Make up [slike]

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 11. Feb. 2009 14:42

Sem opazla da ful vas ima ta glos od L'Occitana. Ko porabim svojega si grem še jaz kupit enega. :P

Drugače jaz uporabljam to mazilo za ustnice, L'Occitane, med. Zraven pa je še kremica za roke za posebne priložnosti :D

Slika
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Feb. 2009 19:29

meni pa tej glosi od l'occitane ne ustrezajo kej preveč. daleč od tega, da bi bli slabi (slabo je edino to, da je tisti z okusom meda in limona tako sladek in dišeč, da si ga takoj dol poližem), ampak se mi vseeno zdi, da niso vredni svoje cene. glede nege ustnic so blitexi bolši, glede gloss vidika pa mi kak drugi tudi bolj ustreza (ki je recimo malo obarvan , nelepljiv)
sprobala sem pa tistega od vrtnice, cherry blossom(ki je precej 'pocast') in med&limona, ki je, kot že rečeno, najboljši.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 11. Feb. 2009 19:31

^jaz nameravam kupiti 'Med in Limona', ker sem ga poskusila in je res omamen. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Feb. 2009 19:37

ta je od vseh treh pomojem še najboljši, vsaj meni je najbolj všeč.
ampak ta omamnost ma tudi slabo stran:) da ga več poješ kot obdržiš na ustnicah. kakorkoli obrneš, ti diši direkt pod nosom in si potem nehote vsake toliko obliznem ustnice, tko da mam pol samo še bolj popokane.
morem se bolj disciplinirat:)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 12. Feb. 2009 10:33

jest pa uporabljam samo maskaro, puder (eno dozo mam za več kot eno leto) in korektor
senčila, barvice in podobno pa ful redko
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 12. Feb. 2009 10:48

gaby_ napisal/-a:jaz mam tudi ravno ta gloss med in limona. pa si ga nič ne ližem. je res, da diši omamno sicer pa tudi pomaga (vsaj meni se zdi). cena je pa res malo visoka za en vazelin, ampak pač l'occitane. :)

Nja sej, za moje mazilo za ustnice sem dala 11 eu. Sam raje mam to kot 3 labele, ker poleg tega, da je bazam za ustnice je tudi balzam za dušo hihi :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Feb. 2009 12:39

Jaa... vsa kozmetika je zame balzam za duso.. :D ce ne drugega je na meni vsaj placebo efekt..

Sem probala l'occitanov vazelin za ustnice.. Brr, mi ni bil vsec, tak cuden voskast... slabo mazec se..
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 12. Feb. 2009 14:52

da ne bom sam kokodakala še moja malenkost. dobesedn malenkost, kr me ni v slo in sm morala nek minimum s seboj vzet. pudra ne uporabljam zaradi kože - mam pa vlažilno in tonirano kremo exfoliac (samo v lekarnah) pa še ostale simple reči. najboljš mi je pa nuxe lip gloss :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 13. Feb. 2009 15:33

prilagam še svoj majhen delček makeupa ki ga dejansko uporabljam (ker nisem doma, imam s sabo res minimalno make-upa).

Slika Slika Slika
max factor masterpiece maskara.2xčopič za senčilo................lip gloss loreal
max factor puder v prahu..........črna barvica maybelline.........2x labello
manhattan korektor .................črna barcica max factor........l'occitane gloss med&limona
čopič za puder.........................barvica za obrvi essence
.............................................senčke

Slika

aja, se opravičujem, ker je slikano s telefonom. :oops:
drugače pa moram investirati v neko kvalitetno maskaro (verjetno bo chanel, morda ck) in tekočo podlago (MAC ali Chanel)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 15. Feb. 2009 10:20

Se moja malenkost :D Tole uporabljam usak dan, tako da se tud kr hitro menja, mam pa se tono krame ki jo zlo redko uporabljam =)

http://i21.photobucket.com/albums/b298/Calyptica/IMG_0907.jpg
Uporabniški avatar
ines-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 2. 2009
Kraj: okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a ines-ka » 18. Feb. 2009 6:10

Slika

Slika
You may not be like me, but that's OK,this is me and this is how I stay.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 18. Feb. 2009 10:09

Uf pupe, vse imate to paleto od costalscents... :) Jaz cakam na contour & blush paleto.. ampak se bom nacakala..
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 18. Feb. 2009 11:31

Vse ki mate tot paleto raznobarvnih senčil od costalscents...a je pa sploh to kaj obstojo..mislim zdrži celi dan na tebi???kje pa se da to kupit, oz. a lahko preko neta naročim al kak je to??pa kolk je cena? :oops:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Feb. 2009 11:33

^^ Na strani coastalscents je okol 35 dolarjev s poštnino. Js sm kupila na eBayu za okol 25 dolarjev s poštnino. Js nobene senčke ne uporabljam brez podlage (UDPP), tak da pri men čist vsake komot zdržijo cel dan.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Feb. 2009 12:11

^to sm tut jz hotla kupt..sam nevem a so to suhe al mokre senčke???? nism mogla iz slik razbrat
je pa kr cheap ja, dobiš za slabe 20€ že, hudo!!!

a so te kej obdavčl *mala*, ker zanč sm mogla plačat 20% od 120€ in je kr neki evrčkov to...

kukr po teli slikci vidm, to to mokre ane? ajoooj jz bi suhe hmm

@ mala - kter base shadow maš, jz mam od artdecoja, zdržijo senčke fuuul douh, še čez noč..sam men se še zmer odtisne čist gor, edin če mam skor celo veko namazano, pol je use ok :)

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov