Lepotna operacija

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali bi si dala povečati prsi z operacijo?

Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna.
375
61%
Zakaj pa ne?
98
16%
Za operativni poseg sem se odločila, da bi postala samozavestnejša.
12
2%
Mogoče se bom za operativno povečanje prsi odločila v prihodnosti.
131
21%
Skupaj glasov : 616

ba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ba » 24. Jun. 2008 14:20

vsakemu svoje. s svojimi sem totalno zadovoljna, ne podpiram povecevanja zaradi mode, idealov in f** sistema, podpiram pa v primeru raka na dojakh, boleznih ter drasticnih spremembah svojega bogastva.. vecje joske dekletom, ki niso zadovoljne s svojim videzom, ne bojo prnesle rezultatov, prej njihovim descom.. tk da treba najprej poslihtat v glavi, pol pa naprej- razpadajoci bajti nova fasada ne pomaga.
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a steffy » 25. Jun. 2008 10:30

Kar se tiče povečevanja dojk (jošk): mislim, da je to stvar vsakega posameznika in tega nima nihče pravice obsojat. Če je katera zakompleksana zaradi premajhnih in se potem bolje počuti zaradi malo večjih, super. :D Želim ji še veliko sreče in radostnih dni v življenju. :) Ampak to še ne pomeni da je ta dama lahka, plehka, avša in ne vem kaj še vse. Pač, vsaka se odloča sama.
Mi gre pa na živce, ko ima punca konfekcijsko številko 32/34 in ima mogoče s posteljo vred 45 kg, številko košarice pa ima 80 D... To pa je pretiravanje. :roll: Pa brez zamere.

Poznam pa iz prakse pacientko, ki si je dala povečat dojke in je rekla (medtem ko si je menjavala ledene obkladke, ker je bila vsa otečena in zabuhla), da take neumnosti ne bi naredila nikoli več v življenju. Smola pač. :(

Lp
Steffy
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Jun. 2008 13:05

:rofl: Kaj sm zdej prebrala na enem drugem forumu:

jst sem pa slišala da se da z glasbo povečat prsi....
pesem ki je od japonskega znanstvenika ....dobiš
jo pa lahko na emule napiši ROCK MELON ali pa
HIDETO TOMABECHI. in poslušat jo moraš 20x na dan
sei je dolga sam 30 sekund..in u enmi mesci naj bi se povečale za
3 cm.. bai pa srečno
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a steffy » 25. Jun. 2008 13:44

Uf! Ta je pa močna! Z glasbo? :D Pa sej je folk totalno ponoru! :D Ha ha! Vic stoletja!!! In na čem naj bi to temeljilo? A si s tem, ko poslušaš ta komad, predstavljaš, da ti rastejo in deluje to na nekem pogojnem refleksu? Ha ha ha!!! A dej no! :D Saška si jih je masirala, nova metoda je pa poslušanje glasbe!!! Sicer pa - nikoli se ne ve!!! :wink: :D

Lp,
Steffy
Uporabniški avatar
babyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a babyy » 25. Jun. 2008 13:50

joj js sm pa na zalost na tem podrocju cist ploh in mi mal vecje prsi neb skodile bi ble vsaj v skladu z mojo postavo...ceprou nism debela sam nevem tko d razmislam o tem,moja kolegica si jih je povecala in od takrt nima nobenih tezav pa tud koj po operaciji ni mela tko da verjetn je to ful odvisn od tega koliksen prag bolecine mas da lahko preneses ker mal pomoje more bolet pa tud glede telesa ali lahko prenesejo ta tujek v telesu....tko da js si jih bom verjetn kr dala povect pa lah sam pol povem kako zgleda pa kaki je obcutek :schaf:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Jun. 2008 13:54

^^ Ne se sekirat sj sm jst tud čist ploh pa se sploh ne sekiram :D No sj si želim da bi mela mal več jošk da bi loh mela kere hude dekolteje..sam jebat ga mam pa za to druge atribute :D
steffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a steffy » 25. Jun. 2008 18:01

No sj si želim da bi mela mal več jošk da bi loh mela kere hude dekolteje..sam jebat ga mam pa za to druge atribute :D

Točno tako! Tudi drugi atributi so pomembni in jih ne smemo zanemarit! :D

Drugače pa babyy kar se tiče povečave dobro premisli in se pozanimaj pri kateri, ki je to že naredila. Ne nasedaj foram, da to nič ne boli, da je to prav ena fajn stvar, ker sigurno boli in sigurno ni prijetno. Pozanimaj se o ceni in strokovnosti kirurga, ki to opravlja. Naj te ne zavede en poceni kirurg, ker ga boš naj... (pardon :) )

Sicer pa nasvetek - imej se rada takšna kot si :wink:

Lp,
Steffy
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 27. Jun. 2008 8:31

NO JAZ SI JIH NEB NIKOL DALA POVEČAT.. RES NISM NEKE SAMOZAVESTNA AMPAK ČEPRAV NIAM LIH NEK VELIKIH MISLM DA ZA MOJO POSTAVO SO GLIH OK! :D PA TUD DEKOLTEJE LAHK MAM :)
AJA PA VAŽN DA SO MOJMU VŠEČ :razz: HEHE
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 07. Jul. 2008 9:09

Js sm s svojimi več kot zadovoljna in nimam želje po operacijah.. se mi zdi da je na vsaki punci neki, kar ljudem pade v oči.. ene majo lepe prsi, druge lepe lase, ene majo pa ful lepe oči itn... Pomembn je, da je punca s sabo zadovolna in zagotovo si lahko najde nekoga, k mu bo na njej všeč VSE! :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 07. Jul. 2008 9:12

nikoli! jz mam res čist mejhne, ampak moj fant mi skos govori kok so hude... tud mi velke prsi niso tok všeč.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Jul. 2008 11:11

Tole me je pa skor s stola vrgl dons...sm misnla, da ma tale Sara mau bl pošlihtan v glavi...

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... -prsi.html
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 07. Jul. 2008 14:58

jst sm pa že razmišljala mal o tem
nimam lih mejhnih ...sam tko no ka pa vem ...loh pa sam kak ''lifting'' da bi mal drugače stale :lol:

pa trenutno mi starost - in s tem finančno stanje- tega ne dopuščata
doma pa tut nemorem za božička napisat : dragi božiček, želim si silikonske prsi :oops: :D :lol:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Jul. 2008 16:31

nikoli si tega ne bi delala. imam rada takšne kot so in moj fant tudi. tudi če bi imela manjše, si jih ne bi dala povečevati, ker je to moje, taka sem in ne vem, zakaj bi se morala spreminjati.

če pa to komu poveča samozavest, pa nimam nič proti temu.
seendrahh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2008
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a seendrahh » 09. Jul. 2008 17:37

nikoli si jih nebi povecala. je res, da nimam neki velikih. ampak me nic ne moti, sm zadovoljna..
Zdj, ce je ksn res na tleh zaradi tega, pa da bi mu to dvignilo samozavest..naj .niam nic proti!

sm zadovoljna taksna kot sm :)
poljubci twoji u tami imaju cudnu moc .. to mi fali ;*
Uporabniški avatar
alch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a alch » 10. Jul. 2008 20:46

a) niti podrazno.. tako ali takoo že mam 75c košarco, velikokrat pa razmišlam da bi si jih dala pomajšat ker mi gre na živce ko te usi u joške gledajo ko maš mal bolj odprto majco... :lol:

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]