Make up ali naravni videz?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anxious - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
- Kraj: Bela Ljubljana
Jaz se mažem z črno barvico, z maskaro pa samo včasih. Poleti si včasih samo lička z rdečilom pa mi ful lepo zgleda ker sm takrat bolj rjava. Pudra pa ne uporabljam čeprov bi ga včasih "mogla". Med počitnicami se mi je koža ful poslabšala- kava, čokolada, premal spanca , samo še vseen sem rajš brez pudra ker se bolš počutim. Tko da js sm za naravni MU. Zdi se mi pa bedasto (no offense), da si ne bi nikamor upala brez MU, čeprov sem bla tut sama učasih taka, da nism hotla it brez barvice nikamor. Sam sem se navadla in grem tut v šolo dostkrat brez.
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
puder, maskara, nežno obrobljene učke, pa roza vazelin-to je pri meni nekako obvezno, se boljš počutim. sam se tko čist nežno, nevsiljivo namažem. zadnjič mi je moj reku, če se pudram, kar mi je prav všeč, da se ne opazi. grdo je uno, ko ima ženska čist druge barve obraz kot vrat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Lol jaz se pa že od trinajstega leta skoz mažem po očeh (sicr sem od vedno zgledla 5 let starejša k sm res, tk da ni hudo zgledalo) in je to res že trdna navada.. pomoje me določeni ljudje zjutri niti nebi prepoznali =)) pač, črna barvica + maskara je osnova, če pa kam grem še kaj s senčilom ustvarim.. sam ponavad vse temno.
kar se drugega tiče, gloss ful redko kr se mi nekako gabi 'to lepljivo šavje okol ust' =P, pudra ponavad ne, edino korektor je ponavadi potreben.
kar se drugega tiče, gloss ful redko kr se mi nekako gabi 'to lepljivo šavje okol ust' =P, pudra ponavad ne, edino korektor je ponavadi potreben.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
jaz se pa kdaj kar malo tepem, ker skoraj nikoli (še ko grem zvečer ven zelo redko) ne napacam niti trepalnic kaj šele da bi puder uporabljala. lipglos mogoče, ampak na žalost res ni v moji navadi, da bi se nonstop mazala z njim... z vazelinom, če me pečejo ustnice, drugače pa ne.
par let nazaj sem imela vsaj trepalnice skoz namazane, sedaj pa še to ne več... če pa se, se pa neudobno počutim, ker mislim, da se je razmazalo vse skupaj. s pudrom sem bila pa tudi samo trikrat v življenju namazana pomoje.
par let nazaj sem imela vsaj trepalnice skoz namazane, sedaj pa še to ne več... če pa se, se pa neudobno počutim, ker mislim, da se je razmazalo vse skupaj. s pudrom sem bila pa tudi samo trikrat v življenju namazana pomoje.
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
ko sem doma, se nikoli ne ličim. v šolo ponavadi mam maskaro in oči obrobljene z črno barvico. pa kaki korektor tud pride zraun. za kaki mozoljček. pudra ne uporablam, razen ko ga gremo žurat.
takrat eksperimentiram. ampak ne vedno.
smooky eyes ipd. ampak to je res redko.
aja, pa vedno mam pri sebi lip gloss;)
takrat eksperimentiram. ampak ne vedno.
smooky eyes ipd. ampak to je res redko.
aja, pa vedno mam pri sebi lip gloss;)
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sej vem, da se čudno sliši sam men zgleda nenaličena ženska prov zanemarjena (odvisno je seveda tudi od situacije) oz. mi to pove, da očitno na svoj videz ne da nič. Prav tako mi je grozno če se kdo full naliči, ker tist mi zgleda pa preveč chip...sama zmerej ko grem v javnost se mejčken napudram (v bistvu uporabljam puder kot korektor )...pa mal si namažem trepalnice pa lip gloss nujno...včasih si tut namažem veke pa lička..odvisno od situacije in počutja...doma se načeloma ne lečim..razen če mam slab dan si mal trepalke namažen za boljše počutje
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Jst se tud, vedno, ko grem kam , malo naličim( malo pudra, maskara, kakšen glos in to je to.. ) , razen včasih, ko se mi res ne da, se ne. Doma sem pa vedno nenaličena, tudi med dopustom, takrat se je itak brez veze, saj je sonček naše ličilo
Fight for your right!!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz pa vedna manj uporabljam make up. Včasih sem za skoraj vsak izhod iz hiše uporabila korektor, maskaro, barvico in kakšno senčilo, včasih tudi kakšen glos
Zdaj uporabim le še korektor, večinoma tudi maskaro, labello je obvezen, kaj več pa le še redko. Mi je zadnjič fant celo rekel, da sem mu taka bolj všeč.
Zdaj uporabim le še korektor, večinoma tudi maskaro, labello je obvezen, kaj več pa le še redko. Mi je zadnjič fant celo rekel, da sem mu taka bolj všeč.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Pri meni pridejo v poštev kaka obarvana krema, maskara za negovanje trepalnic in labela. Mi je škoda kožo obremenjevat s pudri (pa čeprav so dandanes boljši kot nekoč in so koži prijaznejši), nimam težav z mozolji, tako da ne čutim neke silne potrebe po njem. Če ga gremo žurat ličenju namenim več pozornosti, drugače pa se trudim biti čim bolj naravna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov