Ličenje oči

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Nov. 2008 11:51

Aja :D to je podlaga za senčila. Da je senčilo bolj obstojno (da ne gre v gube), ter da so barve bolj intenzivne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 01. Nov. 2008 23:52

js uporabljam od art deco eyeshadow base in je res fenomenaln. make up mi zdrži celo noč (če gremo žurat :D ). pa moram oment, da se men, če tega ne uporabljam senčilo zelo hitr v gubice sprav.
edin pazit moraš, ko nanašaš eyeshadow base, da ga samo potapkaš po veki in ne razmažeš, tko k ga je ona v videu. ker, če tega razmažeš, dobiš senčilo v gubice.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Nov. 2008 14:42

^^ Kolk pa stane? Da vidm primerjave med Art Deco in Urban Decay :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 02. Nov. 2008 14:59

Jaz za oči uporabljam črno barvico (Isadora ali Manhattan) in zelo poredko kakšna senčila (posebne priložnosti :P).
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 03. Nov. 2008 15:13

jst črno barvico kupim u milerju od miss sporty al neki podobnega. ni draga, ma je u redu. edino smi zdi d ni ful obstojna.
Senčila pa si še nikol nism sama kupla k ih mam puhno od rojstni dnevou in podobnega.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 09. Nov. 2008 21:36

jaz bi pa prosla če mi lahko kera svetuje, kakšno senčilo naj uporabim za eno posebno priložnost...oblečene bom mela črne hlače pa roza-pink pulover...roza-pink senčilo na moje oči ful ne pride lepo(imam neko mešanico zelene, modre in sive barve oči)...prosiim :wink:
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Annette » 10. Nov. 2008 0:46

drugač je v lj zdej ena full fajn trgovina z naravnimi ličili. vse 100% naravno, ni testirano na živalih pa res fajn stvari so. štacunco majo na Komenskega 14 (bliz Ledine), drugač majo pa tud spletno trgovino (http://www.or-ca.si/) ni mišljeno kot reklama, sam men so res fajn :)
i love that thing you do with your tongue.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 10. Nov. 2008 7:48

Jaz se moram zarad nove čupe spet mazat.
In sicer uporabljam črno.
Črno maskaro,črno barvino,pa črn eyeliner (sploh za črto zgoraj na očeh).

Kaj priporočate?malo teme sem prebrala,nekaj idej dobila...Zadeve morjo bit ful obstojne,pa ne dražit oči,ker nosim leče in se mi takoj zapackajo ob tem kar zdaj uporabljam...pa še mejkam se po par urah cel "stopi".
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 10. Nov. 2008 8:33

jaz si tudi oči povdarim z maskoaro in črno črto nad očmi, ki sem si jo pred kratkim dala kar permanentno :)
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 10. Nov. 2008 11:36

Kje pa se to da naredit??
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 10. Nov. 2008 11:46

lipgloss napisal/-a:jaz si tudi oči povdarim z maskoaro in črno črto nad očmi, ki sem si jo pred kratkim dala kar permanentno :)

Joj sm mam pa to željo spodi dat..ne na veko..Ful stane ane? A je uredu?Kuk časa pa maš?Je še vedno tku kukr je blu?A maš ful temno? :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objavaNapisal/-a ancurna » 10. Nov. 2008 12:27

sicer z ličenjem nimam problema ampak imam eno uprašanje.... odločila sm se za nakup vijolla maskare... a priporočate kero... mislim da si bom kupla ysl..... a paše na rjave oči???? kero senčilo bi vi uporable???

hwala;)
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 10. Nov. 2008 13:07

Men te barvne maskare ne potegnejo, kaka rjava za rdečelaske, oziroma siva za res modre oči še, ostalo mi je pa bol tko..

Če pa gledamo z barvnega stališča pa vijola seveda gre. Sam jst bi to nardila pol tko....namazala oke s sivim senčilom in tretjino obrobla s sivim kajalom, nanesla črno maskaro pol pa sam na zgorne trepalnice na zunanjo polovico vijola maskaro. Oziroma zamenala senčilo z olivno zelenim, kajal pa mogoče s frosted rjavo, ostalo pa isto :)
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 13. Nov. 2008 7:51

rabim pomoč: tamala je zjutri hotla, da jo namažem s črnim eyeliner-jem, fora je pa v tem ker je naravno full svetle polti, čist blond in ima modre učke. seveda je nism namazala, ker mislm d je čist presvetla za črn eyeliner. :nixweiss:
imate kšn nasvet, kako naj se maže, ker je tok svetla (mogoče rjav eyeliner)? odtenki senčil?
hvala za odg.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Nov. 2008 11:05

pa sej ma pomojem lahko vseeno eyeliner.čeprav bi mogoče temno rjav manj izstopal.
drugače pa čiiiiiisto tanka tanka črta, ravno toliko da poudari linijo oči, da zaključi linijo maskare.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov