Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
meni je za vsak dan lepo malo make-upa. mogoče samo malo pudra, da popraviš kakšno napako, če je že potrebo. močnejši make-up mi je pa ušeč samo za zvečer, če greš ven al podobno. pa še to ne podpiram kakršnegakoli pretiravanja
sicer je pa odvisno tud od obraza do obraza, kok nekomu kaj paše. loh maš ful vsega nametanga na sebi, pa deluješ ful naravno - čeprav se takšni primerki precej redki
sicer je pa odvisno tud od obraza do obraza, kok nekomu kaj paše. loh maš ful vsega nametanga na sebi, pa deluješ ful naravno - čeprav se takšni primerki precej redki
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
mah, pri men je to v največji meri odvisno od tega kolko časa mam=) če že tak al tak zamujam v šolo, se sprijaznim in grem brez ličil... še dobr da mam fajn kožo. ko pa mam extra čas, pa je klasika: puder, maskara, labela, mogoče ša kakšna črta pri okah...=)
mi je pa naravni videz res ful kjut poleti, ko si rjav in takrat si dam gor sam labelo, pa mi je d best=)
mi je pa naravni videz res ful kjut poleti, ko si rjav in takrat si dam gor sam labelo, pa mi je d best=)
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
ko grem vn, v šolo al pa kamor koli vedno uporabim le maskaro pa črtalo pa kaka labela ali glos....drgač pa doma sm kr brez ličil....malo bolj se naliččim ko grem žurat, takrat pa dodam še kaj pudra pa še kaj osenčil okoli oči...odvino kolko sm razpoložena.....drgač pa ne uporabljam dosti pudra ker mi ni poante v tem da bi zakrila tisto malo kar mam mozolčkov ker niso tko kritočni ....
drgač pa tudi pr meni velja pravilo manj je več....
drgač pa tudi pr meni velja pravilo manj je več....
-
bloody_mary - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2007
- Kraj: Zasavje
^ ^ Se podpišem.
Sama prisegam na naravni MU podnevi (za faks, pijačke, večji šoping - za v lokalno trgovino ali doma pa nikakor ne). Puder je skoraj obvezen zaradi izenačitve tena in zaščite z ZF, oči pa poudarim predvsem zato, ker nosim očala z dioptrijo, ki pomanjša oči (-1,5). Za zvečer in posebne priložnosti pa seveda bolj izrazito ličenje.
Sicer mi jutranja nega kože in nanašanje MU vzameta kar precej časa, vendar se trudim z 'ogromno' količino produktov ustvariti naraven videz sijoče, zdrave kože. Paradoksalno.
Sama prisegam na naravni MU podnevi (za faks, pijačke, večji šoping - za v lokalno trgovino ali doma pa nikakor ne). Puder je skoraj obvezen zaradi izenačitve tena in zaščite z ZF, oči pa poudarim predvsem zato, ker nosim očala z dioptrijo, ki pomanjša oči (-1,5). Za zvečer in posebne priložnosti pa seveda bolj izrazito ličenje.
Sicer mi jutranja nega kože in nanašanje MU vzameta kar precej časa, vendar se trudim z 'ogromno' količino produktov ustvariti naraven videz sijoče, zdrave kože. Paradoksalno.
-
račka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ne uporablam skori nč... pudra nism nkol k nimam mozoljev, razn recmo za maturanca, maskaro sm učas usak dan pa senčilo zdj pa ne k me ful oči pečejo skos pa tut neda se mi zjutri prej ustajat sm zto d bi se mazala... se počutm čist fajn tko k je... labela pa obvezno
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Meni je všeč naraven make up in retro stil...
Za na faks uporabljam kakšno nevtralno senčilo, svinčnik tik ob zgornji veki, maskaro, korektor in malo tekočega pudra, včasih še senčilo za lička....
Za večerne izhode in posebne priložnosti si nadanem
a) tuš za veke, nevtralno oz. svetlo senčilo (pa ne presvetlo, mi deluje ceneno če vse šajna), korektor, puder, senčilo za lička, svinčnik za obrvi in maskaro (v malo večjih količinah), pa malo bleščila za ustnice.
b) malo temnejše senčke za veke, svinčnik ob zgornji veki, korektor, puder, svinčnik za obrvi, senčilo za lica, lip gloss in maskaro.
Pod očmi si nikoli ne rišem črte, niti si ne barvam spodnjih trepalnic, ker mi ne paše
Za na faks uporabljam kakšno nevtralno senčilo, svinčnik tik ob zgornji veki, maskaro, korektor in malo tekočega pudra, včasih še senčilo za lička....
Za večerne izhode in posebne priložnosti si nadanem
a) tuš za veke, nevtralno oz. svetlo senčilo (pa ne presvetlo, mi deluje ceneno če vse šajna), korektor, puder, senčilo za lička, svinčnik za obrvi in maskaro (v malo večjih količinah), pa malo bleščila za ustnice.
b) malo temnejše senčke za veke, svinčnik ob zgornji veki, korektor, puder, svinčnik za obrvi, senčilo za lica, lip gloss in maskaro.
Pod očmi si nikoli ne rišem črte, niti si ne barvam spodnjih trepalnic, ker mi ne paše
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Starejša sem, manj se mi ljubi, če se spomnim, kok smo se pr 16 pacale
Za športno udejstvovanje in doma: nič, mogoče korektor pa vazelin
Fax, služba, kavice, šoping: puder, če imam slabo kožo, tolk da prekrije kšne lise, mal blusha, da zgledam bolj zdrava, maskaro pa mal rjave črte na spodnji veki in vazelin
Večerne zadevšne: puder vedno, blush, smokey eyes, črna maskara pa blede ustnice (mal pudra čez pa vazelin, ker mam naravno zelo krvavo barvo)
Za športno udejstvovanje in doma: nič, mogoče korektor pa vazelin
Fax, služba, kavice, šoping: puder, če imam slabo kožo, tolk da prekrije kšne lise, mal blusha, da zgledam bolj zdrava, maskaro pa mal rjave črte na spodnji veki in vazelin
Večerne zadevšne: puder vedno, blush, smokey eyes, črna maskara pa blede ustnice (mal pudra čez pa vazelin, ker mam naravno zelo krvavo barvo)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, ja, js sm tut pr 25 obtičala zgolj pr maskari (pa še to največkrat kšna pocen varjanta, čeprou sm si zdej spet mal prvošla in se oskubla za celih 10 eurou ), blushu (u bledih dneh, polet ni potrebe) in pa labelci plus glosu za bl seksi žnablčke . In to ne glede na prložnost.
Js sm že narauno čist preveč lepa , z mejkapom gor pa tok, da sm že kr kičasta.
Js sm že narauno čist preveč lepa , z mejkapom gor pa tok, da sm že kr kičasta.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
sem za naraven videz ampak, če se punca malo naliči (maskara+senčilo) tut ni nič narobe, pa če se mal napudra - če ima težave s kožo - s pudrom pravega odtenka je tut ql. ampak ene....omg! maskara na debelo napacana potem pa še 1 cm debel rob okoli oči z črno barvico v najslabšem primeru pa še pretemen puder in še nepravilno razmazan...bljak
jaz sem z ličenjem precej skromna, menim, da se ne rabim "lepšat" z ličili. pudram se ne, nanesem samo maskaro, pa če se mi da senčilo v primernem odtenku.
jaz sem z ličenjem precej skromna, menim, da se ne rabim "lepšat" z ličili. pudram se ne, nanesem samo maskaro, pa če se mi da senčilo v primernem odtenku.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Za v službo:
tekoči puder
puder v kamnu par ur kasneje, če/ko se začnem svetiti
rjav blusher
svinčnik za obrvi
črna mini črtica na spodnji veki
kakšno svetlo bež senčilo na vekah
rjava maskara
lipgloss/šminka
Za ven: skoraj isto, samo da je vsega malo več, da je črta tudi na zgornji veki, da je maskara črna pa je je veliko več, več je tudi blusherja, senčilo je včasih precej temno, itd
Za doma:
nič
tekoči puder
puder v kamnu par ur kasneje, če/ko se začnem svetiti
rjav blusher
svinčnik za obrvi
črna mini črtica na spodnji veki
kakšno svetlo bež senčilo na vekah
rjava maskara
lipgloss/šminka
Za ven: skoraj isto, samo da je vsega malo več, da je črta tudi na zgornji veki, da je maskara črna pa je je veliko več, več je tudi blusherja, senčilo je včasih precej temno, itd
Za doma:
nič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov