Močna stegna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
nelchika - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2009
Prosim vse za nasvete, kako se znebiti močnih stegen...
Problem je v tem, da sem ozka v pasu, vendar imam močne bedre ..in ko si greš kupovat hlače je zelo težko, ker v pasu bi lahko nosila številko 38, zdaj pa morem nosit 40 ali pa 42 in bi res prosila, kaj bi mi svetovali=)
hvala*
Problem je v tem, da sem ozka v pasu, vendar imam močne bedre ..in ko si greš kupovat hlače je zelo težko, ker v pasu bi lahko nosila številko 38, zdaj pa morem nosit 40 ali pa 42 in bi res prosila, kaj bi mi svetovali=)
hvala*
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
se ukvarjaš s kakšnim športom?
Sol lucet omnibus.
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
mogoče pa preveč telovadiš. imam kolegice ki trenirajo odbojko in so njihova stegna ful nabildana, ampak niso debele. odvisn no če imaš na stegnih špeh al mišice. itak ti bo pa vsak predlagal kardio vadbo + zdravo prehrano
Sol lucet omnibus.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja to je res....
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
nelchika napisal/-a:la HauteCouture napisal/-a:se ukvarjaš s kakšnim športom?
Ja se ukvarjam..Plešem pa drugače tudi doma telovadim
uf ja... ples... tako sem tudi jaz dobila močna stegna in meča... trenirala sem ples 12 let in imam hudiča
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
to ima tudi moja kolegica...ampak ma pa cvrste noge pa rito
-
nelchika - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2009
la HauteCouture napisal/-a:mogoče pa preveč telovadiš. imam kolegice ki trenirajo odbojko in so njihova stegna ful nabildana, ampak niso debele. odvisn no če imaš na stegnih špeh al mišice. itak ti bo pa vsak predlagal kardio vadbo + zdravo prehrano
ja jaz zdaj treniram ples tri leta-show dance ..pa zdravo se prehranjujem, v bistvu sem že mela težave glede teže itd. včasih sem mela obseg pasa 98 zdaj mam 70 in sem veliko shujšala..pa visoka sem 173 cm..samo te bedreeee :S :S...če res ne vem kaj bi naredila..pa hvala vam za vsak nasvet =)
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
ona sploh veliko ne športa!!!-kolikor sem prebral
kot kaže je ta predel pri njej predel kjer je maščobo najtežje izgubiti-in največ maščobe je ostalo prav tu čeprav je shujšala
-edina možnost je dodatna zgiba maščobe
- predvsem aerobni športi- tek,rolanje - kjer se zmanjšuje maščobna masa
plavanja ne priporočam ker zmanjšuje mišični tonu kar pomeni da bodo mišice bolj mehke,ohlapne
kot kaže je ta predel pri njej predel kjer je maščobo najtežje izgubiti-in največ maščobe je ostalo prav tu čeprav je shujšala
-edina možnost je dodatna zgiba maščobe
- predvsem aerobni športi- tek,rolanje - kjer se zmanjšuje maščobna masa
plavanja ne priporočam ker zmanjšuje mišični tonu kar pomeni da bodo mišice bolj mehke,ohlapne
- sportsman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
jaz bi rekel da je to maščoba in niso mišice
če ti taka stegna niso všeč boš morala znižati težo oz. bolje rečeno procent maščobe v/na telesu
sedaj ne bom pisal tvoje idealne teže , ker ne vem kakšno konstrukcijo telesa imaš, vendar če s športom (tek..) znižaš odstotek maščobe se bo tudi tu obseg stegen zmanjšal
če ti taka stegna niso všeč boš morala znižati težo oz. bolje rečeno procent maščobe v/na telesu
sedaj ne bom pisal tvoje idealne teže , ker ne vem kakšno konstrukcijo telesa imaš, vendar če s športom (tek..) znižaš odstotek maščobe se bo tudi tu obseg stegen zmanjšal
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
jas pa bi tak rekla: kupi si hlače številko 40 in če te moti, tisti našitek s številko dol sparaj, hlače pa nesi šivilji (ali mami, babici, teti, ipd.) da ti jih v pasu skupaj vzame. Pa ne, ne bodo izgledale grdo, če bodo skup potegnjene v pasu, samo znat je treba šivat. Aja pa tisto klasično: SPRIJAZNI SE DA SI TAKA, KOT SI!!!! Fantje imajo rajši punce, ki vedo da so samozavestne, in ne tiste, ki se sramujejo same sebe. Pa ja, govorim iz izkušenj...
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
vedno se bo najdu nekdo kateremu boš všeč...ni pa nujno da bo to tisti ki bo tebi všeč
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov