Ličenje oči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 866 prispevkov
• Stran 3 od 58
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 58
Naslednja
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
meni so tudi zelo všeč lepo naličene oči!!!
all day i dream about sex-adidas
- Tamika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
jagoda napisal/-a:Terracota je puder v kamnu za zagorel videz. Meni je to zakon! Lahko pa uporabiš tudi kakšen temnejši puder v kamnu.
Torej bronzer.
Tiste, ki imate zelene oči...mažite se z vijoličnimi odtenki. Noooooooooroooooooooooo dobro pride. Jaz nisem mogla verjet, kako zelene oči sem imela
Lp, Tamara
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
MIŠKA* napisal/-a:Meni so všeč močneje namazane oči Najbolj všeč so mi zadimljeni make-upi, predvsem temnorjavi, temnosivi, temnovijolični Na ustnice pa lip glos.
Kokr, da bi jst pisala Za razl. priložnosti si tut jst naredim tak make-up kokr je zgori napisan, drugače pa vsak dan nanesem samo (črno) črto in maskaro!
Zgleda tko:
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas mam tudi rada poudarjene oči, še posebaj trepalnice...čez dan mam vedno črno črto nad zg. trepalnicami pa trepalnice si poudarim malo kr mam že naravno ful goste,dolge pa zavihane (hvala bogu) pol pa čez dan kako nežno senčilo...
zvečer pa ponavadi tuš nad zg. trepalnicami, maskara, lička podudarit pa kako močno senčilo...pudram pa se redkokdaj, uporablam samo korektor
zvečer pa ponavadi tuš nad zg. trepalnicami, maskara, lička podudarit pa kako močno senčilo...pudram pa se redkokdaj, uporablam samo korektor
as if.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Tamika napisal/-a:Torej bronzer.
Tiste, ki imate zelene oči...mažite se z vijoličnimi odtenki. Noooooooooroooooooooooo dobro pride. Jaz nisem mogla verjet, kako zelene oči sem imela
ja sej men tud učki (sicer rjavi) potegnejo na zeleno k sem namazana z vijolčno! men je to čist hudo...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Mene kdaj pa kdaj malo utrga pa imam doma pred ogledalom prave seanse. Sem ugotovila da mi črna črta (+maskara seveda) pa temno senčilo na vekah paše... zgledam bolj strogo... mogoče malo nevarno ampak še vseeno ql Ampak vsak dan si ne vzamem časa za to, tako da kar ostajam pri maskari in pastelnih odtenkih (za v šolo seveda)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Men je to recimo vsec..ceprav trenutno prisegam bolj na barvna sencila..
http://img.photobucket.com/albums/v200/ ... a-ch27.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v200/ ... a-ch27.jpg
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
odvisno kakšne rjave imaš. Ful je razlika, ali imaš svetlo- ali temnorjave, pri čemer je zanimivo, da vsakemu posebej pašejo čisto druga senčila.
Jaz imam temnorjave učke in uporabljam bolj temna senčila (temno vijolična, temno zelena, temna melancana, temno siva, črna, temno rjava), od svetlih pa belo, bež, ful svetlo roza(skoraj belo) in svetlo sivo. Recimo meni FUL NE PAŠEJO oranžni odtenki, rdečaksti,rumenkasti in topli nasploh, čeprav je moja polt rumenkastega podtona.
Moraš pa seveda paziti tudi na barvo las, da bo nekako v skladu z make-upom Moji lasje so temnorjavi.
Jaz imam temnorjave učke in uporabljam bolj temna senčila (temno vijolična, temno zelena, temna melancana, temno siva, črna, temno rjava), od svetlih pa belo, bež, ful svetlo roza(skoraj belo) in svetlo sivo. Recimo meni FUL NE PAŠEJO oranžni odtenki, rdečaksti,rumenkasti in topli nasploh, čeprav je moja polt rumenkastega podtona.
Moraš pa seveda paziti tudi na barvo las, da bo nekako v skladu z make-upom Moji lasje so temnorjavi.
*Diamonds are forever*
- mojcha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2004
Jaz pa imam en drug problemček... Nosim korekcijska očala za na daleč (sicer večinoma nosim leče, vendar se mi včasih "zalušta" tud naočnike nataknit). Problem je v tem, da se nikoli ne znam naličit pod njimi...Imate kak nasvet - trik, kako se naličiti pod očali?
Hvala
Hvala
Prvi neprebran prispevek • 866 prispevkov
• Stran 3 od 58
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 58
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]