Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
js se mažem vsak dan razen ob vikendih če sm kr doma...vsak dan uporabim zdele pozim mal pudra,včasih mal blusha,črno barvico,senčilo pa maskaro...to se naličim predn grem v šolo...polet se sploh ne mažem,razn če delam al pa grem vn...namazana sm vedn isto,sam senčila mam druga
-
Cho - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2007
ja make up ane?! večina žensk se itak najbolš počuti z mejkapom al pa se brez njega počutijo naravnost grooooozno. z mejkapom sm si ponavadi zmern v redu, brez mejkapa pa sm si včasih všeč, včasih pa se ne morem videti!!! sicer se pa mažem kadarkoli gem v družbo, med ljudi
- Gost
Jaz se nikoli ne namazem, uporabljam korektor, ko je treba in to je to ... Mi je vsec nepoudarjen make-up pri puncah, ki to obvladajo, ni mi pa vsec tone pudra in sencila za vsak dan ... Ce bi imela voljo in smisel za to, bi se tudi sama kaj namazala
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Bolš mi je naravni videz kot pa make up.. mogoče samo črna barvica to je pa vse
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
odvisno kakor kdaj...enkrat se enkrat pa se mi sploh ne da...zadnje čase (no kr dolgo) sm pa vedno skoraj brez ličil...če pa pomislim par let nazaj sm pa se redno vsako jutro mazala...zdej sm pa se polenila....
-
yust me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Odvisno tut od razpoloženja, drugače pa za ven make up v mejah normale (priznam, da v diskača še nisem šla brez make up-a in mislim, da tudi ne bom šla ), za recimo popoldansko kavo v lokalčku v ljubljani je pa malo korktorja pa maskare čisto dovolj. Na morju recimo pa tudi za v diskača le malo maskare, koža pa je tko al tko lepo poletno zagorela.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Imam ta problem, da imam prirojene kolobarje okrog oči, ki seveda zgledajo kot grozno veliki podočnjaki okrog in okrog očesa. Zato se brez pudra ne počutim dobro in ga moram imeti na sebi praktično povsod.
Razen doma, če grem s fantom zvečer samo na sprehod ali za na trening grem brez, če imam dober dan in se ne zdim sama sebi grozna. Lažje je poleti, ker sem rjava in potem se odpovem make-upu na morju recimo.
Drugače pa se narahlo namažem vedno za na faks ali če grem kam drugam ven, zvečer in za nastope pa malo bolj na močno.
Razen doma, če grem s fantom zvečer samo na sprehod ali za na trening grem brez, če imam dober dan in se ne zdim sama sebi grozna. Lažje je poleti, ker sem rjava in potem se odpovem make-upu na morju recimo.
Drugače pa se narahlo namažem vedno za na faks ali če grem kam drugam ven, zvečer in za nastope pa malo bolj na močno.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni če se kdaj slučajno ne da zvečer MU dol dat (naprimer če pridem ful pozno domov) mam vedno robčke zraven postle in si pol z robčki dol dam če je kriza Nemorem it spat namazana.
Drugače sem pa doma večinoma brez MU, če grem na kavo, pijačo si dam maskaro, blusher, črto nardim z barvico. Pudram se nikoli (razen če je res kriza). Tudi šminkam se ne (nemaram lipglossov in šmink). Za zvečer ko grem ven pa se bolj močno namažem.
Drugače sem pa doma večinoma brez MU, če grem na kavo, pijačo si dam maskaro, blusher, črto nardim z barvico. Pudram se nikoli (razen če je res kriza). Tudi šminkam se ne (nemaram lipglossov in šmink). Za zvečer ko grem ven pa se bolj močno namažem.
I laugh at gilded butterflies.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js sem za narani videz. Se mi ne da pacat pa tud ce bi se bi vrjetn grozno zgledala. Sicer se namazem sam z maskaro - ce mam cas.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Brez maskare in malo pudra ne grem nikamor! Med tednom
Za vikend pa obrazu privoščim pauzo, tko da makeup-a nimam gor...razn če grem kam vn (kino, pijačke, žurke...)
Za vikend pa obrazu privoščim pauzo, tko da makeup-a nimam gor...razn če grem kam vn (kino, pijačke, žurke...)
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sama se skoraj nikoli ne namažem. Nimam problemov s kožo, zato ne rabm pudra, včasih sam korektor. Redko uporabm maskaro, tut če grem ven sm ponavad brez. Mi je pa všeč, če se zna punca lepo namazati, v zmernih količinah.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
samo labelo, če jo mam kje pri roki.. nevem ne da se mi s tem ukvarjat. Vsak dan puder gor dat, zvečer sprat..? Res ne.. Itak bi to samo škodilo moji koži.. koristit ji že ne more..
Maskaro dam res izjemoma gor, ker imam res dolge terpalnice, ki so na koncu malo svetlejše, pa zato ni neke panike.. če si dam maskaro gor.. mi zgleda kot bi mela umetne trepalnice, nenaravno.. ostale pravijo, da ej kul. js se res boljš počutim brez vsega
Maskaro dam res izjemoma gor, ker imam res dolge terpalnice, ki so na koncu malo svetlejše, pa zato ni neke panike.. če si dam maskaro gor.. mi zgleda kot bi mela umetne trepalnice, nenaravno.. ostale pravijo, da ej kul. js se res boljš počutim brez vsega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov