Lepotna znamenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
No sej to sm misla..nimam nobenih problemou..sam mogoče me na trenutke ovira..zato bi si dala odstrant.. Sam me je kr strah nekak tega Me zanima če ma kira izkušnje z odstranjevanjem pa kako je blo pol po odstranitvi..a se kej pozna kaka lisa,brazgotina?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Izkušnje imam samo s kirurškim odstranjevanjem. Ja, pozna se brazgotina. Pač takšna od treh ali štirih šivov, ki sem jih imela.
Za lasersko pa ne vem.
Za lasersko pa ne vem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
A če bi mela možnost izbire še enkrat,bi isto izbrala?So lepo naredl al se "grdo" vid?Sicr pomoje je use bolš k pikica usaj izgled noo..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
kr.ena - Cosmopsiho
Če bi imela piko, ki ne bi rasla in spreminjala barv, bi jo pustila tam, kjer je. Ker pa sem konkretno zaparanojila, da je mogoče rak, bi mi bilo pa čisto vseeno, če mi pustijo brazgotino čez cel trebuh, samo da bi bilo vse v redu z mano.
Sicer sem pa polna pik in me estetsko prav nič ne motijo. Vsekakor so lepše od brazgotin. Brazgotine so pa še vedno lepše kot rak.
Sicer sem pa polna pik in me estetsko prav nič ne motijo. Vsekakor so lepše od brazgotin. Brazgotine so pa še vedno lepše kot rak.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
Aha se prau si se s konkretnim uzrokom to odločila oz ti je to predlagou zdr. Jst bi pa zgolj iz tega,ker me mot-ovira me..se mi zdi kr dobr razlog no..čeprou se sploh ne zavedam nekih posledic,k jih lahko prnese to..A mogoče kej tazga obstaja?
Ja hvalabogu,da je use ql!!Vem,da je use lepš kot rak oz kako hudo bolezensko stanje...
Ja hvalabogu,da je use ql!!Vem,da je use lepš kot rak oz kako hudo bolezensko stanje...
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
kajira napisal/-a:poglej temo o znamenjih, se je nekaj govorilo o tem.
Ja, pa še ene dve temi obstajata, kjer lahko najdeš dost uporabnih informacij:
- Odstranjevanje lepotnih znamenj
- Vedno več lepotičnih pik
-
Sm prebrala use Ma me še zmer zanima,če je to kej tvegano,če daš zarad estetskega vidika odstrant? Da s pikico ni nč narobe..se na trenutke prašam,če se "preseravam",sam k me mot Pol pa da mi še prjav dermatolog oz kirug da ni potrebe po tem
-
kr.ena - Cosmopsiho
Včasih so se širile govorice, da je kdo dobil raka, ker si je šel brezveze odstranjevat znamenje.
Ampak s strani zdravnikov sem zvedela, da to ni res. Da je očitno bilo tisto znamenje tako ali tako rakasto in bi človek zbolel tudi če ga ne bi dal odstranit.
Moje čisto osebno mnenje je pa še vedno, da si samo iz estetskih razlogov znamenja ne bi šla odstranjevat. Če pa že, pa samo kirurško - da odstranijo z varnostnim robom okrog in dajo na histološko preiskavo. Ampak jaz sem itak paranoik kar se tega tiče ...
Ampak s strani zdravnikov sem zvedela, da to ni res. Da je očitno bilo tisto znamenje tako ali tako rakasto in bi človek zbolel tudi če ga ne bi dal odstranit.
Moje čisto osebno mnenje je pa še vedno, da si samo iz estetskih razlogov znamenja ne bi šla odstranjevat. Če pa že, pa samo kirurško - da odstranijo z varnostnim robom okrog in dajo na histološko preiskavo. Ampak jaz sem itak paranoik kar se tega tiče ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
Ja sam kr.ena maš prou na nek način Sej mene je tut strah to odstrant,sam k vem da me tuk mot pa sm tuk nesrečna zarad tega Pa sm mela pred dvemi leti napotnco že..pa sm kr neki cvikala,zdej sm si pa obljubila da grem..sam mam tut jst predsodke do laserskega odstranjevanja..hjoo k bi vedla kaj nej nardim Zdravnica mi je pa obe možnosti ponudila..pač da nej se sama odločm..
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Jaz imam kar nekaj lepotičnih pik,in moram povedati,da sem zelo zadovoljna z njimi. Zelo so mi všeč. Človeka naredijo posebnega.Lepega.
Se pa strinjam z vami,če vas motijo si jih pač dajte odstraniti,res pa me je strah,da se bodo od sonca spremenile,in da se bo pojavil rak.
Se pa strinjam z vami,če vas motijo si jih pač dajte odstraniti,res pa me je strah,da se bodo od sonca spremenile,in da se bo pojavil rak.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
meni so šle te pikice fulll na živce , ker se mi delajo vedno nove
in so mi rekli v kliničnem da oni ne odstranjujejo več pikic na enkrat ...menda samo po 2-3 v enem posegu.
potem sem pa imelaa željo si za korekturo nosu , in so mi takrat v istem času še te pikice odstranili - več kot 10 pikic !!!!!
Bla sm pa v eni kliniki v nemčiji , '' Kosmetische Chirurgie Düsseldorf'' , kirurg je biu pa dr. Tomas Hundt.
Ful so mi lepo use uštimal , pa nč se ne vid kakšnih brazgotinic
in so mi rekli v kliničnem da oni ne odstranjujejo več pikic na enkrat ...menda samo po 2-3 v enem posegu.
potem sem pa imelaa željo si za korekturo nosu , in so mi takrat v istem času še te pikice odstranili - več kot 10 pikic !!!!!
Bla sm pa v eni kliniki v nemčiji , '' Kosmetische Chirurgie Düsseldorf'' , kirurg je biu pa dr. Tomas Hundt.
Ful so mi lepo use uštimal , pa nč se ne vid kakšnih brazgotinic
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm pouna teh pik in morem rečt, da mi kr malo najedajo žiuce. Bi hotla met lep dekolte ( sej ne da ga nimam ), sam brez pik. In neki pudrat se mi ne da, ker mam filing, da mi pol puder, sploh poleti, teče med joškami in pol se počutim nelagodno. In bi se jih hotla rešit, mam eno čist v notranjosti stegna in je OGROMNA, sam me je strah operacije. Tko, da bom mogla potrpet.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema