Moška brada
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
brama napisal/-a:tokrat pa ne razumem komentarja, se opravičujem, emanuela
Saj v bistvu ga tudi od sirove štručke nisi (mišljen je bil sarkastično v smislu morebitnih negativnih učinkov take brade zaradi praskanja in pikanja)... samo tok opozorim, da ne boš potem razočaran, če katera ne bo tok navdušena nad brado pri tem opravilu
Drugače pa ja, meni je tudi taka brada všeč, prav fino zna izgledat
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
men jih je pa že par reklo, da jim je ful fajn pri oralcu, ko ma njihov dragi malo brade, ker jih dodatno stimulira (pika) po muci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz sem imel brado, preden sem si jo moral danes spet obriti za službo, zdaj imam shitty 0.5 cm, imel sem pa 5 centimetrov .
Pred poletjem se bo spet vrnila v polno obliko
Pred poletjem se bo spet vrnila v polno obliko
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men se zdi res neverjetno kok hitro se en trend prime in kakšen efekt ma na vse..Zdj pa prosim še vsi deci zgrabite trend "man buna" pa bo super. Aja pa tisti, ki imate bolj redko brado, give it a rest..redka dolga brada izgleda kot podpazduhine kocine. Žal pač ne gre.
It was forever..but it didnt last long..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Se strinjam glede redke brade.
Tele moške fige so pa meni meh. Kratek čopek (zgornji del las spet, spodaj malo spuščenega kar ne gre lepo včop) mi še gre - poznam enega tipa, in pa mojo cimro, ki jim ta reč dejansko kul stoji
Tele moške fige so pa meni meh. Kratek čopek (zgornji del las spet, spodaj malo spuščenega kar ne gre lepo včop) mi še gre - poznam enega tipa, in pa mojo cimro, ki jim ta reč dejansko kul stoji
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Večina moških ne ve, da si moraš za dobro gostoto pustiti brado kar nekaj časa, jaz sem imel te "bald patches" na licis, in mi je šlo na K. In sem si pustil nekaj mesecev, da ti zrastejo tudi te male dlake....bog ne daj da bi se bril pa z britvico...
Brada rabi čas, mnogo časa...
Brada rabi čas, mnogo časa...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sej te moške fige so že dolgo popularne. pa brade tudi.
havala bogu si je moj ne more privoščit.
havala bogu si je moj ne more privoščit.
-
Brada je kul, samo jo moraš redno šamponirati, tudi striči si moram robove...zdaj ko je že ene 5 cm, pa moram celo striči konice (WTF).
Par plusov brad: izgledaš boljše, počutiš se boljše, in če kak moški kritizira brado, veš da je pussy in je ne more zrasti, lahko dobiš delo statista na seriji The Vikings, GOT...ali katerikoli dobri seriji, ko si živčen si jo božaš, ko razmišljaš si jo božaš in zaradi tega postaneš 10% pametnejši, 50% žensk te bolj obožuje zaradi tega, brada in dobri brki pomagajo pri oralnemu sexu
Par minusov brad: Ne moreš dostojanstveno piti mleka iz kartona, umivanje zob zahteva spiranje brade...ko poješ kosilo moraš takoj pogledati v ogledalo da se nisi umazal, ne moreš več dostojanstveno jesti hamburgerja,kebaba, ali bog ne daj burritota, 50 % žensk te ne mara zaradi tega
Par plusov brad: izgledaš boljše, počutiš se boljše, in če kak moški kritizira brado, veš da je pussy in je ne more zrasti, lahko dobiš delo statista na seriji The Vikings, GOT...ali katerikoli dobri seriji, ko si živčen si jo božaš, ko razmišljaš si jo božaš in zaradi tega postaneš 10% pametnejši, 50% žensk te bolj obožuje zaradi tega, brada in dobri brki pomagajo pri oralnemu sexu
Par minusov brad: Ne moreš dostojanstveno piti mleka iz kartona, umivanje zob zahteva spiranje brade...ko poješ kosilo moraš takoj pogledati v ogledalo da se nisi umazal, ne moreš več dostojanstveno jesti hamburgerja,kebaba, ali bog ne daj burritota, 50 % žensk te ne mara zaradi tega
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ni mi - sploh. Zdaj oz. zadnje leto, mogoče dve, se je to že tako razpaslo oz. ratalo tako popularno, da mi je pa sploh mimo. Nič ni lepšega, da vidim cel obraz in njegove poteze. Pri bradi tega ne moreš videti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov