Ličenje oči

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Feb. 2009 16:10

Pri meni je razlika opazna. Sama imam izkušnje z Lancome- Hypnose in YSL- EFC. Pa mi je YSL boljša. Zame vredna nakupa (se splača na kakem Duty Free ubost- 21 evrov). Pa če primerjam kvaliteti, je vredno.
Prej sem prisegala na MaxFactor- probala tud L'oreal in Niveo (najslabša maskara kas sem jih kdaj mela).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 02. Feb. 2009 18:04

Priložnosti primerno.
Dnevno-naraven čim manj vpadljiv make up,pa primeren odtenek pudra!
Večerni make up-zadimljen,ki poudari barvo oči.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 02. Feb. 2009 23:26

trapa napisal/-a:
Blair napisal/-a:Mene pa zanima, če so te "high-class" maskare ala Dior, YSL, itd. dejansko vredne tolk dnarja? Iščem kšno kvalitetno maskaro, pa mi ne bi blo žal dat tud več keša, sam da bi bla orng kvaliteta. :)

So. Izbiram med Diorjem in Lancastrom, po navadi izberem slednjega. Kvaliteta je v primerjavi z L'Orealom in Max Factorjem neprimerljiva, cena pa tudi višja (stanejo od 20 do 30€).

Predlagam, da greš nenaličena v drogerijo in tam kar na sebi probaš maskaro. Mislim, da boš takoj vidla razliko. ;)

Dobr nasvet :D Ne res, te Max Factor pa to so mi čisto bedne, nikol ni tistga učinka, da bi bla zadovoljna. Sicer mam po naravi že dolge trepalnice, sam rabim neki tazga, da jih mal lepš ukrivi in zgosti.. umetnih trepalnic pa nekak ne bi nosila vsak dan :D
Uporabniški avatar
Malinca^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Malinca^^ » 03. Feb. 2009 8:20

Js mam od YSL im morm rečt d je res vredna tega dnarja.;D
ti jo priporočam;)
Bite my lips, Close my eyes and Take me away to Paradise.
Uporabniški avatar
tinchy_55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2009
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy_55 » 03. Feb. 2009 16:03

mene pa zanima katera maskara je najboljša,ker ta maks-factor je res najslabša a ma kera že izkušnje z to niveo maskaro.ki jo vrtijo na reklamah :D
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 03. Feb. 2009 17:28

Pa je pri maskarah iz višjih cenovnih razredov tudi razlika v sestavinah? Mislim, če so boljše za oči? Koliko pa približno stanejo od YSL?
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 03. Feb. 2009 17:33

hm kako dolgo pa vam potem drzijo te malo bolj expensive maskare? :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Feb. 2009 17:39

Js ti lahko povem sam za ceno. YSL maskara je nekaj nad 25 evrov, v duty free pa 21-22 evrov. Js imam svojo okol pol leta, jo pa ne uporabljam vsak dan.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a perpetua » 03. Feb. 2009 17:42

Hvala *mala*. Mojim maskaram tudi ponavadi prej poteče reok, ko da bi jo porabila, predvsem zato, ker imam dolge trepalnice in zadostuje že en nanos, če ne takoj zgleda, kot da imam umetne :) In ker je porabim tako malo, sedaj razmišljam, da bi kupila kvalitetnejšo.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 03. Feb. 2009 17:45

artdeco ima tudi super maskare. Pa še drage niso.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 04. Feb. 2009 8:38

Feist. napisal/-a:hm kako dolgo pa vam potem drzijo te malo bolj expensive maskare? :P

Jaz svojo podedujem od mame: ona ima rada sveže maskare in jih menja na pol leta. Jaz mam rada bolj suhe in se mi učasih zdi še tisto kar podedujem preveč sveže. Tko, da moram priznat, da zdrži ena maskara tudi leto in pol.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 04. Feb. 2009 9:23

tinchy_55 napisal/-a:mene pa zanima katera maskara je najboljša,ker ta maks-factor je res najslabša a ma kera že izkušnje z to niveo maskaro.ki jo vrtijo na reklamah :D

Enkrat v življenju sm mela maskaro od niveje in nikoli več. kr neki je bla in nevem če sem se dvakrat namazala z njo. jaz že enih pet let skoz uporabljam samo eno maskaro , od loreala , volumen x5, je pa cela črna in ma zltat pokrovček. In sploh več ne eksperimentiram z maskarami, mam res ful dolge trepalnice , zato imam rada da je ščetka na maskari res velika. men je to najpomembnejše od cele maskare.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 04. Feb. 2009 9:28

densy napisal/-a:artdeco ima tudi super maskare. Pa še drage niso.
Jaz mam tudi trenutno eno od Artdeco in sem ful zadovoljna. Pa od Clinique mi tudi ful odgovarjajo. Všeč mi je, ker mi nobena od teh maskar ne nardi trdih trepalnic, kar najbolj sovražim. Tak da če si hočem po 6 urah popravit maskaro se lahko komot čez namažem še enkrat ker trepalnice niso trde in zlepljene.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 04. Feb. 2009 11:06

Js mam od Maxfactor Masterpiece
Slika

In je res dobra. :zustimm:

Imela pa sem še une ki se barvo dodaja in je tudi superca.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 04. Feb. 2009 12:25

Jst mam pa maskaro od Orce (črni čaj) in je meni osebno najboljša do zdaj. Sem probala že veliko maskar višjega cenovnega razreda, pa mi nobena ni toliko odgovarjala kot ta od Orce. Je pa res, da imam dost občutljive oči, zato mi verjetno ta odgovarja ravno zaradi tega, ker je iz popolnoma naravnih sestavin.

Slika
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov