Lepotna operacija
- Lucia Klasinc
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Priznam, da sem bila zaradi svojih res majhni prsi velikokrat prizadeta, počutila sem se manjvredno, predvsem zato, ker so me nekateri sovrstniki zafrkavali. Ugovotila sem, da velikokrat pretiravam, da to sploh ni vsem tako pomembno, kot se včasih zdi. V bistvu so mi postale moje prsti v zadnje letu všeč, mogoče ravno zaradi majhnosti in luškanosti. Zato si jih ne bom dala nikoli povečati!
Ne bi. Niso popolne in jih ne obožujem, mi pa joške ne pomenijo toliko, da bi zaradi njih razmišljala o operaciji. Če bi imela toliko denarja,da bi si lahko privoščila operacijo, bi ga raje zapravila za investicijo v stvari, ki bi mi pomagale pridobit čimveč znanja na svojem področju-to bi mi stokrat bolj dvignilo samozavest kot pa dve večji bunki na prsnem košu.
- Lucia Klasinc
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
tmis_ napisal/-a:Ne bi. Niso popolne in jih ne obožujem, mi pa joške ne pomenijo toliko, da bi zaradi njih razmišljala o operaciji. Če bi imela toliko denarja,da bi si lahko privoščila operacijo, bi ga raje zapravila za investicijo v stvari, ki bi mi pomagale pridobit čimveč znanja na svojem področju-to bi mi stokrat bolj dvignilo samozavest kot pa dve večji bunki na prsnem košu.
Točno tako! Joj, kako žalostno je, da se ljudje sekirajo(sekiramo) zaradi teh bunk na prsnem košu (hihi, bunk

tmis_ napisal/-a:Ne bi. Niso popolne in jih ne obožujem, mi pa joške ne pomenijo toliko, da bi zaradi njih razmišljala o operaciji. Če bi imela toliko denarja,da bi si lahko privoščila operacijo, bi ga raje zapravila za investicijo v stvari, ki bi mi pomagale pridobit čimveč znanja na svojem področju-to bi mi stokrat bolj dvignilo samozavest kot pa dve večji bunki na prsnem košu.
Če gledaš na svoje prsi samo kot na dve bunki na prsnem košu, potem se niti ne čudim, da bi denar raje zapravila za kaj drugega

Se pa strinjam to glede žrtvovanja, tudi meni se zdi neumno da komaj zbereš tistih par tisoč evrov in jih namesto za avto, ki ga rabiš, ali potovanje, ki si ga tako želiš, ali šolnino, plačaš joške.
Logično je, da so druge stvari bolj pomembne v življenju, drugače bi si večina žensk prsi dala povečat že pri 20ih

Tako da če se ji zdi, da bi k njeni postavi bolj pristajale malo večje prsi, da bi bila postava tako bolj skladna in če si seveda to (poleg ostalih stvari, ki si jih želi) lahko privošči, se meni ne zdi s tem nič narobe.
In? kdo je omenil, da je s tem kej narobe? To si ti sama tako interpretiraš poste in potem zavijaš z očmi in dodajaš neke dodatne razlage, da si kdo slučajno ne bo mislil, da si ti taka.
Če gledaš na svoje prsi samo kot na dve bunki na prsnem košu, potem se niti ne čudim, da bi denar raje zapravila za kaj drugega![]()
V primerjavi s stvarmi, ki so mi v življenju na prvem mestu glede vrednosti, prsi obravnavam kot relativno nepomembne in točno zato sem uporabila karikiranje in jih tako poimenovala.
Če si ta point razumela, mi pa mogoče lahko pomagaš odkrit kakšen dober razlog, zakaj bi bilo dobro, da velikost jošk postavim visoko na lestvico svojih vrednot?
- beniaminnie
- Sramežljivka
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Lepotna operacija
Pozdravljene,
zanima me če se je katera že odločila za kaki kirurški poseg in koliko te stvari stanejo?
Imam namreč kar nekaj nepravilnosti na svojem obrazu, ki mi že kar uničujejo samozavest in sem pač razmišlala o kakih popravkih...
zanima me če se je katera že odločila za kaki kirurški poseg in koliko te stvari stanejo?
Imam namreč kar nekaj nepravilnosti na svojem obrazu, ki mi že kar uničujejo samozavest in sem pač razmišlala o kakih popravkih...