Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ba
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
vsakemu svoje. s svojimi sem totalno zadovoljna, ne podpiram povecevanja zaradi mode, idealov in f** sistema, podpiram pa v primeru raka na dojakh, boleznih ter drasticnih spremembah svojega bogastva.. vecje joske dekletom, ki niso zadovoljne s svojim videzom, ne bojo prnesle rezultatov, prej njihovim descom.. tk da treba najprej poslihtat v glavi, pol pa naprej- razpadajoci bajti nova fasada ne pomaga.
- steffy
- Sramežljivka
Kar se tiče povečevanja dojk (jošk): mislim, da je to stvar vsakega posameznika in tega nima nihče pravice obsojat. Če je katera zakompleksana zaradi premajhnih in se potem bolje počuti zaradi malo večjih, super. Želim ji še veliko sreče in radostnih dni v življenju. Ampak to še ne pomeni da je ta dama lahka, plehka, avša in ne vem kaj še vse. Pač, vsaka se odloča sama.
Mi gre pa na živce, ko ima punca konfekcijsko številko 32/34 in ima mogoče s posteljo vred 45 kg, številko košarice pa ima 80 D... To pa je pretiravanje. Pa brez zamere.
Poznam pa iz prakse pacientko, ki si je dala povečat dojke in je rekla (medtem ko si je menjavala ledene obkladke, ker je bila vsa otečena in zabuhla), da take neumnosti ne bi naredila nikoli več v življenju. Smola pač.
Lp
Mi gre pa na živce, ko ima punca konfekcijsko številko 32/34 in ima mogoče s posteljo vred 45 kg, številko košarice pa ima 80 D... To pa je pretiravanje. Pa brez zamere.
Poznam pa iz prakse pacientko, ki si je dala povečat dojke in je rekla (medtem ko si je menjavala ledene obkladke, ker je bila vsa otečena in zabuhla), da take neumnosti ne bi naredila nikoli več v življenju. Smola pač.
Lp
Steffy
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Kaj sm zdej prebrala na enem drugem forumu:
jst sem pa slišala da se da z glasbo povečat prsi....
pesem ki je od japonskega znanstvenika ....dobiš
jo pa lahko na emule napiši ROCK MELON ali pa
HIDETO TOMABECHI. in poslušat jo moraš 20x na dan
sei je dolga sam 30 sekund..in u enmi mesci naj bi se povečale za
3 cm.. bai pa srečno
jst sem pa slišala da se da z glasbo povečat prsi....
pesem ki je od japonskega znanstvenika ....dobiš
jo pa lahko na emule napiši ROCK MELON ali pa
HIDETO TOMABECHI. in poslušat jo moraš 20x na dan
sei je dolga sam 30 sekund..in u enmi mesci naj bi se povečale za
3 cm.. bai pa srečno
- steffy
- Sramežljivka
Uf! Ta je pa močna! Z glasbo? Pa sej je folk totalno ponoru! Ha ha! Vic stoletja!!! In na čem naj bi to temeljilo? A si s tem, ko poslušaš ta komad, predstavljaš, da ti rastejo in deluje to na nekem pogojnem refleksu? Ha ha ha!!! A dej no! Saška si jih je masirala, nova metoda je pa poslušanje glasbe!!! Sicer pa - nikoli se ne ve!!!
Lp,
Lp,
Steffy
-
babyy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
joj js sm pa na zalost na tem podrocju cist ploh in mi mal vecje prsi neb skodile bi ble vsaj v skladu z mojo postavo...ceprou nism debela sam nevem tko d razmislam o tem,moja kolegica si jih je povecala in od takrt nima nobenih tezav pa tud koj po operaciji ni mela tko da verjetn je to ful odvisn od tega koliksen prag bolecine mas da lahko preneses ker mal pomoje more bolet pa tud glede telesa ali lahko prenesejo ta tujek v telesu....tko da js si jih bom verjetn kr dala povect pa lah sam pol povem kako zgleda pa kaki je obcutek
- steffy
- Sramežljivka
No sj si želim da bi mela mal več jošk da bi loh mela kere hude dekolteje..sam jebat ga mam pa za to druge atribute
Točno tako! Tudi drugi atributi so pomembni in jih ne smemo zanemarit!
Drugače pa babyy kar se tiče povečave dobro premisli in se pozanimaj pri kateri, ki je to že naredila. Ne nasedaj foram, da to nič ne boli, da je to prav ena fajn stvar, ker sigurno boli in sigurno ni prijetno. Pozanimaj se o ceni in strokovnosti kirurga, ki to opravlja. Naj te ne zavede en poceni kirurg, ker ga boš naj... (pardon )
Sicer pa nasvetek - imej se rada takšna kot si
Lp,
Steffy
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
NO JAZ SI JIH NEB NIKOL DALA POVEČAT.. RES NISM NEKE SAMOZAVESTNA AMPAK ČEPRAV NIAM LIH NEK VELIKIH MISLM DA ZA MOJO POSTAVO SO GLIH OK! PA TUD DEKOLTEJE LAHK MAM
AJA PA VAŽN DA SO MOJMU VŠEČ HEHE
AJA PA VAŽN DA SO MOJMU VŠEČ HEHE
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
Js sm s svojimi več kot zadovoljna in nimam želje po operacijah.. se mi zdi da je na vsaki punci neki, kar ljudem pade v oči.. ene majo lepe prsi, druge lepe lase, ene majo pa ful lepe oči itn... Pomembn je, da je punca s sabo zadovolna in zagotovo si lahko najde nekoga, k mu bo na njej všeč VSE!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Tole me je pa skor s stola vrgl dons...sm misnla, da ma tale Sara mau bl pošlihtan v glavi...
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... -prsi.html
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... -prsi.html
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jst sm pa že razmišljala mal o tem
nimam lih mejhnih ...sam tko no ka pa vem ...loh pa sam kak ''lifting'' da bi mal drugače stale
pa trenutno mi starost - in s tem finančno stanje- tega ne dopuščata
doma pa tut nemorem za božička napisat : dragi božiček, želim si silikonske prsi
nimam lih mejhnih ...sam tko no ka pa vem ...loh pa sam kak ''lifting'' da bi mal drugače stale
pa trenutno mi starost - in s tem finančno stanje- tega ne dopuščata
doma pa tut nemorem za božička napisat : dragi božiček, želim si silikonske prsi
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
nikoli si tega ne bi delala. imam rada takšne kot so in moj fant tudi. tudi če bi imela manjše, si jih ne bi dala povečevati, ker je to moje, taka sem in ne vem, zakaj bi se morala spreminjati.
če pa to komu poveča samozavest, pa nimam nič proti temu.
če pa to komu poveča samozavest, pa nimam nič proti temu.
- seendrahh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
- Kraj: Koper
nikoli si jih nebi povecala. je res, da nimam neki velikih. ampak me nic ne moti, sm zadovoljna..
Zdj, ce je ksn res na tleh zaradi tega, pa da bi mu to dvignilo samozavest..naj .niam nic proti!
sm zadovoljna taksna kot sm
Zdj, ce je ksn res na tleh zaradi tega, pa da bi mu to dvignilo samozavest..naj .niam nic proti!
sm zadovoljna taksna kot sm
poljubci twoji u tami imaju cudnu moc .. to mi fali ;*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]