Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Alexeya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Nova Gorica
Ko sem bla v puberteti sem študirala, kako bi imela umetne, in bla vsa nesrečna k si jih ne morem privoščit. Zdej pa ko sem mal bolj seznanjena s tem, me pa niti malo ne mika....Pa tud so mi zlo grde za videt.
U zadnje sem gledala, po Tv, da so nrdili kao neko tekočino al newem točno kaj, in d si z injekcijo to vbrizgaš v prsi in ti jih poveča za eno leto. Lahko pa izbereš kakšno košarico hočeš met
U zadnje sem gledala, po Tv, da so nrdili kao neko tekočino al newem točno kaj, in d si z injekcijo to vbrizgaš v prsi in ti jih poveča za eno leto. Lahko pa izbereš kakšno košarico hočeš met
- miss sunshine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Ne. S svojima dvojcicama sem ful zadovoljna, ceprov sta obe ze porezani(imela sem namrec ze dve operaciji ) se definitivno nebi odlocila za tovrsten poseg.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
pussyka napisal/-a:sam se mi zdi, da to zdj že tko nrdijo, da čist naravn zgleda...
ne vem jst še mal počakam če kj zrastejo, zdj aktivno masiram, če pa nč ne bo, pa po moje pod nož...
kr vseen mi je ful lepš ženska z vlkimi k z malimi.kok keri itq
Sicer je to tvoja lastna odločitev, ampak če boš imela velike, boš v očeh moških samo predmet poželenja in bodo o tebi govorili "ona, ki ima tak velke". Niti tvojega imena ne bodo poznali. Nihče te ne bo obravnaval kot vredu osebo, ampak bodo videli samo tvoje joške.
Tvojega princa iz sanj nikakor ne bodo zanimali tvoji joški, ampak ti kot celota.
Nič nimam proti tistim, ki si dajo povečati, ampak kot sem že rekla - jaz tega ne bi naredila samo zaradi tega, da si bodo lahko drugi pasli oči na meni. Pozornost se lahko da pritegnit tudi na druge načine, če že želiš. Raje imam, da se ljudje z mano pogovarjajo kot z osebo in me gledajo v oči, ne pa v dekolte.
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Sicer je to tvoja lastna odločitev, ampak če boš imela velike, boš v očeh moških samo predmet poželenja in bodo o tebi govorili "ona, ki ima tak velke". Niti tvojega imena ne bodo poznali. Nihče te ne bo obravnaval kot vredu osebo, ampak bodo videli samo tvoje joške.
Tvojega princa iz sanj nikakor ne bodo zanimali tvoji joški, ampak ti kot celota.
Nič nimam proti tistim, ki si dajo povečati, ampak kot sem že rekla - jaz tega ne bi naredila samo zaradi tega, da si bodo lahko drugi pasli oči na meni. Pozornost se lahko da pritegnit tudi na druge načine, če že želiš.
se na nek način strinjam s tabo...ampak tist k ne ve mojga imena npr. itak ni moj prjatu al pa ne vem kaj tko da se niti mal neb sekirala.
uh vem da ga ne bi zanimal sam joški, sej to tut ne bi nrdila zarad drugih, kr mi je res vseen kaj si kdo misli o men.
to bi nrdila kvečjem zarad sebe, ker mi je to enostavno lepš, obleke ti čist bolš stojijo in mislim da bi se počutla mal bol samozavestno.
sej daleč od tega da nisem.
ka pa lahk mogoče kera kej pove o tej izkušnji, če je že bla na operaciji mogoč?!
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
js bi si jih šla takoj povečat...to bom tud enkrat u bližnji prihodnosti nardila
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Jaz sem pa že razmišljala o tem. Moje so nekako povprečno velike in z njimi nisem nezadovoljna. Samo se mi zdi da bi imela z večjimi bolj skladno postavo. In vsekakor bi to naredila zaradi sebe, ne pa zato da bi si drugi pasli oči na meni. Argument proti je le (poleg denarja seveda), da je to le operiacija in pri vsaki operaciji gre lahko kej narobe in je treba po njej nekaj časa okrevati.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Hočeš ali nočeš si bodo oči pasli na tebi.
Raje si malo preberite, kako nevarno je to in slabe strani tega. Ne mislite, da ima to samo pozitivne strani.
Dobro preučite to stvar in dobro premislite preden se za to odločite! Da ne boste čez nekaj časa pisale na forumu "foxy je imela prav, le zakaj je nismo poslušali..."
Raje si malo preberite, kako nevarno je to in slabe strani tega. Ne mislite, da ima to samo pozitivne strani.
Dobro preučite to stvar in dobro premislite preden se za to odločite! Da ne boste čez nekaj časa pisale na forumu "foxy je imela prav, le zakaj je nismo poslušali..."
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
ker mam ze zdej velike, si oci lahko pasejo tudi zdej. pa si jih noben od moje druzbe ne, vidijo se kaj drugega od josk. Ce bo pa en debil gledu u moje joske, pa nej gleda, ce nezna nc druzga. Usaj vidis, da ni vredu oseba in vidi samo joske, nic drugega
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
niti slučajno ... čeprav nisem najbolj zadovoljna in tudi nisem med najbolj samozavestnimi, ne bi šla tega počet. da greš na operacijo, da postaneš bolj opazen spolni objekt, se mi zdi absurdno, sploh pri dekletih, ki spolni objekt kao nočejo bit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov