Ličenje oči

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 17. Avg. 2008 13:59

Js se redko naličim, včasih edino s svinčnikom pod očmi al pa veke s kako nežno barvo. Obvezno si namažem ustnice z Labello. Druga pa nič :D No, pa zelo redko si nanesem tekoči puder (samo, če je kaka posebna priložnost).
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 18. Avg. 2008 10:06

js tud ne uporabljam sencil..nekak se mi zdi, da mi ne pasejo...uporabljam le maskaro+eyeliner in to je to..potem pa se puder..in to je to...mi cist zadostuje :)
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 18. Avg. 2008 11:47

Js pa zlo pogosto uporabljam senčila, skor zmeri v kakih rjavih odtenkih-vsaj za na fax, če grem čez dan kam. Zvečer za ven al pa če je kaka posebna priložnost se pa namažem s kako bolj močno barvo, npr. vijolično, včasih črno. Vseen pa zmeri pazim da ne nasem preveč barve na sebe, se držim tega da manj je več :) Si pa zmeri namažem še trepalnice, barvico redko uporabljam, če že pa sam tok, da se mal pozna.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella' » 18. Avg. 2008 13:00

Mene zanima kakšno mascaro se mi najbolj splača kupit? Sem dala že svašta skozi pa nisem bla zadovoljna..
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 18. Avg. 2008 13:47

tut jaz ne uporabljam senčil, ker mi ne pašejo,sploh kake vijolčna,roza,zelena,modra barva senčila :? pa tut nevem kako se morš to spoh namazat, da lepo izpade :D tko da ponavad dam kr mal pudra v prahu na veko pa gor do obrvi.

za vn se ponavad z eyelinerjem, s tem da nardim črto na zunanjem robu spodnjega dela očesa,sam rob pa z belo barvico, ker ti to baje poudari oči.včasih pa si z eyelinerjem nardim le tanko črto na vekah, tm k so trepalnice, pa tut hudo pride.maskare ne uporabljam velik, ker mi pol odpadajo trepalnice.sam za res posebne priložnosti :D
kadar se mi pa res neda kej posebi trudit, si pa sam z barvico na hitr potegnem črto na spodnjem robu.napudram se zmeri, kako je pa spet odvisn od priložnosti pa moje volje :flower: včasih si sam s korektorjem zakrijem podočnjake, včasih si pa še blush nardim pa tko :P
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 18. Avg. 2008 13:53

glede maskar..sicer se ne spoznam glih na njih, mi je več al manj vseen kakšno mam.kar pa ne pomen, da mam kako kitajsko firmo maskare :D
mam jih ponavad od nivee, manhattan, maxfactor. ud maxfactorja mi je dobra masterpiece max. sicer nevem kaj ti je pri maskari najbolj pomembno..al da ti lepo razporedi, da ni grudic, da je ful volumna..drugač če ti kej pomaga, moja sošolka si namaže trepalnice, pol jih pa z zobotrebcam usako posebi razporedi, da niso zleplene,pol spet namaže in spet z zobotrebcam.pa ma pol res fuul lepo namazane. :zustimm:
loh pa probaš tut z glavnikom.tko sm zanč widla da moja mami "češe" trepalnce :lol: nevem kje je to widla :rofl:
Zadnjič spremenil dasha!, dne 18. Avg. 2008 14:01, skupaj popravljeno 2 krat.
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Avg. 2008 13:59

Loreal Lash Architect meni zelo ustreza
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 18. Avg. 2008 14:39

estrella' napisal/-a:Mene zanima kakšno mascaro se mi najbolj splača kupit? Sem dala že svašta skozi pa nisem bla zadovoljna..

Probaj Lorealovo Telescopic,men sta obe,zlata in srebrna, full uredu.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
citrončica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a citrončica » 18. Avg. 2008 18:30

Men je pri maskari najbol pomembn kakšne "ščetince" ma. Morjo bit ful na gosto razporejene pa ne smejo bit iz gume, tko k majo ti "najnovejši modeli". Mi je pa čist vseen katere firme je.

Glede senčke je pa tko: jst se sicer ful mal ličim (včasih sm se sicer ful, zdej sm pa že mal iz vaje), uporablam pa belkaste tone, rjave, sive pa črna mi je tut všeč. Včasih sm se ful na debel mazala z modro, zdej mi je pa to ful smešn. K bi te kdo na uč. :clowm:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2008 16:10

Jz sem zj ugotovila da nežna senčila ful dobro izgledajo za dnevni make up, ker prej jih nisem uporabljala :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 20. Avg. 2008 19:58

estrella' napisal/-a:Mene zanima kakšno mascaro se mi najbolj splača kupit? Sem dala že svašta skozi pa nisem bla zadovoljna..

če hočeš da bi ti maskara naredila izjemno dolge in polne trelanice priporočam DOUBLE EXTENSION iz Loreala..tisto ki je črna in bela.. men je ta res #1 in mi je res žal da sem si včeraj kupila eno drugo za probat
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Avg. 2008 9:07

meni je pa ta maskara tako nepraktična. sem si jo enkrat kupila, pa sem jo potem rabila morda 2x. enostavno se mi ne da nanašat najprej belo, potem čakat in potem še črno. pa tudi kakega pretiranega učinka nisem opazila... :?
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 21. Avg. 2008 9:16

tud js sm jo preizkusila..dobila sem jo kot darilo..pa sem potem to js neki experimentirala...ampak tud men ni bla vsec..men npr.naredi maskara Maybelline volum express ful dolge pa polne trepalnice..res ful dober poudari...ceprav ni nc kej posebnega...ampak men je najboljsa izmed vseh, ki sem jih kdajkoli poskusla
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 21. Avg. 2008 12:20

Slika

ni dobro namazana? :D
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 21. Avg. 2008 13:54

men je tale stil ful všeč, pa sm že probala da bi se tak namazala pa mi nikakor ni izpadlo tak kot bi moglo :roll:
So give me your forever.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov