Make up [slike]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
Prisegam na maybelline new york the colossal volum express mascara 100% black.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
kofetarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2012
A res? Jaz sem to maskaro že imela pred časom, pa mi ni ustvarila takšnega efekta, zato sem jo po dvakratni uporabi podarila mami. Očitno je ful odvisno od načina nanašanja. Jaz ponavadi vedno poskušam v prvem "šusu" nanesti čim več nanosov, da se maskara na trepalnicah ne utegne posušiti, sicer se naredijo grudice. Bom za kakšen "vau" efekt morala uporabit umetne trepalnice.
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Uporabila sem pa tele testerje, Collistarjevo maskaro in Guerlain črtalo.
- Fatalna
- Komunikatorka
Hvala kako sem jih včasih sovražla hehe, ko sem v srednji šoli želela imeti svetlejše obrvi
- Fatalna
- Komunikatorka
Malo sem se igrala s Sleek paleto Bad girl
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
lepo. js sm očitno pravi noob glede makeupa. zapolovico stvari sploh ne vem kaj pomenijo in kakšna je njihova funkcija.
moj makeup obsega eyeliner (že leta in leta uporabljam maybellinovega, ker sem najbolj navajena na čopič), maskaro, z barvico za obrvi si malo obrvi začrtam, da kake nadležne luknje zapolnem. et voila! pudra poleti ne uporabljam, tudi pozimi ga nanašam v ful takni plasti, pol ga pa pomožnosti še z robčkom malo dol pobrišem. čudna sem si s pudrom, ker mi pege zakrije.
moj makeup obsega eyeliner (že leta in leta uporabljam maybellinovega, ker sem najbolj navajena na čopič), maskaro, z barvico za obrvi si malo obrvi začrtam, da kake nadležne luknje zapolnem. et voila! pudra poleti ne uporabljam, tudi pozimi ga nanašam v ful takni plasti, pol ga pa pomožnosti še z robčkom malo dol pobrišem. čudna sem si s pudrom, ker mi pege zakrije.
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
pri meni je nekaj podobnega.
uporabljam samo barvico za oči od Manhattna, s katero si naredim črto v očeh pa tudi po veki (uporabljam namesto eyelinerja) in si naredim mačje oči. Potem pa še uporabim malo maskare in je to to.
Pudra sploh ne uporabljam, ker se ne počutim dobro z njim,pa še zaradi mozoljev mi ni dober.
Glede senčila za oči: mam veliko senčk, sam ko si namažem na veko, se mi zdi da zgledam kot nek zombi. Verjetno mi pač ne paše ali pa si ne znam namazat fajn.
Mi je pa drugače fajn takšen makeup za oči, kot je Fatalna prilepla sliko.
uporabljam samo barvico za oči od Manhattna, s katero si naredim črto v očeh pa tudi po veki (uporabljam namesto eyelinerja) in si naredim mačje oči. Potem pa še uporabim malo maskare in je to to.
Pudra sploh ne uporabljam, ker se ne počutim dobro z njim,pa še zaradi mozoljev mi ni dober.
Glede senčila za oči: mam veliko senčk, sam ko si namažem na veko, se mi zdi da zgledam kot nek zombi. Verjetno mi pač ne paše ali pa si ne znam namazat fajn.
Mi je pa drugače fajn takšen makeup za oči, kot je Fatalna prilepla sliko.
- Fatalna
- Komunikatorka
Tokrat sem želela prikazat zeleni senčili iz Bad girl palete, pa se nikakor nočeta lepo poslikat. Saj sta tudi v živo bolj sivi kot zeleni, vendar se vseeno vsaj malo zelenkasto svetita.
Tole je oko od blizu:
Tole pa še malo bolj realna slika od daleč:
Tole je oko od blizu:
Tole pa še malo bolj realna slika od daleč:
- Fatalna
- Komunikatorka
Morda se lahko preko mojega bloga kaj naučiš, ali pa vprašaš . Link do bloga imam v podpisu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov