Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Coco girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2009
- Kraj: Primorska
Zadnje čase sem bolj za naravni videz oz. za minimalo in to je maskara, ker imam dneve, ko se mi ne da nekaj minut prej vstajat, da bi se zjutraj naličila.
Je pa res, da je pri meni kar precejšnja razlika, če sem naličena ali ne in nekateri so me tako zelo navajeni naličeno, da ko nisem, sem jim čudna.
Mi je pa zelo lepo videt punce, ki so enako lepe ko so naličene ali pa niso.
Vsak dan sem se ličila v 1,2 letniku srednje šole sedaj pa se vedno manj oz. minimalno, ker ne vidim smisla, da bi ne vem kako umetnino ustvarjala na obrazu za v šolo.
Je pa res, da je pri meni kar precejšnja razlika, če sem naličena ali ne in nekateri so me tako zelo navajeni naličeno, da ko nisem, sem jim čudna.
Mi je pa zelo lepo videt punce, ki so enako lepe ko so naličene ali pa niso.
Vsak dan sem se ličila v 1,2 letniku srednje šole sedaj pa se vedno manj oz. minimalno, ker ne vidim smisla, da bi ne vem kako umetnino ustvarjala na obrazu za v šolo.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Za doma: nic.
Za fax ali sluzbo: maskara+eyeliner.
Smink, pudrov, senck in ostalih stvari ne uporabljam. V srednji soli sem nekaj casa uporabljala puder, zdaj ga ze par let nisem dala nase. Se s kremo se redko namazem po obrazu, vecinoma pred spanjem. Je pa res, da imam kar sreco, kar se tice mozoljev in koze nasplosno. Imam lepo kozo in ravno zato ne uporabljam vec pudra, ker nocem da se koza navadi.
Aja, uporabljam pa SOS labello, ampak ne zato da bi se mi ustnice svetile, pac pa zato, da me ne pecejo.
Za fax ali sluzbo: maskara+eyeliner.
Smink, pudrov, senck in ostalih stvari ne uporabljam. V srednji soli sem nekaj casa uporabljala puder, zdaj ga ze par let nisem dala nase. Se s kremo se redko namazem po obrazu, vecinoma pred spanjem. Je pa res, da imam kar sreco, kar se tice mozoljev in koze nasplosno. Imam lepo kozo in ravno zato ne uporabljam vec pudra, ker nocem da se koza navadi.
Aja, uporabljam pa SOS labello, ampak ne zato da bi se mi ustnice svetile, pac pa zato, da me ne pecejo.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Jaz ličim samo oči - ponavadi imam samo maskaro, včasih dodam še eyeliner, senčke... Ustnice pustim pri miru, šmink sploh ne uporabljam, imam samo balzame. Pudra tudi nimam, je škoda mlado kožo pleskat s tem (pa niti potrebe nimam po tem), bi pa mogoče rada imela kakšen blusher. Ampak ko bo tako daleč, bom kupila kakega res dobrega, kvalitetnega, dragega
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Obstajajo tudi pudri, ki zelo dobro delujejo na kozo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Naravno, valda. Za čez dan mam ponavadi puder (če bi mela lepo kožo, tut tega ne bi mela) pa mal maskare. Včasih niti te ne (mam ful dolge trepalnice, tko da je v bistvu niti ne bi rabila gor dajat, ma sem se navadila), na vsake tolko še kej z barvico al pa kako uizi senčko. Za ven pa ponavadi pač mal več senčke. Proti večini še vedno ful naizi, ma se men takrat že to zdi ful, ker sem se odvadila kej bolj mazat
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Čez dan poleti vedno obarvana krema za obraz Clinique City Block SPF25 zaradi zaščite pred soncem in lepo izenači ten kože. Korektor na kakšen obdelan mozolj. Ter maskara in nežen lip gloss (včasih tudi Urban Decay podlaga za senčila, ki malce obarva).
Zvečer pa seveda več (minimalno pudra, barvica za oči, senčilo)
Kakšnega rdečila pa itak ne rabm, ker takoj zafarbam in čez vse udar ven
Zvečer pa seveda več (minimalno pudra, barvica za oči, senčilo)
Kakšnega rdečila pa itak ne rabm, ker takoj zafarbam in čez vse udar ven
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmm.. Oboje. Včasih čist brez, včasih samo namažem kožo s kremo, nato matiram s pudrom v prahu, si mičkn poudarm obrvi in grem enkrat čez z maskaro. Pa je tak naraven look z 1% dodatkov. Ko se mi pa mal bolj da, pa ubistvu ista podlaga, krema pa mat pudr v prahu(nikol ne uporabljam tekočega, tega v prahu pa lih tok, da se ne šajnam), barvica, maskara in senčilo.
It was forever..but it didnt last long..
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Redno si mažem kožo z navadno kremo, naj bo za doma ali za ven. Pudrov in podobnih zadev ne uporabljam, ker mi ne denejo dobro in vidim, da imam lepšo in bolj zdravo kožo brez njih.
Za ven včasih uporabim maskaro, drugega pa ne. Sem bolj za naraven videz in mi je lepše kot kakšna zapacana faca.
Za ven včasih uporabim maskaro, drugega pa ne. Sem bolj za naraven videz in mi je lepše kot kakšna zapacana faca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov