Masaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Mene pa zanima kakšna masaža je najboljša, če te res ful hrbet (oziroma kr vse) zaradi fizičnega dela boli?
Rada bi podarila bon fantu, ki dela v vulkanizerstvu in ma zdle res norišnico, dela po 14 ur na dan, tko da bi si zaslužu, da ga mal pretegnejo in sprostijo.
Predlogi?
Rada bi podarila bon fantu, ki dela v vulkanizerstvu in ma zdle res norišnico, dela po 14 ur na dan, tko da bi si zaslužu, da ga mal pretegnejo in sprostijo.
Predlogi?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Meni najbolj pomaga lom-lom masaža z eteričnimi olji - ne vem kako se ji drugače reče, ker hodim k sosedi . Vbistvu maserka dela gib z zapestjem in naprej s komolcem .
Nimam pojma kako se reče, ampak je božansko. Katera ve kaj mislim?
Nimam pojma kako se reče, ampak je božansko. Katera ve kaj mislim?
A goal without a plan is just a wish.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Haha, sem vedla, da sem nekaj pozabila -i, ni čudno da je nisem našla.
Drugač sem bila pa enkrat na tradicionalni tajski masaži in me je še dva dni vse bolelo. Ne vem, če bom še šla, je bilo pa zanimivo.
Drugač sem bila pa enkrat na tradicionalni tajski masaži in me je še dva dni vse bolelo. Ne vem, če bom še šla, je bilo pa zanimivo.
A goal without a plan is just a wish.
-
lumi - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Pozdravljeni,
sicer sem že odprla temo na drugem podforumu, vendar se mi je zdelo, da boste tu to prej videli
Za študijske namene bi potrebovala par ljudi, ki so že bili kdaj na masaži in bi bili pripravljeni v četrtek, 1.4. ob 18. uri sodelovati v fokusni skupini na temo masaže in obiska masažnih salonov.
Za sodelovanje boste nagrajeni z bonom v vrednosti 25€, ki ga lahko izkoristite v določenem masažnem salonu.
Izvedba fokusne skupine pa bo potekala na fakulteti za družbene vede v ljubljani.
Če želite sodelovati, mi pošljite zasebno sporočilo, da vam posredujem še dodatne informacije ter navodila.
S kolegicami bomo vesele in hvaležne vsakemu prostovoljcu/prostovoljki
sicer sem že odprla temo na drugem podforumu, vendar se mi je zdelo, da boste tu to prej videli
Za študijske namene bi potrebovala par ljudi, ki so že bili kdaj na masaži in bi bili pripravljeni v četrtek, 1.4. ob 18. uri sodelovati v fokusni skupini na temo masaže in obiska masažnih salonov.
Za sodelovanje boste nagrajeni z bonom v vrednosti 25€, ki ga lahko izkoristite v določenem masažnem salonu.
Izvedba fokusne skupine pa bo potekala na fakulteti za družbene vede v ljubljani.
Če želite sodelovati, mi pošljite zasebno sporočilo, da vam posredujem še dodatne informacije ter navodila.
S kolegicami bomo vesele in hvaležne vsakemu prostovoljcu/prostovoljki
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Domžale
Danes sem bila na masaži; fant mi je podaril darilni bon. 80min tajske masaže z aromatičnimi olji v Chao Thai. Ooooo kok je blo dobr. Enkrat sem skoraj zaspala in sem malo trznila, pa se je maserka kar malo ustrašla. Čudak sem, ampak mi je tok pasalo...
-
Maruša Habot - Sramežljivka
Najboljšo Tajsko masažo sem doživela pred slabim mesecem na Tajskem. Res imajo smešne cene. 3 evre za pol ure masaže. Mislim, da takšne masaže pri nas nikjer ne dobiš.
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Jasno da ne! Bon za 80min stane 60eurou. Joj, verjetno je moralo bit ful dobro na tajskem, pa ne samo zarad masaže
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
zadnjič sem za rojstni dan dobila bon za čokoladno masažo za metropolis spa v kamniku.
Danes sem se odločila da ga izkoristim, sem se naročila in prišla... Med masažo mi je bilo izredno čudno ker ni bilo nobenega vonja po čokoladi in nič in ko sem se pogledala v ogledalo je bila moja koža samo naoljena. In sem zato na recepciji vprašala če pri čokoladni masaži ne uporabljajo čokolade in mi je ženska začela razlagat da uporabljajo belo čokolado, ki ne umaže obleke...
In sem si malo pogledala po internetu in to sploh ni bila čokoladna masaža. Pa ne vem a naj tja pokličem in se pritožim..
Danes sem se odločila da ga izkoristim, sem se naročila in prišla... Med masažo mi je bilo izredno čudno ker ni bilo nobenega vonja po čokoladi in nič in ko sem se pogledala v ogledalo je bila moja koža samo naoljena. In sem zato na recepciji vprašala če pri čokoladni masaži ne uporabljajo čokolade in mi je ženska začela razlagat da uporabljajo belo čokolado, ki ne umaže obleke...
In sem si malo pogledala po internetu in to sploh ni bila čokoladna masaža. Pa ne vem a naj tja pokličem in se pritožim..
Don't worry, be happy!!
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
^^Se strinjam to je res eno lepših daril.
Sicer sem bila včeraj na masaži. Bilo mi je noro dobro. Počutim se kot prerojena. V kratkem bom spet šla, da poskusim še kakšno drugo masažo. Tukaj si samo v spodnjicah, drugače pa skoz pokrit in odkriva le dele telesa, ki jih masira.
Sicer sem bila včeraj na masaži. Bilo mi je noro dobro. Počutim se kot prerojena. V kratkem bom spet šla, da poskusim še kakšno drugo masažo. Tukaj si samo v spodnjicah, drugače pa skoz pokrit in odkriva le dele telesa, ki jih masira.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Tiste , ki ste iz Gorenjske.... Kam hodite na masaže?
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
jagoda-malina napisal/-a:Tiste , ki ste iz Gorenjske.... Kam hodite na masaže?
masira me kolega, ki ima opravljen tecaj. sicer ma to kar doma, tko bolj za kolege, lahko se pa kj zmenta za 15eur bi te masirov eno uro in pol
drgac pa ima baje fajn masaze prosport (strazisce) pa viva (naklo)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov