Ličenje oči

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 23. Dec. 2006 13:19

Ja, men se tut zdi bl logičn, da bi dala udspodi tekoč puder, k pa unga v prahu..
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 23. Dec. 2006 14:14

densy napisal/-a:
La*Perla napisal/-a:puder v kamnu lahko nanašaš le z gobico, puder v prahu pa z čopičem.

aja :?: Jest pa zmer tud unga u kamnu s čopičam, da matiram kožo npr.. Pa je navadn..

no, odvisno koliko prekrivanja želiš. Naj pa bi se nanašal z gobico.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
MorningStar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MorningStar » 23. Dec. 2006 16:05

Če vam senčilo po parih urah nabere v gubico na vekah vam jaz definitivno priporočam, da veke namažete s pudrom v kamnu oz. kompaktnim. Senčilo se nabere, ker je koža na veki bolj mastna. S "suhim" pudrom kožo lepo zmatiraš, ne vpije se tako kot tekoči puder naprimer in potem normalno naneseš senčilo.
Jaz mam oči naličene po cel dan in se mi s to metodo še ni zgodilo, da bi imela t.i. črto na vekah.
Je pa res, da uporabljam večinoma suha senčila ampak tudi pri kremnih nisem imela težav.
Uporabljam Isadorin transparenten Velvet touch compact powder (št. 10 Sheer Transparent) in je špica! Uporabljam ga kot utrditev tekočega pudra ali pa samo za matiranje presvetleče se kože. Ker se pudram recimo 3-4x na teden, bi pa vseeno kdaj imela samo očke namazane, ga samo malo potegnem čez veke in nanesem senčilo. Drži preverjeno cel dan!

Slika
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 12. Jan. 2007 8:58

jaz bom pa moj problem kar sem napisala, ker fajn spada v to temo :D in sicer: enkrat ( ze ene 3 mesece nazaj) sem si kupla sencilo za oci v Zari, tisto ko sta dve barvi skup... in zdaj sem ga po dolgem casu spet uporabila..in kaj se je zgodilo...cez en dan sem se zbudila z nabreklo desno veko :eek: pol sem si oci spirala s kamilicami in je blo cez dan boljse..pol naslednje jutro pa spet enako..nabrekla veka..in spet tretma s kamilicami..pa spet izboljsanje..nato pa so se pojavile take majhne bunkice na veki...in me je kr fajn srbelo pa full rdece je blo vse skupaj...pa zdaj ne vem ce je blo res krivo sencilo ali morda kaj drugega..sam zaenkrat sumim sencilo, ker ga res en fajni cajt nisem uporabljala...pa tudi na drugi veki so se mi pojavile majhne bunkice, a na sreco druga veka ni nabrekla..
zanima me, ce je katera od vsa ze imela podobno izkusnjo? :(
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 12. Jan. 2007 10:50

alergija - mogoče na izdelek sam ali pa je bil že tako star (kar dvomim).
V cenejših variantah so ponavadi bolj nepreizkušene, bolj rizične in manj kvalitetne sestavine, ki v primerjavi z drugimi izdelki višjega ranga, ki bolj pazijo na to, pomenijo izredno nekvaliteten izdelek, ki ga sama nikoli nebi nanašala nase, še posebej pa ne okrog oči.

Če se stanje ne bo izboljšalo, ti priporočam, da greš k zdravniku.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a moj_zlobni_jaz » 12. Jan. 2007 10:56

ne saj stanje se je izboljsalo in od vceraj naprej je z mojimi vekami spet vse v najlepsem redu :) k zdravniku pa bi itak sla ze takoj v ponedeljek, ce bi mi veka se naprej zatekala :)

ja saj po moje je tud alergija na sam izdelek, ker drugace sencilo se ni staro..na ja..pac smola...
Why be an angel when I can play god?!
piggy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a piggy » 12. Jan. 2007 22:33

ja jst p na nubenmu od teh postov nism zasledila za moje oči(k mam zlo čudne a hkrati lepe oči - oblika) drgač se mažm sam z bravico(črna - rulls) p včasih dodam maskaro al p senčilo za veke...
mi je p full odvisn od razpoloženja p časa kuko se namažm....

ponavad mam uspodej debelo(5mm) črto p sam zgorno veko obroba... drgač p sam navadna obroba...
Ubi me to, ubi me to ....jedino tebe nisam varala
Ubi me to moj nevero što sam sve videla......
ubi me to što sam sve čula
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 13. Jan. 2007 20:57

MorningStar napisal/-a:Če vam senčilo po parih urah nabere v gubico na vekah vam jaz definitivno priporočam, da veke namažete s pudrom v kamnu oz. kompaktnim. Senčilo se nabere, ker je koža na veki bolj mastna. S "suhim" pudrom kožo lepo zmatiraš, ne vpije se tako kot tekoči puder naprimer in potem normalno naneseš senčilo.
Jaz mam oči naličene po cel dan in se mi s to metodo še ni zgodilo, da bi imela t.i. črto na vekah.
Je pa res, da uporabljam večinoma suha senčila ampak tudi pri kremnih nisem imela težav.
Uporabljam Isadorin transparenten Velvet touch compact powder (št. 10 Sheer Transparent) in je špica! Uporabljam ga kot utrditev tekočega pudra ali pa samo za matiranje presvetleče se kože. Ker se pudram recimo 3-4x na teden, bi pa vseeno kdaj imela samo očke namazane, ga samo malo potegnem čez veke in nanesem senčilo. Drži preverjeno cel dan!
Slika

jaz sicer uporabljam od oriflame suhi puder in ga nanesem na veke, če si dam senčilo... ampak samo če imam tekoče senčilo se mi ne nabere v gubo, če uporabljam pa suha, se mi pa ponavadi nabere... a je mogoče, da če bi uporabljala npr. kaki drugi suhi puder, bi bilo senčilo obstojno cel dan? ali je to odvisno tudi katere znamke senčila uporabljam?
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 16. Jan. 2007 15:57

joooj a ma katera nasvet,kako si lepo dvobarvno učko naličit.ja vem,s tistim čopičem,da zabrišeš, a rada bi vedla, kako naj bo širok( debel), pa do kod naj sega senca pa tko.......mene te zadimljene oči čist iz tira mečejo, ker si jih ne znam nardit! katerkol senčil dam gor, mam pol vse pod očesom,gor pa kr eno zmešnjavo! govorim o npr. kombinaciji temno bež, pa svetlo svetlo bež( skor bela), al pa kaka zlatorjava in to.........pomoč prosim!mam rjave oči, a ker mam dokaj temno kožo in trepalnice, se mi zdi da mi te kombinacije najbol pašejo.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
sonrisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sonrisa » 24. Jan. 2007 21:10

sama drugače uporablam večinoma tekoči puder, črno barvico in pa maskaro, ker se za moj vsakdan pač ne naličim tako zelo močno kot recimo, ko bi šla zvečer ven. :)
Zelo rada pa ličim prijateljice. Pa naj bo to barvno, navadno ali kajkoli. Pravijo, da bi morala iti dalje v tem poklicu... :?
recimo to mi je zelo v redu:
Slika
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 24. Jan. 2007 23:53

Meni je pa recimo tole všeč:
Slika
Ampak pridejo oči do izraza zato, ker so modre barve, drugače bi verjetno vse skupaj izpadlo bolj "navadno".

Pa tako ličenje mi je tudi noro všeč:

SlikaSlikaSlikaSlika
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 25. Jan. 2007 10:45

Tole je tud men ful vsec...sam se ne znam tko namazat.Bo treba mal sprobat kako. :D
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 25. Jan. 2007 13:03

Ja, tudi jaz ne znam. :cry: Bo treba začeti malo eksperimentirat. Ampak škoda, ker nimam ravni talenta za te stvari. :(
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 25. Jan. 2007 17:03

MoJcHyKa napisal/-a:jaz sicer uporabljam od oriflame suhi puder in ga nanesem na veke, če si dam senčilo... ampak samo če imam tekoče senčilo se mi ne nabere v gubo, če uporabljam pa suha, se mi pa ponavadi nabere... a je mogoče, da če bi uporabljala npr. kaki drugi suhi puder, bi bilo senčilo obstojno cel dan? ali je to odvisno tudi katere znamke senčila uporabljam?
Ja ponavadi so kakšna ful poceni senčila zelo neobstojna, tako da se tu skoraj ne splača šparat. Jaz uporabljam Artdeco senčila in sem zelo zadovoljna.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Selena* » 26. Jan. 2007 14:46

Proti nabiranju senčila na veki je najboljša podlaga za senčila Artdeco Eyeshadow Base. Jst se s tem namažem in se mi senčilo lepo obdrži na veki čez ceu dan, tut če je mal slabše kvalitete.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov