Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 304 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst se bolje počutim naličeno med ljudmi, ker imam dejansko tok bledo in tanko, občutljivo kožo, da mi ne zgleda glih ravno privlačno s polno rdečicami po obrazu okol hodt. Ne hodm naokol napleskana kot kake srednješolke, k ne veš če bi joku zraven al kaj bi, ampak za moje pojme čist okusno. Puder, maskara, blush in labello/glos. Za moje pojme neupadljivo in tko čist sprejemljivo za vsak dan. Ko smo doma med vikendi si ponavad sam s korektorjem pomažem mozoljčke in to je to.
Nikoli in nikdar pa ne bi šla ven iz hiše z mastnimi lasmi. To mi je ena najbl ogabnih stvari na svetu. Na kozlanje mi gre k vidm koga, po možnosti da si kje v vrsti, da imaš možnost ga/jo gledat od blizu, k mu dejansko smrdi iz las grozlivka!
Nikoli in nikdar pa ne bi šla ven iz hiše z mastnimi lasmi. To mi je ena najbl ogabnih stvari na svetu. Na kozlanje mi gre k vidm koga, po možnosti da si kje v vrsti, da imaš možnost ga/jo gledat od blizu, k mu dejansko smrdi iz las grozlivka!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men pa ne itak je pa vse tko da se niti ne vid in lasje mi ne smrdijo...Ampak to je en znak sproščenosti zame...da si kdaj tud kej tazga dopustiš...če se mi pač ne da samo za en kafe it prat glave, potem pač ne grem..in me ni sram zarad tega ne nč...sej sm rekla, važn da se jest lepo počutm, za mnenja drugih mi pa po dolgem in počez dol visi..
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Po eni strani se mi zdi dobr da si sposobna tko razmišlat oz da pač lahko tko sprejemaš te stvari. Zame je to tko, k da se ne bi zjutri umila in da ne dam nč nase. Ne bi znala ponosno in sproščeno okol hodt ko bi vedla da nimam opranih las, da so ogabni in mastni aaaa kr groza me je.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mah tole z makeupom in ličenjem je itak tko relativno, kot vse ostali stvari, ki puščajo posamezniku svobodno izbiro.
Jst sama sebi brez ličil niti slučajno nisem tolk všeč, kot pa z njimi, tko da se mažem vsak dan - puder, blusher, navaden vazelin in maskara.
Mi je pa čist vseeno za druge - nekdo se maže, spet drug se ne, kakor komu paše. Govort, da je nekdo zarad neuporabe MUja zanemarjen ali pa ne namenja pozornosti viedzu, je pa traparija.
Aja, mastni lasje so tud men ena izmed večjih ogabnosti (poleg tega, da človek v tvoji bližini smrdi po švicu). To mi je pa čist nagravžno.
Jst sama sebi brez ličil niti slučajno nisem tolk všeč, kot pa z njimi, tko da se mažem vsak dan - puder, blusher, navaden vazelin in maskara.
Mi je pa čist vseeno za druge - nekdo se maže, spet drug se ne, kakor komu paše. Govort, da je nekdo zarad neuporabe MUja zanemarjen ali pa ne namenja pozornosti viedzu, je pa traparija.
Aja, mastni lasje so tud men ena izmed večjih ogabnosti (poleg tega, da človek v tvoji bližini smrdi po švicu). To mi je pa čist nagravžno.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no, jst tud nebi hodila cel tedn po svetu z mastno glavo...ampak tle je problem, ker mam jst po dveh dneh od umitja lave, že mastne lase...seveda jih perem na dva dni, mi nič ne preostane...ampak če me zjutraj pokličejo recimo na kofetek/če morm u trgovino/al karkoli pač že, in nimam ne časa ne volje prat glave, grem potem taka kot sem...spnem seveda v čop, nardim da se čimmanj vidi, ampak v takih momentih si jih en grem umivat...predvsem tud zato ker mam ful dolge lase i zahtevajo kar lepo eno uro dela, če ne še več....če imam pa opravek pa žal ni časa ..za v službo, pa itak skos čist normalno perem, preden grem...
jst pa rcimo ne grem ven iz bajte če si ne spucam ušes , oziroma sploh ne funkcioniram čez dan če si jih najmanj petkrat ne spucam...seveda niso umazana, ampak niti slučajno si ne morem predstaljat da bi mela karkoli notr kar ni lepo ušesofobija
vsak ma svoje navade in prepričanja...
jst pa rcimo ne grem ven iz bajte če si ne spucam ušes , oziroma sploh ne funkcioniram čez dan če si jih najmanj petkrat ne spucam...seveda niso umazana, ampak niti slučajno si ne morem predstaljat da bi mela karkoli notr kar ni lepo ušesofobija
vsak ma svoje navade in prepričanja...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js mam probleme s kozo (sicer nevec take kot sicer) in vcasih vem da me na faxu u trgovini kjerkol ze kasne fine bejbe gledajo pa si misljo tasvoje, dejstvo je da nimm velik izbire ker sm mal alergicna na licila in je situacija grozna ce se licm....
ampk se ne sekiram vec...taka pac sm, ce komu nism usec to ni vec moj problem!
ampk se ne sekiram vec...taka pac sm, ce komu nism usec to ni vec moj problem!
Zivljenje je piskotek!
-
beach - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2006
- Kraj: over the rainbow
Jst pa uporablam make-up vsak dan, no razn k sm cel dan doma ne. Uporablam pudr za svojo problematično kožo (sm že ugotovila da se mi z uporabo pudra koža zboljša), mam tut total bledo kožo in res zgledam k en rakav bolnik brez pudra. Plus tega pa mi je puder dobra zaščita pred vsem dimom in zunanjimi vplivi. Itak se velik folka ne bo strinjal s tem, ampak like i care Nekateri se nimamo take sreče da bi mel lepo in brezhibno kožo. Hormoni pač delujejo Uporabljam tut maskaro pa blush. Z maskaro pač si nardim trepalnce (k so drugač total neopazne), z blushem pa mal naravne rdečice katero mam na žalost sm od mozoljčkev drugač.
Se pa strinjam da za šport ne morš bit namazan, pa za morje tut ne. To mal bedno zgleda da vidš kšno bejbo k ji na plaži teče pudr po obrazu
Za zvečer je pa drugač. Ko gremo pa žurat mi je super eksperimentirat, ker mislm da je ličenje neke vrste umetnost in me boli k... kaj si druge bejbe al pa tipi misljo o men. Pač men tko paša, tko kokr paša nekaterim hodt vn v trenirki. Zakaj pa ne?
Se pa strinjam da za šport ne morš bit namazan, pa za morje tut ne. To mal bedno zgleda da vidš kšno bejbo k ji na plaži teče pudr po obrazu
Za zvečer je pa drugač. Ko gremo pa žurat mi je super eksperimentirat, ker mislm da je ličenje neke vrste umetnost in me boli k... kaj si druge bejbe al pa tipi misljo o men. Pač men tko paša, tko kokr paša nekaterim hodt vn v trenirki. Zakaj pa ne?
..::Always look on the bright side of life::..
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst tud kr dost uporabljam make up. sicer pazim da ne pretiravam, sam za šolo pa če kam grem pa kar. recimo polet ko sem na morju, ga pa sploh ne uporabljam, k je itak ponavad tko vroče, da bolš da nimam nč na seb
drgač čez dan uporabljam samo puder, mogoče malo senčila za oči, maskaro pa en glos, za zvečer pa kdaj mal bl senčila nanesem.
za moje pojme nekak ne pretiravam s tem
drgač čez dan uporabljam samo puder, mogoče malo senčila za oči, maskaro pa en glos, za zvečer pa kdaj mal bl senčila nanesem.
za moje pojme nekak ne pretiravam s tem
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm večinoma brez make upa. Namažem se samo ob posebnih priložnostih. Npr. če gremo s frendi ven.
Včasih sem se ful mazala in bog ne dej, da bi šla ven brez ličil... zdej mi je pa čist vseen ratal.
Zdej uporabljam samo dnevno kremo.
Včasih sem se ful mazala in bog ne dej, da bi šla ven brez ličil... zdej mi je pa čist vseen ratal.
Zdej uporabljam samo dnevno kremo.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz tud uporabljam make up skoraj vsaki dan. Pač, s tem se boljše počutim in zato se mi zjutraj ni težko 10 min prej vstat. Ne uporabljam preveč, nekje zmerno, da je lepo. (ok, vsaj meni ) pa dosti ljudi mi reče, da sem vedno lepo namazana. Pride pa tudi dan, ko se mi neda, pa v mesto odlaufam samo s kremo na obrazu...hvala bogu da imam lepo kožo, tak da se tud samo s kremo počutim fajn. Včasih mi je prav fajn it nekam nenamazana.
Lahko imam vse.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
men se za v šolo sploh neda mazat, mi je škoda tistih 10min prej ustat
drgač mi je pa lepo namazana ženska, ki ne pretirava s količino make-upa na seb.
najhujš mi je pa k po šoli vidm punce k si kupjo najcenejši puder, si ga zjutri kilo namažejo po faci in zgledajo v glavo roza-vijolčne skratka grozno neokusno in predvsem nezdravo za kožo.
drgač mi je pa lepo namazana ženska, ki ne pretirava s količino make-upa na seb.
najhujš mi je pa k po šoli vidm punce k si kupjo najcenejši puder, si ga zjutri kilo namažejo po faci in zgledajo v glavo roza-vijolčne skratka grozno neokusno in predvsem nezdravo za kožo.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Pri meni je minimum mejkapa skoraj obvezen. Vsaj maskara pa labella. Recimo za v šolo se vedno namažem s kremo, maskaro, glosom, pa s pudrom po sredini obraza, včasih še senčilo al pa črno barvico. Večerni MU je seveda drugačen.
Ko sem doma, ko športam, skočim v knjižnico al pa bližnjo trgovino sem vedno brez, ker se tud tko počutim čist dost samozavestno. Namen ličenja je, da polepša žensko (vsako!) in zato si ne predstavljam, da ga ne bi uporabljala...
Ko sem doma, ko športam, skočim v knjižnico al pa bližnjo trgovino sem vedno brez, ker se tud tko počutim čist dost samozavestno. Namen ličenja je, da polepša žensko (vsako!) in zato si ne predstavljam, da ga ne bi uporabljala...
...
Prvi neprebran prispevek • 304 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov