Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
Glih donz zjutri sm ugutuvila,da brez maskare nočm nikamor, ker mam tok kratke trepalnice..
Drgač mam za v šolo zdej samo maskaro, k mi trepalnice itak podalša na vsej približno dolžino, tko da zgleda kt da sploh nism namazana..
Če se mi pa glih da, pa še kkšna barvica..
Drgač mam za v šolo zdej samo maskaro, k mi trepalnice itak podalša na vsej približno dolžino, tko da zgleda kt da sploh nism namazana..
Če se mi pa glih da, pa še kkšna barvica..
1,2,3,4 tell me that you love me more..
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Pri meni je odvisno od priložnosti kako se bom naličila. Za dnevni videz vedno poskušam z ličili doseči naravni videz. Z ličili ne pretiravam, tako da potem res zgleda naravno. Za posebne priložnosti ali večerni MU se temu primerno naličim. Ko sem doma pa sem običajno brez ličil. Tudi za v trgovino se ne ličim. Brez ličil se enako kot z ličili počutim zelo samozavestno.
Pain is temporary, glory is forever!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Evo moj vsakodnevni make up. Namazane trepalnice, včasih senčilo, barvno usklajeno z oblačili seveda, korektor za kakšne mozoljčke skrit, prek pa malo rdečila in to je to
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Vmesna mera je najboljša!
Malo makeupa ko greš kam pa je.
Jaz imam maskaro, malo glosa, barvico, malo senčila in včasih malček eyelinerja. Pa senčilo in glos so naravne barve.
Malo makeupa ko greš kam pa je.
Jaz imam maskaro, malo glosa, barvico, malo senčila in včasih malček eyelinerja. Pa senčilo in glos so naravne barve.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm se navadla da kamorkoli grem se vsaj z maskaro namažem .. ker mam ful svetle trepalnice in še kratke po vrhu, torej skoraj ne vidne .. in se mi zgodi da me folk sprašuje kaj je narobe z mojimi učkami, da zgledam bolna, če nism namazana torej, ponavadi za čez dan maskaro .. odvisno kam grem, kdaj dam tudi barvico in pa malček pucra ... za zvečer za ven pa še senčilo in mogoče malček bleščic na trepalnice ... pa glos, prozoren ..
Let's swim to the moon .....
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Verjetn se v tej temi najde kšn moj post k prisegam na čimbolj naraven videz. No dons pa ne več.
puder (trenutno večinoma sam tekoči)
blush na lička (precej nežno)
maskara
mal barvice za oči, kdaj še kšn neutro senčil
rdeča šmika
za žur pa odvisno kam grem
puder (trenutno večinoma sam tekoči)
blush na lička (precej nežno)
maskara
mal barvice za oči, kdaj še kšn neutro senčil
rdeča šmika
za žur pa odvisno kam grem
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js se ne ličim skoraj nikoli, razen za ven.
takrat pa mam....eyeliner, ponavadi si zraven še kej rišem, pikice delam, zaključke in nevem kaj še vse. malček podobno prvi slikci na zgornji reklami:) zadnje čase sem navdušena nad živo rdečo šminko. maskara. pa obliko obrvi včasih z barvico poudarim.
takrat pa mam....eyeliner, ponavadi si zraven še kej rišem, pikice delam, zaključke in nevem kaj še vse. malček podobno prvi slikci na zgornji reklami:) zadnje čase sem navdušena nad živo rdečo šminko. maskara. pa obliko obrvi včasih z barvico poudarim.
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
"Prisegam" na naraven videz, pa ne zato, da mi ne bi bilo všeč, ampak zjutraj za v službo ni časa, ker je treba spat do zadnje minute
Da pa bi imela cel kup ličil za uporabit jih 1x na mesec, pa ni računice. Pa tudi odvadila sem se povsem in se najboljše počutim z naravnim videzom.
Da pa bi imela cel kup ličil za uporabit jih 1x na mesec, pa ni računice. Pa tudi odvadila sem se povsem in se najboljše počutim z naravnim videzom.
-
Coco girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2009
- Kraj: Primorska
Zadnje čase sem bolj za naravni videz oz. za minimalo in to je maskara, ker imam dneve, ko se mi ne da nekaj minut prej vstajat, da bi se zjutraj naličila.
Je pa res, da je pri meni kar precejšnja razlika, če sem naličena ali ne in nekateri so me tako zelo navajeni naličeno, da ko nisem, sem jim čudna.
Mi je pa zelo lepo videt punce, ki so enako lepe ko so naličene ali pa niso.
Vsak dan sem se ličila v 1,2 letniku srednje šole sedaj pa se vedno manj oz. minimalno, ker ne vidim smisla, da bi ne vem kako umetnino ustvarjala na obrazu za v šolo.
Je pa res, da je pri meni kar precejšnja razlika, če sem naličena ali ne in nekateri so me tako zelo navajeni naličeno, da ko nisem, sem jim čudna.
Mi je pa zelo lepo videt punce, ki so enako lepe ko so naličene ali pa niso.
Vsak dan sem se ličila v 1,2 letniku srednje šole sedaj pa se vedno manj oz. minimalno, ker ne vidim smisla, da bi ne vem kako umetnino ustvarjala na obrazu za v šolo.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov