Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js za svojo kožo skrbim tako da se vsak dan zjutri namažen z vlažilno kremo, zvečer se pa umijem z milom in spet namažem s kremo. ličim se pa ne vsak dan. še posebej ne med počitnicami ker se mi niti ne da v tej vročini. drugači pa nanese da se vsak dan ličim zaradi službe, ker moram biti urejena, sicer ne pretiravam z make-upom ker mi ni všeč (puder, maskara, in gloss oz. šminka, včasih uporabim tudi barvico za obrobit oči). niso mi všeč ženske, ki pretiravajo z make-upom.ko si dajo 5 plasti pudra in šminke všeč mi je naraven videz.seveda si preden grem spat temeljito očistim obraz.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst sm se pa včasih res mazala. In si sebe sploh nisem predstavljala brez mazil (sicer sem uporabljala samo barvico-ampak to na veliko in ogromno ter korektor). Zdej si pa včasih trepalnice namažem, pa s korektorjem prikrijem kakšno nepravilnost. Da bi si pa res naredila make-up, bi pa to bilo za kakšno žurko/koncert.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jaz se še nikol v življenju nisem napudrala, ker se mi zdi da imam lepo kožo in pudra ne rabim. nimam mozoljev oz. res minimalno. tako da se ponavadi ne ličim čisto nič (niti z maskaro) ker se mi ob šestih zjutraj res ne ljubi. za v šolo se mi je brezveze mazat. se pa skoraj vedno namažem če greva ven ...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jst se tut za v šolo ne mažem, al pa za na kavo.. mogoče včasih maskara, pa pred menstruacijo ko dobim kakšen mozolj korektor, to je pa to. aja pa poleti bronzer
drugače se pa za zvečer namažem kokr mam dan. enkrat si bom res močne sence, pa miljon plasti maskare, enkrat najmn, odvisno tudi od tega, kako sem oblečena, pa kam grem..
drugače se pa za zvečer namažem kokr mam dan. enkrat si bom res močne sence, pa miljon plasti maskare, enkrat najmn, odvisno tudi od tega, kako sem oblečena, pa kam grem..
-
betk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: Sunny side of Mura
prakticiram naraven videz, še maskaro redko kdaj uporabim in še to samo v skrajni sili, ko imam kakšne steklene oči zaradi neprespane noči ali podobno
edinkrat, ko sem bila naličena je bilo na maturantskem plesu in smo se vsi strinjali, da zgledam boljše brez ličil.
sem že naravno ljepa
edinkrat, ko sem bila naličena je bilo na maturantskem plesu in smo se vsi strinjali, da zgledam boljše brez ličil.
sem že naravno ljepa
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Uf, jaz sem definitivno za naravni videz - edina stvar so pobarvani lasje - pa še to na naravno svetlo rjavo. Pacam se pa še za zvečer za ven ne. Se odlično počutim v svoji naravni koži .
Kdaj na ta račun poslušam pohvale, drugič pa mi kolegica reče, da naj dam kaj nase (njej je naprimer mejkap zelo pomemben). Ampak mislim, da dam nase kar dovolj, samo pacam se pač ne. Veliko se da narest tako z oblačili kot z obliko pričeske..
Kdaj na ta račun poslušam pohvale, drugič pa mi kolegica reče, da naj dam kaj nase (njej je naprimer mejkap zelo pomemben). Ampak mislim, da dam nase kar dovolj, samo pacam se pač ne. Veliko se da narest tako z oblačili kot z obliko pričeske..
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ne vem, zakaj bi bila nenamazana ženska zanemarjena. jst sicer večino časa imam gor maskaro in barvico okrog oči, občasno se pa spravim na kofe tudi nenamazana. ampak glede na to, da sem ravno izpod tuša, počesana in oblečena v čiste in (vsaj za moj okus) kjut obleke, pomoje res ne izgledam kot klošar
-
Darkness.will.obey.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jst uporabljam samo veliko črnega eyelinera in občasno črno ali rdečo senčilo za oči.
Saj naravni videz je vredu... ampak ni za mene
Saj naravni videz je vredu... ampak ni za mene
Zadnjič spremenil Darkness.will.obey.me, dne 05. Sep. 2007 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
You still got Hell to look forward to.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jest uporabljam maskaro, puder ali iluminator, ponavadi še kaksno senčilo v naravnih odtenkih pa šminko. Mam raje šminke kot glose.
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
jas uporablam črno barvico pa maskara samo!Nikol ne uporabljam pudra- res nikol!
Drugače če grem pa kam ven al pa kaj, pa še malo veke namažem, pa na ustnice dam šminko ki se nea dosti vidi!
Drugače če grem pa kam ven al pa kaj, pa še malo veke namažem, pa na ustnice dam šminko ki se nea dosti vidi!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Js uporabljam puder, ampak ne preveč...Pa tudi maskaro, črno barvico (če je za zvečer), pa kakšen gloss. Za zvečer še kakšno senčilo... Odvisno...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov