Make up ali naravni videz?

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hmm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a hmm » 05. Sep. 2007 18:45

Tekoči puder, puder v kamnu, senčila za veke, črni eyeliner, maskara in glos..... vsak dan.... NAvadla sem se, in če tega nimam, se počutim grozno ...
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 06. Sep. 2007 16:15

namažem se takrat, ko grem ven...pač za v sošol, pa če gremo vem žurat al pa v kino, al pa če se s kakim tipom dobim...tak za doma, pa če grem kr tk kam pol se pa ne namažem

namažem si pa s senčilom, maskaro, barvica, pa zdej se še poskušam s tušem, drgač po obrazu...pa si dam čist mal pudra...toliko, da mi prikrije napake
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 06. Sep. 2007 20:46

sem zagovornica naravnega videza čez cel dan v prostem času! tudi mojemu fantu sem tako veliko bolj všeč.

Če se ob posebnim priložnostih namažem pa je to z maskaro za oči, prikrijem si kakšno malenkost s korektorjem, pa zraven samo še kakšen gloss ali pa kar labello. to pa je tudi vse...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 06. Sep. 2007 22:51

Men je najbolj ogabno, ko so nektere tk namazane s pudrom, da zgledajo že kot ene lutke, pa ko se pol še ne znajo namazat in se jim tak pri ušesih rob pozna ... Za bruhat. Al pa če pogledaš od blizu, zgleda ful taka grda koža. Puder je men res ogabna stvar. Js za prekrit mozolje uporabljam sam korektor in mi je čist dost. Drugač pa se ponavadi namažem sam z maskaro, včasih še z barvico okrog oči, ostalo je že prava redkost. Pa za ustnice mam najrajš kr labello, gloss pa sam za posebne priložnosti. Prisegam bolj na naravni videz. Še za ven se redkokdaj mal bolj namažem.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 07. Sep. 2007 0:08

meni je tudi najbolj všeč naravni videz. ponavadi mam samo maskaro pa malo pudra, včasih puder spustim in uporabim korektor, sem pa v obraz ful bleda in me puder malo poživi
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 15. Sep. 2007 18:15

Ja js k sm doma, sm rada nenalicena, sam k grem vn se pa obvezno namazem. Uporablam barvico za oci al pa eyeliner, maskaro pa senčilo, pa gloss. Pudra ne uporablam, čeprou mi je jasn da majo kšne punce ful grdo kožo in se pač zart tega namažejo, js mam k sreč tako kožo da nimam teh problemou.

Drgač mi je pa grdo k se ene punce fuuul napudrajo in si ne zna dobr razmazat pudr in pol je usa flekasta...no to mi je pa ogabn....
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kiwy » 15. Sep. 2007 21:09

uporabljam barvico za oči&labello, puder pa 2x na leto :D
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 25. Sep. 2007 16:14

jst se velik bolš počutm brez pudra, maskare... mam občutk d mam bolj svež obraz pa to :lol: čeprav pa vedno k grem ven, al pa za u šolo (če mam kšn mozolj na obrazu) si dam maw pudrčka gor, pa maskaro. kej več pa ne, se ne počutm fajn s tolko kemikalijami pa tga na sebi :oops:
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2007
Kraj: Idrija

Neprebrana objavaNapisal/-a ~ClaUdyKa~ » 25. Sep. 2007 17:46

vem, da puder še poveča število mozoljev, ampak ne morem si kaj... ga uporabljam, ker se tako bolje počutim in pa da mi tudi barvo v obraz, ker sem bolj svetle polti... drugače pa še maskaro in pa gloss..
Doma pa sem ponavadi brez, da lahko koža umiru diha..
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 25. Sep. 2007 19:04

čez teden puder&barvica&maskara&labela

za vikend popoln make-up
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 29. Sep. 2007 13:40

Js tud zagovarjam naravni videz.Za v šolo mam ponavadi samo korektor,če pravočasno vstanem si dam gor še maskaro kar se mi pa redko zgodi :D če grem ven uporabm še barvico za oči in pa kšn gloss..puder pa zelo redko.
Uporabniški avatar
cool_chick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cool_chick » 29. Sep. 2007 14:23

meni je tut bol ušeč naraven videz...popolnoma neobremenjena, sproščena, lahka se po učki počoham kedi hočem :D
sicer pa ko grem ven se mal našminkam za spremebo...mal rdečila na lička, maskara, lip gloss v pastelni barvi in sem gotova...pa se tko počutim najbolj sexy...in prav bedno se mi zdi da bi se povsod rihtala... najlepši smo taki kot smo prišli na svet --- brez usega :wink:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 29. Sep. 2007 16:16

men je pa oboje všeč. sama pa prakticiram naraven videz, ker sem tok len človk, da se mi zjutri ne da namazat, za vn pa rajš pet minut dl pred tv-jem ležim, k pa da bi se šla kej mazat. dam si sam maskaro, gloss, pa kkšno senco kdaj, to je pa to. srečo mam da mam lepo kožo :D so pa dnevi, k mi je najbol in si pol takrt dam gor pudr, maskaro, šminko, sence :) sam toi je zlo redko ene parkat na let
Uporabniški avatar
nezikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nezikaaa » 29. Sep. 2007 16:26

sem cist proti pudru, ker koza grdo zgleda. tut postara cloveka, in mi na splosno no vsec (sploh ce vidim, da puder kr odstopa ze, tok velk ga ma zenska gor! ) ...
drgac pa.. zu3 krema za obraz, pa maskara.. in pol se kak glos, v torbici obvezno labello.. to je vse.
tut ce grem vn zvecer, nc kej drugega, sam crto si se nardim pr uckah, pa je to to :D se mi zdi da leps pride, ce zenska ni nevem kolk pretirano namazana! :ja:
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 30. Sep. 2007 9:00

ja men tud ni lepo, če je ženska preveč namazana...sploh grdo mi je to, ko si nekatere izberejo napačen puder (velikokrat pretemen) in pol res zgledajo nekatere prav grdo, kot da bi imele masko gor...

sam mi je pa lepo, če se zna punca lepo namazat, v mejah normale...to zgleda prav luškano.

Jaz uporabljam puder skoraj vsak dan, ker mi da to lepši ten kože, vendar ne pretiravam z njim...pa maskara je tudi obvezna, ker mi povdari učke...

sam pomoje je pa tudi tipom lepše, če je punca lepo namazana, kot pa če je brez...

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov