) Pri tem mojem pudru, ki ga uporabljam ne dolgo časa še, sploh ni sestavin na embalaži :mad: Samo se pa počutim tko kot, da nimam nič gor. Pri prejšnjem, ki sem ga pa mela je blo pa grozno! Malo dnarja mal muske pravjo. :D Drugač pa supr, da si ugotovila kako jih ukrotit! :D

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov