Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja, tmalaa kaj se splloh čakaš
Drugac sem pa proti vsakdom itd.
Drugac sem pa proti vsakdom itd.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Ja...delusional...svoj zaklad si nam pokazala v temi o kopalkah, ampak še ni rečeno, da sedaj morajo vse, ki imajo majhne prsi, iti na povečanje... Aja sej ne...to je trend
Če nam ne paše it na večanje, ne bomo šle, ker smo z našimi melončkami/češnjami/pomarančami/lubenicami... prav zadovoljne. In ni nas zdaj treba prepričevat in govorit, da si bila tudi ti na naših mestih, ampak si zdaj odrasla in ponosna na tvoje silikone ...
Sej malo raznolikosti mora bit, se ti ne zdi?
Če nam ne paše it na večanje, ne bomo šle, ker smo z našimi melončkami/češnjami/pomarančami/lubenicami... prav zadovoljne. In ni nas zdaj treba prepričevat in govorit, da si bila tudi ti na naših mestih, ampak si zdaj odrasla in ponosna na tvoje silikone ...
Sej malo raznolikosti mora bit, se ti ne zdi?
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja pol bi ostala brez obozevalcev, ce bi mele tud me tok krasno oprsje. Tko ma mas zdej ti vso slavo, kaj se sekiras.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Nikol mi ne bo jasno kaj je na suhi bejbi, ki ma nenormalno velike joške, lepega,. Ko najdem odgovor vam ga pa z veseljem posredujem ...
-
Mayflower* - Kofetarica
Delusional tolk hval svoje joške, še slikco nam je pokazala, v drugi temi glede telesa pa napiše, da ni zadovoljna z joški. Ja gadno pol, jz mam naravne pa sm zadovoljne, kere travme, če bi dala tolk keša pa še vedno ne bi bla zadovoljna ...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
..
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mayflower* - Kofetarica
Ej, mam brez silikonov velik lepš kokr ti s silikoni. Sorry, sam men pač niso silikoni kul. in fantje padajo na take joške ko jih mam, jih ne rabm povečat
-
delusional - Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:42, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
delusional napisal/-a:v glavnem NE IT NA OPERACIJO, da mi ne boste potem delale konkurenco!!!
Ja punce, ne it na operacijo jošk, ker ste dost lepe v obraz in simpatične, da ni treba met košarce D da vas tip sploh povoha, kaj šele pogleda
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
delusional, brez zamere, ampak ti si najboljši argument tistim, ki trdijo, da si joške povečujejo samo plehke trape.
Meni se ne zdi nič narobe, če si gre bejba s kompleksi zaradi ploščatega prsnega koša povečat joške, če si s tem dvigne samozavest. Vsak ima pač svojo mejo, do katere gre pri olepšavah svojega telesa. Eni se ustavijo pri lakiranju nohtov, drugi si z voskom pulijo dlake s celega telesa, tretji si pa silikon pod kožo vstavljajo.
Ampak ti pa nonstop napletaš, da so tvoje joške tvoj največji atribut, da z njimi loviš tipe in da se ti zaradi njih nihče ne more upret. Prej si bila pa kao nula, ker si bila ploh. Če je to res, si pa eno precej ubogo bitje.
Meni se ne zdi nič narobe, če si gre bejba s kompleksi zaradi ploščatega prsnega koša povečat joške, če si s tem dvigne samozavest. Vsak ima pač svojo mejo, do katere gre pri olepšavah svojega telesa. Eni se ustavijo pri lakiranju nohtov, drugi si z voskom pulijo dlake s celega telesa, tretji si pa silikon pod kožo vstavljajo.
Ampak ti pa nonstop napletaš, da so tvoje joške tvoj največji atribut, da z njimi loviš tipe in da se ti zaradi njih nihče ne more upret. Prej si bila pa kao nula, ker si bila ploh. Če je to res, si pa eno precej ubogo bitje.
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
delusional napisal/-a:no pa prlep kako slikco pol, da vidim taj raskoš...
Manj je več. Si že slišala kdaj za to?
Skratka.. Ne mislim se kregat in ne razumem, zakaj se ta tema spreminja v "klanje"..
1. Jaz ne menim, da če si oprsje povečaš, da si plehka trapajullia_ napisal/-a:delusional, brez zamere, ampak ti si najboljši argument tistim, ki trdijo, da si joške povečujejo samo plehke trape.
Meni se ne zdi nič narobe, če si gre bejba s kompleksi zaradi ploščatega prsnega koša povečat joške, če si s tem dvigne samozavest. Vsak ima pač svojo mejo, do katere gre pri olepšavah svojega telesa. Eni se ustavijo pri lakiranju nohtov, drugi si z voskom pulijo dlake s celega telesa, tretji si pa silikon pod kožo vstavljajo
2. Če komu povečanje oprsja dvigne samozavest.. Ja hvala bogu! Nič nimam proti.. So me pa ful zmotle naslednje izjave:
In ta zadnja izjava.. punčke.. pff..delusional napisal/-a:tiste, ki govorijo, da so silikoni grdi in da zgleda grdo, očitno tudi še niso videle, kaj šele tipale zelo dobro narejenih umetnih jošk.
+
ko da lepo vas prosim. tiste ki bi si želele it na operacijo, čimprej zberite keš in jajca, in pejte. brez straha. to je najlepša izkušnja v življenju. in ko je enkrat čez, ti je žal, da nisi šla že dosti prej.
+
ok punčke, tudi jst sm šle čez te vaše blodnje
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov