Mozolji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Pozdravljene,
sama nisem nikoli imela kaj preveč problemov z mozolji, zdaj pa vedno bolj opažam, da se mi masti koža na dekolteju in vedno je prisoten vsaj kakšen rdeč mozoljček in pa precej več ogrcev. Piling delam cca. enkrat na teden, vsak dan pa uporabljam za obraz, vrat in dekolte tudi Alverdino čistilno kremo, vendar se se mi ti ogrci in mozoljčki po vratu in dekolteju vedno znova pojavljajo. Ima katera še kakšen dodaten nasvet glede tega?
Hvala
sama nisem nikoli imela kaj preveč problemov z mozolji, zdaj pa vedno bolj opažam, da se mi masti koža na dekolteju in vedno je prisoten vsaj kakšen rdeč mozoljček in pa precej več ogrcev. Piling delam cca. enkrat na teden, vsak dan pa uporabljam za obraz, vrat in dekolte tudi Alverdino čistilno kremo, vendar se se mi ti ogrci in mozoljčki po vratu in dekolteju vedno znova pojavljajo. Ima katera še kakšen dodaten nasvet glede tega?
Hvala
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^A je v redu da se po dekolteju namažeš s kremo (mlekom/losijonom), ki ga imaš za telo? Ker jaz imam ponavadi prakso, da se do vratu namažem z isto kremo, pol pa obraz in vrat pa s kremo za obraz. Ali je potrebno na dekolte kaj 'posebnega' gor dat?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Premikam od drugod:
Blair&Chuck napisal/-a:Hej
mene pa samo zanima če ma kera mogoče doma tole kremo POSTQUAM ki naj bi ful pomagala proti aknam pa to...ker ful nevem zdej te reklame so lah samo nategovanje.. a ma kera izkušnje s tem?
hvala
- DramaQueen*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2010
Heej
Mene tud zeeelo zanima če tale postquam deluje, mam namreč probleme z aknami (nimam nevem kakšnih aken ampak tko zna bit moteče na čase ) in če ima katera kakršne koli izkušnje, bi bila zeloooo hvaležna če bi jih delila
Mene tud zeeelo zanima če tale postquam deluje, mam namreč probleme z aknami (nimam nevem kakšnih aken ampak tko zna bit moteče na čase ) in če ima katera kakršne koli izkušnje, bi bila zeloooo hvaležna če bi jih delila
"A girl must be two things: classy and fabulous" Coco Chanel
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Končno sem tudi jaz naletela na nekaj, kar je celo delovalo pri mojih bivših mozoljčkih. To pa je vita losion (pharmamed) .. sestavine so: etanol, propilenglikol, klindamicin in hidroklorid (1%).
In ne pišem tega zaradi reklamiranja, le za pomoč tistim, ki se "borite" z mozolji.
In ne pišem tega zaradi reklamiranja, le za pomoč tistim, ki se "borite" z mozolji.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
DramaQueen* napisal/-a:Heej
Sem rabila enga časa, da sem našla njihove sestavine, kok sovražim ka jih tok skrivajo :
Aqua, Alcohol Dent, Glycerin, Sphingolipids, Phospholipids, Methionine, Cysteine, Tryptophan, Propylene Glycol, Spiraea Ulmaire, Zinc Pca, Niacinamide, Phenoxyethanol, Butylparaben, Methylparaben, Ethyparaben, Propylparaben, Sulphur, Triethanolamine, Carbomer, Perfum
Torej dražilno, vsebuje parabene, je parfumirano, nič negovalno. AMPAK dejansko ima tudi protivnetno delovanje in proti aknam, ampak zaradi visoke vsebinosti alkohola je jaz sploh ne bi mazala na obraz.
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
no jaz imam tudi probleme s kožo. potem, ko sem nehala s KT je šlo samo še navzdol. sprobala že svega i svašta pa ni nič pomagalo oz. na začetku je malo potem pa spet isto. zdaj pa vzamem na dan 2tableta Dermabion za lepo in vitalno kožo (Krka) in se mi je stanje res zelo zboljšalo. edino po hrbtu se mi še delajo (tu pa res ne vem kaj naj še naredim, da se bo nehalo ). je pa to prehransko dopolnilo, dobi se v lekarni in je samo 4,50€. tiste, ki imete probleme probajte, za izgubit nimate veliko.
pa to ni reklama ampak nasvet! meni pomaga.
je katera že najdla kaj učinkovitega za kožo na hrbtu?
pa to ni reklama ampak nasvet! meni pomaga.
je katera že najdla kaj učinkovitega za kožo na hrbtu?
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
No, ker smo ravno pri mozoljih...
- Nimam problemov z mozolji po obrazu, hrbtu, dekolteju - v bistvu jih sploh nimam nikjer. Me pa zelo moti, ker so se mi v zadnjih dneh naredili taki mali rdeči mozoljčki na dekolteju (kot neke gnojne pikice, res kot bucika na vrh igle) in nimam pojma, od česa?? Jaz to nočem met! A je to morda od vročine? Alergija na sonce al kaj? Pa pred časom sem začela pit jabolčni kis, a bi blo možno da to vpliva?
- Nimam problemov z mozolji po obrazu, hrbtu, dekolteju - v bistvu jih sploh nimam nikjer. Me pa zelo moti, ker so se mi v zadnjih dneh naredili taki mali rdeči mozoljčki na dekolteju (kot neke gnojne pikice, res kot bucika na vrh igle) in nimam pojma, od česa?? Jaz to nočem met! A je to morda od vročine? Alergija na sonce al kaj? Pa pred časom sem začela pit jabolčni kis, a bi blo možno da to vpliva?
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jela napisal/-a:Končno sem tudi jaz naletela na nekaj, kar je celo delovalo pri mojih bivših mozoljčkih. To pa je vita losion (pharmamed) .. sestavine so: etanol, propilenglikol, klindamicin in hidroklorid (1%).
Kje pa se ga dobi?
buubbika napisal/-a:L'occitanovo, mandelj. Tu sem še našla sestavine, če želiš: http://www.ars-cosmetica.com/forum/viewtopic.php?f=41&t=248UG84 napisal/-a:Katero olje?
Jz sm tut tega mela, pa sm bla razočarana...
Me pa še neki zanima...Kaj pa ta novi ki je zdej Sensilab Cerin? Je katera že preizkusla? Kaj mislte?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov