Masaža
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^O, hvala, si mi dala novo idejo . Pri nas je en tak tajski center z masažami, ampak tm so masaže res drage, ampak ful kvalitetne, tko da bo treba še malo razmislit...
Sicer je pa moja sestrična odprla nov kozmetični salon z vsemi možnimi masažami, solariji, savnami, đakuziji... Vredno si je ogledat - vsaj informativno
Sicer je pa moja sestrična odprla nov kozmetični salon z vsemi možnimi masažami, solariji, savnami, đakuziji... Vredno si je ogledat - vsaj informativno
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Katero masažo najbolj priporočate, da ti res 'raztegne' vse, da pol še res par dni čutiš bolečine, da res veš, da je kaj učinkovalo?
Na Tajskem sem si privošščila tajsko masažo, pa sem vendarle bila malo razočarana, bolečine so se pojavile le ob določenih trenutkih masaže, potem pa več ne, zdelo se mi je, kot da sploh ne bi bila na masaži..
Na Tajskem sem si privošščila tajsko masažo, pa sem vendarle bila malo razočarana, bolečine so se pojavile le ob določenih trenutkih masaže, potem pa več ne, zdelo se mi je, kot da sploh ne bi bila na masaži..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
*Lally* napisal/-a:Punce, ste že sprobale masažo s čokolado.. kako to sploh zgleda? A se splača it?
jz sem bla v Termah Olimia, in sicer v hotelu Sotelia... ker sem velika ljubiteljica čokolade, mi je bla ta "masaža" (v bistvu je kopel) zelo všeč uležeš se na hrbet na eno tako vodno posteljo (na blazino, v kateri je voda), maserka te namaže s tekočo čokolado, pokrije s prozorno folijo in s preostankom te vodne blazine. Potem vklopi to blazino, da se voda v njej zgreje in tam ležiš mislim da ene 45 minut...men je prot koncu že pošten zakuhal od vse vročine potem se stuširaš in oblečeš, maš pa tko fajn mehko, svileno in čokoladno dišečo kožo...mmm...jz se nism nč z žajfo tuširala ker sm tko lepo dišala
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Js bi to čokolado kar jest začela. Pa je užitna?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz sm jo seveda vprašala mi je rekla, da je to 100% čokolada, zmešana z mandljevim oljem, da se bolj lepo maže...načeloma naj ne bi blo za jest...ampak jz sm useen mal probala in je blo v bistvu res ornk grenko, čeprav mam najrajš grenko čokolado, ampak vse kar je nad 85% je pa tud zame pregrenko
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Tamarra* napisal/-a:Katero masažo najbolj priporočate, da ti res 'raztegne' vse, da pol še res par dni čutiš bolečine, da res veš, da je kaj učinkovalo?
Mene je vse bolelo po masaži hrbta, ampak mi je pa res pomagala.
-
AncheeYka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2009
Tamarra* napisal/-a:Katero masažo najbolj priporočate, da ti res 'raztegne' vse, da pol še res par dni čutiš bolečine, da res veš, da je kaj učinkovalo?
Js bi ti priporočala tradicionalno tajsko masažo... Res je najbolj za raztezanje =)
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem si tudi zdaj 2x privoščila klasično masažo celega telesa. Najprej sem dobila bon od kolegice, potem sem si pa eno plačala še samo. Pa to te tako sprosti, da te naredi kot novega. Res je za poskusit. Bom še šla.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Ima katera izkušnje z wellness centri na Primorskem?
Rada bi kupila bon za masažo (za rd), pa ne vem kje kupit - Bernardin, Palace, Justinopolis v Žusterni, mogoče kje drugje?
Katera pa bi bila najbolj primerna za rojstni dan (za žensko)? Je toliko ponudbe, da ne vem kaj izbrat Koliko minut pa je še ok? si predstavljam, da te po npr. 90-ih minutah že vse boli
Rada bi kupila bon za masažo (za rd), pa ne vem kje kupit - Bernardin, Palace, Justinopolis v Žusterni, mogoče kje drugje?
Katera pa bi bila najbolj primerna za rojstni dan (za žensko)? Je toliko ponudbe, da ne vem kaj izbrat Koliko minut pa je še ok? si predstavljam, da te po npr. 90-ih minutah že vse boli
There are no shortcuts to any place worth going.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
a je že katera bila na sprostitveni masaži po eve taylor? za darilo so mi dali sprostitveni program po e. taylor in me zanima, če je že katera bila in kako to zgleda?
hvala!
hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov