Make up [slike]

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Mar. 2009 10:14

Čarodejka ali pa eBay.
Govorila bom za Opi- imajo širši čopič s katerim lažje naneseš lak (sam se je treba mal navadit). Po 2 nanosih jih je večina polnoprekrivnih. Pa tudi nanašajo se lepo, brez lis. Ni mehurčkov, obstojnost je solidna (z dobrim nadlakom pa res super). Ogromna izbira barv. Js lahko samo dobre stvari povem :D pa tudi cene niso visoke (vsaj če drugače kupuješ Niveo, Maybelline, L'Oreal itd.). Essie pa še nisem probala.

Hyades- konkretna zbirka, ni kej. Bi pa z veseljem vidla tistga vijolčnega Alessandro na nohtih :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 30. Mar. 2009 14:14

Hyades in *mala* - na čarodejki najdem le malo lakov (samo ene par), pa nevem a je res tako al enostavno ne najdem :? eBay je pa meni čist neki X, razen če bo katera naročala se bi pa celo zraven pridružila, hehe :D še posebi za tist primer od urban decay (al kako že..), staro al pa novo verzijo (nov je baje še boljši, še posebej za senčke s shimmrom)..

Hyades dej res prosim poslikaj :) tega sem si že sama ogledovala, samo če je res tak voden oz. ni taka lepa vijola barva, potem..

EDIT: my bad - prej nisem dovolj dobro pogledala in pobrskala, se skrivajo še drugi lakci na čarodejki
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 20. Apr. 2009 17:27

Pa še moj make-up:

Najprej slikica kao je vse zloženo v torbici z improviziranimi predalčki, potem pa slikica, če vse dam ven iz torbice:

Slika

Slika
Zadnjič spremenil UG84, dne 20. Apr. 2009 20:16, skupaj popravljeno 4 krat.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 20. Apr. 2009 19:46

Moj make-up...S tem da velik ni zravn k ne uporabljam pa lahkov ni k jih mam ful da jih nebi na sliko spravla=)

Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2009 15:00

Hja, sej vem da laki niso ravno make-up, ampak ga pa definitivno dopolnjujejo. Moja zbirka lakov + 3 nove maskare (2× YSL EFC, 1× MAC Zoom Lash) :D:
SlikaSlika

Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 14. Maj. 2009 14:37

moj mejkap:

Slika

:kleeblatt:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 14. Maj. 2009 19:56

Hyades ti pa maš robe :flehan:
Pa skoraj vse mi je všeč :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 14. Maj. 2009 21:07

xD Ja ... nora sem na make up, se dobro da vse uporabljam, ker ce ne bi me pekla vest..

Hvala killyka! :*

Bonnie Taylor prav lusten kompletek reci imas tam, super za ustvarit dnevni in vecerni make up ;).
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 14. Maj. 2009 21:34

Vidim tamle klesce za trepalnice. Kolk je kej ta zadeva uporabna ... mislim a fajn ukrivi? Ker js mam fajn dolge trepalnice, ampak jih pa kej ukrivit je pa znanstvena fantastika. Se splaca kupit tele klesce? (Pa a to pol dnevno uporabljate al kako? :gruebel: )
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 14. Maj. 2009 21:41

Ti bom tudi jaz odogovirila kar se teh klesc tice..

Najboljsi efekt bos dosegla ce jih segrejes (s fenom par sekund) toliko da niso vroce, ampak tople... potem jih 'zapres' na trepalnicah in drzis 10-30 sekund.

Lahko poskusis tudi brez segrevanja.. to pocnem jaz :) ampak z umetnimi trepalnicami, ker sicer ne potrebujem teh klescic.
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 14. Maj. 2009 21:41

jst jih ne uporablam dnevno..ponavadi če grem zvečer ven pa še to ne vedno..ukrivijo pa tko tko..jst sem jih pred kratkim kupla tko da se jih morm še mal naučit uporablat..sem pa že na slikcah od drugih tle opazla tele klešče, mogoče ti one lahko kaj več povejo..
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 14. Maj. 2009 21:42

Hyades prosim ;)*

Ma jst sm mela te klešče tud. Pa so mi dobro služile. Razn za 2 eviiiil trepalnici na levem očesu, ki jih živ bog ne spravi, da bi stale tko kot morta. Kr tko mal dol visita, sploh se ju ne da privzdignit :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 14. Maj. 2009 21:43

Zanimivo. Mogoce bom pa res kupla ja. :D Bi res rada enkrat vidla svoje trepalnice take kot si jih predstavlam da bi mogle bit. :D Hvala za info.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
_Rory_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _Rory_ » 15. Maj. 2009 9:52

Še nekaj mojega (zadnje čase ne nosim veliko make up-a, ker šparam na prtljagi :clowm: , tako da je to ta najnujnejše, kar pač lahko spravim v tako malo kozmetično torbico ;)):

To je vse skupaj...
Slika

To pa podrobneje :)
Slika Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 15. Maj. 2009 12:39

Kolko pa te stanejo približno tote klešče za trpalnice?? :?: