Maskara
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
CaliLove* napisal/-a:^Na sredini trepalnic in na konici? Da se bodo ja vse polomile, ja, res super nasvet struca. Klesce se mora cimbolj priblizat korenu trepalnic in jih ne krivit kr nekje na sredini al pa konicah.
Če se ti trepalnice kar tako polomijo potem je nekaj s kleščami narobe. Dejstvo pa je, da bi se trepalnice naj zavihale pri korenu, na sredini in na konici. Tako delajo profesionalni vizažisti.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
še vedno najbolj kvalitetno drži barva. pobarvaš trepalnice in je. ne rabiš pocat maskare vsak dan gor. samo ko hočeš res extra long. (govorim za punce, ki imamo trepalnice kot metle). ostalim se tudi splača poštrihat. pa malo maskare in dobite čudež.
maskar mam pa tlko da za vse niti ne vem kje so. sta pa 2 ki se pri nas ne dobita (itak) najboljši. do zdaj.
maskar mam pa tlko da za vse niti ne vem kje so. sta pa 2 ki se pri nas ne dobita (itak) najboljši. do zdaj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Meni se zdi, da je bolj pomembno, kakšne imaš naravne trepalnice, kot to, kakšno maskaro uporabljaš. Ista maskara bo na večih različnih ženskah zgledala popolnoma enako.
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
super zadovoljna z maskaro Artdeco http://www.neseser.hr/images/stories/jr ... 505267.jpg
res je da ne zgosti trepalnic,jih pa tako lepo odebeli,loči in priviha da so res lepe pa še poceni je, okoli 10€! jz jo imam ze 3.zapored,pred tem sem imela kr nekaj časa Loreal telescopic.podobni učinki,ampak po lorealovih maskarah so mi izpadale trepalnice
res je da ne zgosti trepalnic,jih pa tako lepo odebeli,loči in priviha da so res lepe pa še poceni je, okoli 10€! jz jo imam ze 3.zapored,pred tem sem imela kr nekaj časa Loreal telescopic.podobni učinki,ampak po lorealovih maskarah so mi izpadale trepalnice
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz Jo imam od 100%pure in sem super zadovoljna. Oči me ne pečejo, pa tudi obstojna je.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
počasi bi rabla novo maskaro in ker se mi ne da spet kupovat maskare na blef, rabim nasvet.
torej iščem kul maskaro, ki ne zlepi trepalnic in se ne grudi in ne paca.
za normalno ceno
torej iščem kul maskaro, ki ne zlepi trepalnic in se ne grudi in ne paca.
za normalno ceno
- beauty crush
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2013
Hmm, jaz bi ti definitivno predlagala L'Oreal Paris Telescopic. Jaz jo zdaj uporabljam pol leta in sem zelo zadovoljna! Pred tem sem imela pa L'Orealovo Million Lashes in morem rečt, da je Telescopic veliko boljša.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Se strinjam, telescopic! Lepo razčeše in podaljša, nic ne zlepi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]