Make up ali naravni videz?

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 05. Feb. 2008 23:42

Puder tudi koristi. Ker zavaruje kožo pred UVA žarki. Je pa res, da se da proti temu uporabiti tudi primerno kremo.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 06. Feb. 2008 14:21

Jz mam dostkrat kr naravni videz, ker se mi ponavad ne da ličit. Če mam pa obdobje, pa se ličim tud vsak dan, pač primerno dnevu. Če se že ličim potem vedno uporabljam maskaro in senčilo, včasih tudi črno črtalo in šminko, vendar to ne vedno. Pudra pa sploh ne uporabljam.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 07. Feb. 2008 10:13

čez zimo uporabljam puder, ker mi zaradi mraza dostikrat koža popoka tko da jo z tem mal zaščitim, pa še šrekrijem rdeč nos če sm prehlajena in rdeča lička ki prav tako nastanejo zaradi mraza....

po leti se ne ličim.

aja pa učasih ampak zlo poredko uporabljam maskaro (mam naravno dolge, temne in goste trepalnice, tko da ni potrebe po tem) :D

to je pa to glede mojga ličenja
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 07. Feb. 2008 17:26

Prisegam na naravni videz, zjutrej js osebno rajš mal dlje spim, kot da bi se šminkala. Mažem se edino z vazelinom, maskare ne uporabljam, ker mam tkorečen srečo s trepalnicami, ker so dolge + naravno uvite :oops: , ob kakšnih posebnih priložnostih si pa namažem veke s senčilom in pa očke poudarim z barvico. Menm, da poj k se enkt namažeš, bodisi samo z barvico, potlej lepo zgleda in vsak pogrunta razliko oz. da je nekaj na tebi drugače :). Seveda zopet stvar posameznika.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 08. Feb. 2008 17:26

naravni videz: doma & opravki bliz doma- trgovina...
malo ličil: šola, opravki čez tedn
močna ličila: žurrr in vikendi
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 09. Feb. 2008 15:45

Js prisegam na močen make-up. ( tud zarad stila).
Uglavnem , zadne čase pa se ne držim tega , ker delam prakso v nakupovalnem centru kot prodajalka, tko da sm mogla črtat ene par stvari; temna senčila, črno barvico.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 09. Feb. 2008 16:15

Nisem za neka močna ličila in izredno izrazit make-up.

Za šolo in odpravke po mestu - šoping uporabljam puder, vazelin in maskaro pa mogoče kakšno senčilo za oči v rjavi ali bronasti barvi. Bolj nežno, neopazno. Ko pa grem ven pa dodam še mogoče kakšen lip gloss, barvico za oči (rjavo ali črno) in rdečilo. :) Ampak se namažem vedno tako da izgleda kot da ne nosim veliko make-upa. Mi niso všeč tiste ki so zelo namazane.

Mi je pa všeč maskara (neopazno namazane oči) in živo rdeča šminka. :)
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
Alexeya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2005
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Alexeya » 10. Feb. 2008 16:34

Jst pa mam vedno make-up, no razen k spim ne. SAM OBVEZNO PA MASCARO, zto k mam naravne full svetle trepalnice, pa si morem obezvno mascaro dat, k čene nisem podobna nobeni reči :D
Pol pa uporabljam črno barvico velik, in kakšne senčke...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 10. Feb. 2008 22:15

Jaz sem bila včasih (par let nazaj) obsedena z make upom in nisem šla NIKAMOR brez njega. Sedaj se mi pa neda več tok lišpat in grem učasih ven tudi brez.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 10. Feb. 2008 22:16

kar uporablam na dnevni bazi sta krema za obraz in labello, če grem pa kam vn zvečer, pa mogoče samo maskaro, kaj več zelo redko (če že, potem črtalo)... sm prelena da bi se mi dalo se mazat in pucat to vsak dan
ElektroKat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: neverland

Neprebrana objavaNapisal/-a ElektroKat » 16. Mar. 2008 16:39

jas pa sem alergična na une punce ko se tak lišpajo kot klovni,al pa une ko majo vse črno okol oči, emo al kaj so že, kt panda.. zakaj se bi mogli skrivat pred nekom za fasado?pred wc skolko smo tak vsi isti.al pa se neki kazat drugačni kot smo?sej se da tut brez make-upa pokazat da smo drugačni.nben na svetu si ni s kom popolnoma enak..ni šans..
tak da jas prisegam na naravni videz..in nič mi ne manjka:)
več make-upa maš-manj maš samozavesti.. tak se saj meni zdi.in mislim da se kaj dosti ne motim :cool:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 16. Mar. 2008 17:06

Tudi jaz prisegam na naraven videz. Mnenja sem, da je naravno najlepše. Razumem pa, da morajo nekatere razne napake prekrivati z ličili, če so preveč vidne.
Jaz osebno uporabljam, če že samo senčilo za oči, ne mislim,da sem z njim kaj lepša, ampak pojma nimam zakaj. Uporabljam ga, če grem na večerjo, ipd, ne kar vsak dan. Na puder pa sem celo alergična. Sicer ga prav nič ne pogrešam, ampak so mi to ugotovili v srednji šoli, ko smo se s sošolksmi šle kozmetičarke.
Nikakor pa mi niso všeč punce, ki so vse črne okrog oči. Te mi delujejo kot žalujoče vdove.
S fanti imam pa tudi jaz takšne izkušnje, da ne prenesejo naličenih deklet.
ElektroKat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: neverland

Neprebrana objavaNapisal/-a ElektroKat » 16. Mar. 2008 18:10

julia če to leti name pol se motiš:jas ne hvalim sama sebe..jas sem samo odgovorila na vprašanje in podala svoje mnenje :cool:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 16. Mar. 2008 18:19

Naravni videz. Ne pa oči kot bi te nekdo preboksal. :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 16. Mar. 2008 20:03

Močnega make-upa ne podpiram.
Ko sm doma al pa ko grem npr. v trgovino, na sprehod, h zdraunici itd. nimam nič na sebi. Čez tedn, v šoli, pa mam na sebi puder (da pokrijem mozolje), maskaro in malo si obrobim spodnji del s črnim svinčnikom.
ko grem zvečer ven pa si dam mogoče kako senčilo, ma tudi to v svetlih barvah (srebrno, zlato, svetlo modro, viola al pa svetlo roza) in ful malo.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov