Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Čez dan sem vedno naravna, občasno pride v poštev edino kak korektor, ko mi koža kaj nagaja. Če se gre zvečer ven, se pa bolj uredim (tuš in senčka za oči, barvica in šminka za ustnice, malo bronzerja).
Every rose has its thorn
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Za doma se tut jaz ne. Kdaj, če so kaki obiski in moja koža res grozna, uporabim puder. To je pa to.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Tudi jaz. Namažem se samo, če grem kam pohajat ali pa na faks. Pa še to zelo enostavno- puder in maskara.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Če sem doma ali pa grem v trgovino sem nenamazana. Če pa grem na kavo v bližno kavarnico, kjer smo drugače vsi domači in mi sicer ne bi blo treba uporabit make-upa, ampak ga. In sicer zato, ker mam tolk bledo polt, pa okrog oči mam mal bl rjakasto kožo (ne mislim podočnjake), zato se pa namažem, ker me drugače vsak sprašuje: Dita a si vredu ker si tko bleda?
Pač vsi so me navjeni s pudrom.
Drugače pa sm za naravni videz, ponavadi uporabim še maskaro, včasih črtalo za zgornjo veko. Če grem ven pa ponavadi še barvico. Šminke ne uporabljam.
Pač vsi so me navjeni s pudrom.
Drugače pa sm za naravni videz, ponavadi uporabim še maskaro, včasih črtalo za zgornjo veko. Če grem ven pa ponavadi še barvico. Šminke ne uporabljam.
Our passion is our strength <3
-
višnja - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2005
Najraje sem natur. Saj ne, da bi bila TAKO zelo lepa, sem pa rada komot .
Seveda pa, ko grem med ljudi , ne gre čisto brez. Pa še takrat le puder, maskara, šminka ali gloss. V redkih primerih senčilo za oči in blush.
Ne sme pa manjkati parfum, nanje sem nora!
Seveda pa, ko grem med ljudi , ne gre čisto brez. Pa še takrat le puder, maskara, šminka ali gloss. V redkih primerih senčilo za oči in blush.
Ne sme pa manjkati parfum, nanje sem nora!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
doma se ne mažem, za v javnost pa prisegam na naravni videz, ki ga dosežem zmerno uporabo make-upa ja, tudi to se da
kvaliteten puder, senčka v natur barvi, dobra maskara, lip glos. za večerni make up si rada naredim tudi črto z eyelinerjem ali uporabim kakšno zanimivo barvo.
kvaliteten puder, senčka v natur barvi, dobra maskara, lip glos. za večerni make up si rada naredim tudi črto z eyelinerjem ali uporabim kakšno zanimivo barvo.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Čim manj, boljš se mam.
Če že, uporabim samo maskaro + včasih barvico, pa še to se zgodi le parkrat letno.
Tud približno nisem naravno dovolj lepa; in tud kožo imam v dost obupnem stanju, ampak mi res ni do tega, da bi se še bolj packala (niti ne znam).
Na ostalih tud raj čim manj ličil vidim.
Če že, uporabim samo maskaro + včasih barvico, pa še to se zgodi le parkrat letno.
Tud približno nisem naravno dovolj lepa; in tud kožo imam v dost obupnem stanju, ampak mi res ni do tega, da bi se še bolj packala (niti ne znam).
Na ostalih tud raj čim manj ličil vidim.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ok, doma nisem nikol namazana, čist naravno, lase čimbolj spete pa trenirka. Hohooooooo, najlepši feeling
Tud, če grem v trgovino, se ne namažem. Al pa h kolegici na kavo.
Če gremo pa ven na drink, al pa žurat, pa služba, to pa sm namazana. Ampak ne pretirano. Puder, senčka v nežni rjavi barvi, maskara pa glos. To je to.
Tud, če grem v trgovino, se ne namažem. Al pa h kolegici na kavo.
Če gremo pa ven na drink, al pa žurat, pa služba, to pa sm namazana. Ampak ne pretirano. Puder, senčka v nežni rjavi barvi, maskara pa glos. To je to.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Doma seveda nisem namazana, v službi pa če gremo kaj ven pa vedno. Tudi če greva z mojim kaj ven (sprehod, trgovina, ipd) se logično da ne mažem.
Ker najraje eksperimentiram s senčili, je to skorajda obvezni del make-upa zame za v službo ali za večerno pijačko.
Ker najraje eksperimentiram s senčili, je to skorajda obvezni del make-upa zame za v službo ali za večerno pijačko.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zase ne morem reči da sem za naravno.Tudi če letim v trgovino itd, se namažem vsaj z maskaro in skrijem nepravilnosti s korektorjem.
Za na faks in v službo se namažem, za slednjo se kar pričakuje da prideš namazan.
Za na faks in v službo se namažem, za slednjo se kar pričakuje da prideš namazan.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov