Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
densy napisal/-a:jaz sem si dala popraviti asimetrijo prsi in sem več kot zadovoljna
Ti to resno?
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
da ne boste densy morile glede te teme in vseh možnih vprašanj kako je bilo, kje je to storila, kako zgleda, koliko denarja, zakaj itd. je nekje ena tema, kjer je ona to večkrat lepo opisala tako, da dekleta brskalnik v roke in poiščite to temo.
da ne bom preveč OT: poznam osebno primer dekleta, ki si je povečala prsi iz A na B in, če sm čist iskrena se mi zdi, da ni nobene razlike. še vedno ma majhne kot je prej mela pa tud sama ni ne vem kak zadovoljna tak, da ne vem... pa še okrevat morš po operaciji tk, da če je oseba že redno zaposlena ni ravn fajn napisat razlog za bolniško - povečanje prsi
da ne bom preveč OT: poznam osebno primer dekleta, ki si je povečala prsi iz A na B in, če sm čist iskrena se mi zdi, da ni nobene razlike. še vedno ma majhne kot je prej mela pa tud sama ni ne vem kak zadovoljna tak, da ne vem... pa še okrevat morš po operaciji tk, da če je oseba že redno zaposlena ni ravn fajn napisat razlog za bolniško - povečanje prsi
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mah pomojem...ko bom stara in bom dobila bulldog face si bom dala malo odstranit vse skupaj. ne na cher način, ker se mi zdijo gubice na starejših ženskah čisto primerne, glih tako da ne bo vse viselo z mene pač.
pa upam da bo do takrat vsa zadeva tolko napredovala, da bo vse čist brez posledic pa da mi ne bo pol face dol odpadlo.
pa upam da bo do takrat vsa zadeva tolko napredovala, da bo vse čist brez posledic pa da mi ne bo pol face dol odpadlo.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
A se pri umetnih prsih na dotik ful čuti da niso prave?
Je tema samo o prsih al tud drugih operacijah? Drugače je šla moja kolegica na korekcijo nosu, in je reeess čist druga; tako ona kot drugi so (smo) mnenja da je zelo dobr narejeno.. (prej je mela izboklino- orlovski nos al kak se reče).. zdej ma pa čist kjut nosek. In je rekla da se splača potrpet, in da je blo zanjo nekej najlepšga k je vidla sebe z "novim" nosom če prov je bla potem še nekaj časa v povojih.
Poznam tud punco k je šla na korekcijo sramnih ustnic. (baje je mela ful velike al kako?..).. In je tudi rekla da je zadovoljna z operacijo.. Kak pa zgleda pa ne vem
Je tema samo o prsih al tud drugih operacijah? Drugače je šla moja kolegica na korekcijo nosu, in je reeess čist druga; tako ona kot drugi so (smo) mnenja da je zelo dobr narejeno.. (prej je mela izboklino- orlovski nos al kak se reče).. zdej ma pa čist kjut nosek. In je rekla da se splača potrpet, in da je blo zanjo nekej najlepšga k je vidla sebe z "novim" nosom če prov je bla potem še nekaj časa v povojih.
Poznam tud punco k je šla na korekcijo sramnih ustnic. (baje je mela ful velike al kako?..).. In je tudi rekla da je zadovoljna z operacijo.. Kak pa zgleda pa ne vem
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
metla111 napisal/-a:En frend mi je govoru, da si je dala njegova sestra nos popravt. Sicer ji je zdej novi izgled zelo všeč, ampak je rekla da nebi šla še enkrat čez to. Baje ji je nos s kladivom popravlu oz. ravnal, pa po tem je bla še kšne 3 tedne ornk zatečena....
drugače pa si bom najverjetneje dala enkrat v bližnji prihodnosti popravit nos...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Sem proti lepotnim operacijam. Razen v primeru nesreč, ko imaš določene dele res iznakažene.
Vem za eno punco, ki je vzela kredit, da si je povečala prsi. Prsi na kredit Ampak ni zadovoljna z njimi, ker se ji pozna brazgotina pa še oblika ji je bila prej bolj všeč.
Vem za eno punco, ki je vzela kredit, da si je povečala prsi. Prsi na kredit Ampak ni zadovoljna z njimi, ker se ji pozna brazgotina pa še oblika ji je bila prej bolj všeč.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
suspicious_ napisal/-a:metla111 napisal/-a:En frend mi je govoru, da si je dala njegova sestra nos popravt. Sicer ji je zdej novi izgled zelo všeč, ampak je rekla da nebi šla še enkrat čez to. Baje ji je nos s kladivom popravlu oz. ravnal, pa po tem je bla še kšne 3 tedne ornk zatečena....
drugače pa si bom najverjetneje dala enkrat v bližnji prihodnosti popravit nos...
ja s čim ji pa bo. sam verjetn je ona pol pretiravala glede tega kladiva.
zatečen si pa itak po vsaki operaciji, plus modrice imaš, ker se kri v podkožju nabere..
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
jemina napisal/-a:Meni se zdijo lepotne operacije zlo pametne dokler so v mejah normale in izboljšajo človekovo samozavest
Supr povedala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov