Lepotna operacija
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Se strinjam z jabučkam...
Jst imam dost veliko tako da si jih povečevat nebi dala...bi pa ko bi rodila enkrat potem dala samo popravt jih, da nebi bile povešene če bi se mi povesile...ali pa bi jih dala si pomnjšat če bi mela preveč velike.
Jst imam dost veliko tako da si jih povečevat nebi dala...bi pa ko bi rodila enkrat potem dala samo popravt jih, da nebi bile povešene če bi se mi povesile...ali pa bi jih dala si pomnjšat če bi mela preveč velike.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Sama si nikoli ne bi dala povečati prsi, ker so moj glavni adut.
Z njimi sem zelo zadovoljna, tako z velikostjo, kot z obliko. Hvala bogu me je mati narava lepo obdarila.
Sicer pa se valda vsaka ženska sama odloči al si jih bo povečala, al ne. Nekaterim to zelo dvigne samozavest, tko da ... Sicer pa podpiram te operacije, ker verjamem da se ženska pol dosti bolje počuti v svoji koži. To pa je tudi najvažnejše, da smo punce čimveč nasmejane, dobre volje in polne pozitivne energije. Ter seveda tudi samozavestne ... Ampak ajde, v mejah normale. 

Jest mam tud A, pa se sploh ne žalim. Ne bi si jih dala povečat, ker v bistvu večjih ne rabim. Itak modrci delajo čudeže.
Mi je najbolj nagnusno, ko si dajo stare tete z že mal gubasto kožo joške povečat. WTF, kva pa rabiš pri 50-ih tko velke joške???
Se jih da tud čist lepo samo zarotirat, pa mal privzdignit.
Mi je najbolj nagnusno, ko si dajo stare tete z že mal gubasto kožo joške povečat. WTF, kva pa rabiš pri 50-ih tko velke joške???
Se jih da tud čist lepo samo zarotirat, pa mal privzdignit.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.