Masaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Jz sm mojmu lubiju za rojstni dan kupla masažo celega telesa zanj in zame. Masaže je biu zelo veseu, še bolj pa je biu zadovoljen po masaži.
Drgač pa to tko zgledal, da sva prišla v sobo, kjer sta bile dve masažni mizi. Midva sva se slekla do spodnjih hlačk in se usak ulegla na mizo, katero sva se zmenila(nižja miza če te masira ženska in višja miza če te masira moški). Tko da je mene masirau moški, njega pa ženska(tko sva se zmenla). Cel čas masaže si pokrit z rjuho, odkrijejo ti le del kjer te masirajo. Mene je blo na začetku mal strah, kako bo use potekal, sam je pol zadeva stekla tko diskretno, da ko sm se obračala ubistvu maser ni vidu mojih prsi, ampak samo dele ki jih je odkriu in masiral.
Men je blo superca, ker je blo use izvedeno strokovno, sproščena sm bla ...pač superca je blo.
Drgač pa to tko zgledal, da sva prišla v sobo, kjer sta bile dve masažni mizi. Midva sva se slekla do spodnjih hlačk in se usak ulegla na mizo, katero sva se zmenila(nižja miza če te masira ženska in višja miza če te masira moški). Tko da je mene masirau moški, njega pa ženska(tko sva se zmenla). Cel čas masaže si pokrit z rjuho, odkrijejo ti le del kjer te masirajo. Mene je blo na začetku mal strah, kako bo use potekal, sam je pol zadeva stekla tko diskretno, da ko sm se obračala ubistvu maser ni vidu mojih prsi, ampak samo dele ki jih je odkriu in masiral.
Men je blo superca, ker je blo use izvedeno strokovno, sproščena sm bla ...pač superca je blo.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Ja no sej temu podjetju al kar kol se reče Masažni kotiček..drgač pa njihov link--> http://www.masaznestoritve.si/
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Lolika sm tole mal pogledala.. Me pa zanima a sta bla skupi u isti sobi..al posebej. Pa točno kiro ponudbo sta uzela
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov