Lepotna znamenja

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 20. Dec. 2007 15:02

Js mam piko nad ustnco, pa me bolj mot kot mi je všeč. Sicer sem se pa "sprjazlna" s svojimi tremi mini pikami na obrazu, čeprov če bi mela možnost da se odstranijo brez brazgotin bi šla takoj narest.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 20. Dec. 2007 16:21

^^ pa jaz glih nisem srecna, ker jih imam tolko, ampak ne motijo me pa tudi. Imam eno malce vecjo na nogi, pa za usesom imam eno malo bolj debelo, ampak bom si jo sla odstranit, ker me moti.

Eni jih res skorajda nimajo, nekateri pa jim imamo cel kup!
You want me to be something I can never ever be.
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emmeline » 21. Dec. 2007 14:48

Jaz imam eno pod ustnico in mi gre na živce in ni tko mičkna kot uni pirsing od amywinehouse
Premer je 3-4mm
Bi si jo dalal takoj odstraniti, ampak me je strah da bo ostala brazgotina :(
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emmeline » 21. Dec. 2007 14:49

buubbika napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:^^ pa jaz glih nisem srecna, ker jih imam tolko, ampak ne motijo me pa tudi. Imam eno malce vecjo na nogi, pa za usesom imam eno malo bolj debelo, ampak bom si jo sla odstranit, ker me moti.

Eni jih res skorajda nimajo, nekateri pa jim imamo cel kup!

hm jst sm zdaj vrjetno mal zamenjala izraze al ste jih vi??
lepotična pika je samo pikica, ki ni nekakšna izboklina itd itd in iz nje ne rastejo dlake

materino znamenje je pa ponavad tisto.. jst mam enega na vratu vendar sploh ni kaj "ven" da bi se ga lahko občutilo, samo rjava pika, iz nje pa dlake FUJ :? .. kaj češ..

To pa o čemer ti govoriš so pege.Iz moje pike ne raste nič dlak.Tako d to ni materino znamenje.Moja sestra ima enga na roki ki ni izbočen pa je poraščen s črnimi dlakami
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 21. Dec. 2007 15:12

Jaz mam tud to piko sicer na levi strani, pa mi je cist vseen ce jo mam al pa ne.

Zakaj si jo pa ti tako zelo zelis?
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 21. Dec. 2007 18:46

Jst jo mam pa na licu, pod levim očesom. Sicer ni ful velka, se pa opaz. Men je všeč. Me pa kdaj kšn vpraša, če sm si jo narisala, ker je čist črna :D
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 21. Dec. 2007 20:48

meni je pa to ful ful lepo, zarad tega mam jaz tam pirsek... tak kot amy... pa je fuuul sladko... pa dj si naredit če češ...

samo pazi s pernamentnim make upom, kr sem slišala, da če ni dovolj kvaliteten da zna bledeti v zeleno... siver smo pa o tem že nekje pisale pa malo poglej...

meni je pa ful ful lepa pikica pod učkom ob strani... ne vem razložiti ampak upam da si predstavljate... pa je nimam :(
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 22. Dec. 2007 11:07

zakaj pa ti ne pusti?!

moja tud ni bla lih navdušena za sem (no za nos je bla ful, nad ustnico se je pa bala ka bo grdo) pa sem si ga kar dala... zaj pa že prizna, da mi paše... :)probaj ji dopovedat, da ne boš mela velike črne bunke, da se že dobijo čist čist mičkene srebrne pikice, mogoče jo moti to, da misli da bo preveč vpadljivo....

zamenjave? jaz dam tebi pirs, ti pa meni pikico nad učko... pirs si grem pol jz lohka brez problema še enx naredit... :lol: :(
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 22. Dec. 2007 11:07

zakaj pa ti ne pusti?! :(

moja tud ni bla lih navdušena za sem (no za nos je bla ful, nad ustnico se je pa bala ka bo grdo) pa sem si ga kar dala... zaj pa že prizna, da mi paše... :)probaj ji dopovedat, da ne boš mela velike črne bunke, da se že dobijo čist čist mičkene srebrne pikice, mogoče jo moti to, da misli da bo preveč vpadljivo....

zamenjave? jaz dam tebi pirs, ti pa meni pikico nad učko... pirs si grem pol jz lohka brez problema še enx naredit... :lol:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 24. Dec. 2007 2:00

Js sm se pa v vrtcu zbodla s svinčnikom nad ustnico in mam še vedno tam tako čist črno piko..oz pego..... Sicer ne vem če je od svinčnika, ampak men je všeč =)
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 27. Dec. 2007 14:07

MA js mam na licu piko, pa mi gre TKOOOOOOOOOOO na žiuce d bi si tist del obraza zrezala, če bi se dal. učasih jo pa prou rada vidm k je tko rekoč del mene a ne.. tud ko bom mela ravne zobke, mi jih je prou mau žou da bom mela take k usi in ne bom več tk razpoznavna :D U bistvu tisto kar ti je prirojeno, si ti in je del tebe. Usaj js tko sprejemam take stvari..
Tist k jo pa hoče met, pa je tud lepo, če mu to paše..pa nej..taki drugače sprejemajo take stvari k jim niso prirojene..
Tko je rečmo tud pr laseh: tisti ki majo naravno ravne lase, hočjo met lepe kodrčke kor tisti ki jih imajo prirojene. tisti ki majo pa kodre, si kupujejo različne pripomočke za ravnanje las. Usaj kar nekaj ljudi je takih. :)
Curica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Curica » 28. Dec. 2007 21:11

Jst mam pa pod spodnjo ustnico lepoticno piko, in se skor vsak zapici v njo..jst jo pa itak skor ne opazim, je pa lepo, ja
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Inčaa » 29. Dec. 2007 0:28

jas mam tut na licu piko..pa mi ni niti najmanj všeč :? čeprav moj fant pravi da mu je to ful kjut pa d mu je to najprej padlo v oči :D
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 29. Dec. 2007 14:12

jaz pa mam točno nad obrvmi 2 taki lepi lepotični piki! in sta mi prav lepi! zgledata ko da mam piercing tak obrnjen! :razz:
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×××CarTiKa××× » 29. Dec. 2007 14:45

Jaz man ful lepih pikic...Najboljša pa je ena, ki je - če bom to zdaj znala razložit - na drugi strani kolena. Vem, da ne razumete :( ne vem razložit...

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov