Mozolji

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 04. Feb. 2012 16:25

Mene pa tok živcirajo mozolji pred/med menstro..pa še zmeri nisem pogruntala nič uspešnega..sicer so na obrazu samo en teden v mesecu, ampak mene je groza :mad: ker potem to stiskam in sem cela rdeča..kak nasvet?
whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a whitelion » 18. Feb. 2012 19:55

Mogoče bi poskusile s tem izdelkom arganovo olje

http://www.lekarnar.com/izdelki/omnia-b ... ovim-oljem
bodi to kar si
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 23. Feb. 2012 9:33

Ne morem verjet da se pri svojih 25 se vedmo borim.. :roll:

Moja situacija je sledeca. Glede na to, da sem probala ze milkon izdelkov od katerih je blo vec skode kot koristi sem zlo skepticna in se zadnje case posluzujem samo se vode in vlazilne kreme. Sicer sm sla pa na snalizo in so mi rekli, da je moja koza zelo sua, celo dehidrirana, da tistih malih ogrcev nimam, se mi pa vsake toliko casa naredi bula, ki zlo boli in dobesedno cela rana nastane ce si to kej rofkam, posledicno pa na kozi trajen spomin v obliki brazgotimice in to me groznoooo moti ker se mi zdi da kr taka stara koza deluje.

A ima mogoce katera podoben problem, kako se sploh lotit vsega tega? H kozmeticarki sem hodila pa se mi ni zdel ravno efektivno glede na to, da mi je vse kar ke nasla stisla in potem namazala z razkuzilom, cez nekaj casa se je vse spet ponovilo.. :cry: a ima mogoce katera izkusnje z laserjem?
Zivljenje je piskotek!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Feb. 2012 14:01

js si te podkozne mozolje ponavadi rešujem z 70% etanolom, ki ga kupiš v lekarni in ga razrečiš na nekako pol vode- pol etanola.

to mi je enkrat dohtarca predpisala ko se mi je naredu en tur nagravžen in sem ga z alkoholnimi obkladki 3krat na dan uspešno odstranila.

isto gre z mozolji. razopino na vato in kako minuto držiš alkoholni odkladek na prizadetem mestu.

aja, pa tikat ga itak ne smeš. tudi če kej stiskam potem z alkoholom razkušim. izsušuje in razkužuje, kar je nekako bistveno.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 23. Feb. 2012 14:33

Ja najujši so te podkožni mozolji, kjer se zelo težko zadržujem, da jih ne stisnem -.- pol je pa še večje sranje, od tega da se še razmnoži, do krast :x

ampak, kot sem že napisala, tista kremica precej pomaga, pa alkohol, olivno olje, limona, med ...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 25. Feb. 2012 12:54

dodajam, savna :D koža je takoj bolj mehka, manj mozoljev...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 05. Mar. 2012 20:26

Ne vem če je katera že omenila pa vseeno - če imate probleme z aknami priporočam kremo fucidin. Sicer se dobi samo na recept, ampak ne škodi malo pojamrat zdravniku, morda bo celo predpisal. Jaz sem si včeraj namazala na akno tole stvarco in je danes sploh nimam več - niti madeža, kar se mi rado naredi. It's a miracle. :flehan:
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Chikitaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Chikitaa » 17. Mar. 2012 1:31

pozdravljeni, tudi jaz se borim proti mozoljem ki mi izginevajo in se potem spet pojavijo, nevem kaj je problem. zadnje čase poskušam bolj naravne domače zvarke, pa še ni reziltata :? bolj kot mozoljčki pa me skrbijo ogrci in razširjene pore, ti se namreč nič ne zmanjšujejo in se mi zdi da postajajo pore vse večje... :? prav grozno mi je že, brez pudra ne grem niti v štacuno, ima kdo kakšno rešitev kako zmanjšati pore in sčistiti ogrce???
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Mar. 2012 13:33

^^ rešitev je naravna kozmetika in puder, ki ne maši por. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 01. Apr. 2012 19:44

A ma katera rešitev proti podkožnim mozoljem?
Pri men je tko da mam res take bule da je joj... bolijo tud sto na uro tko da ne vem kaj nej še naredim. :( sprobavam vse živo pa upam na čimboljše rezultate. Hodim k kozmetičarki na vsake tolk časa sam proti podkožnim mi ne more pomagat dokler ne pridejo na površje... to pa res traja tolk časa da se mi vmes že meša. :cry:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Apr. 2012 20:12

Jaz sem ugotovila, kaj hitro odpravi moje mozolje med M.
sicer mogoče malce bizarno, ampak meni pomaga.
Iglo fajn razkužim (prvo jo segrejem pod ognjem, potem fajn očistim z alkoholom), in zapičim v sredino mozolja. Potem mozolj izstisnem, kolikor se da, obrišem z alkoholom (gre za medicinski alkohol) in namažem z baby kremo, tisto belo, kr fajn na debelo. Čez noč se mozolj čist posuši, tko da ga drug dan lahko že spraskam stran :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 02. Apr. 2012 10:37

uf...sliš se boleče...cela operacija :wink:

če drugo ne pomaga poizkusim tudi tole
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Apr. 2012 14:38

mene sicer nič ne boli, iglo zapičiš itak v sredino mozolja, in gnoj sam steče ven. manj boleče, kot če bi stiskala
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 08. Apr. 2012 12:27

Punce sprobajte zeleno glino. Js jo sprobavam zdjle kar dobr tedn pa se mi je koža kr popravla pa mam res krizo. Nanesla sm jo pa vsak dan zvečer, da mi lepo sčisti. Pa vsak dan je treba redno čistit zjutraj in zvečer pač s tistim kar mate. Meni ni žau. Pa čez dan veliko tekočine... voda, čaj... pa sadje in zelenjavo je treba jest. Drugače pa čim manj sladkih stvari. :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 08. Apr. 2012 12:42

Jaz sem pa pred kakšnim mesecem dni natupila ful simpl & ful poceni ''masko'' proti mozoljem, ki se je izkazala za odlično pa si jo lahko za male pare naredi vsak. Malo kvasa v prahu (vitamini B kompleksa) in en aspirin (salicilna kislina) se raztopi z vodo da rata kremasta zmes, se nanese na mozolje ali pa na področje ki je bolj obolelo in to je to. Men odlično čisti in obnavlja kožo.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov