Lepotna operacija

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali bi si dala povečati prsi z operacijo?

Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna.
375
61%
Zakaj pa ne?
98
16%
Za operativni poseg sem se odločila, da bi postala samozavestnejša.
12
2%
Mogoče se bom za operativno povečanje prsi odločila v prihodnosti.
131
21%
Skupaj glasov : 616

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 05. Feb. 2008 12:26

D :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Cho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Cho » 06. Feb. 2008 18:02

ja bi si jih, čeprav imam proti enam sošolkam zelooooo :lol: velike
Uporabniški avatar
Alexeya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2005
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Alexeya » 10. Feb. 2008 16:07

Ko sem bla v puberteti sem študirala, kako bi imela umetne, in bla vsa nesrečna k si jih ne morem privoščit. Zdej pa ko sem mal bolj seznanjena s tem, me pa niti malo ne mika....Pa tud so mi zlo grde za videt.

U zadnje sem gledala, po Tv, da so nrdili kao neko tekočino al newem točno kaj, in d si z injekcijo to vbrizgaš v prsi in ti jih poveča za eno leto. Lahko pa izbereš kakšno košarico hočeš met
:roll: :wink:
miss sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a miss sunshine » 12. Feb. 2008 20:43

Ne. S svojima dvojcicama sem ful zadovoljna, ceprov sta obe ze porezani(imela sem namrec ze dve operaciji :( ) se definitivno nebi odlocila za tovrsten poseg.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 14. Feb. 2008 19:51

sam se mi zdi, da to zdj že tko nrdijo, da čist naravn zgleda...
ne vem jst še mal počakam če kj zrastejo, zdj aktivno masiram, če pa nč ne bo, pa po moje pod nož...
kr vseen mi je ful lepš ženska z vlkimi k z malimi.kok keri itq
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Feb. 2008 12:44

pussyka napisal/-a:sam se mi zdi, da to zdj že tko nrdijo, da čist naravn zgleda...
ne vem jst še mal počakam če kj zrastejo, zdj aktivno masiram, če pa nč ne bo, pa po moje pod nož...
kr vseen mi je ful lepš ženska z vlkimi k z malimi.kok keri itq

Sicer je to tvoja lastna odločitev, ampak če boš imela velike, boš v očeh moških samo predmet poželenja in bodo o tebi govorili "ona, ki ima tak velke". Niti tvojega imena ne bodo poznali. Nihče te ne bo obravnaval kot vredu osebo, ampak bodo videli samo tvoje joške.

Tvojega princa iz sanj nikakor ne bodo zanimali tvoji joški, ampak ti kot celota.

Nič nimam proti tistim, ki si dajo povečati, ampak kot sem že rekla - jaz tega ne bi naredila samo zaradi tega, da si bodo lahko drugi pasli oči na meni. Pozornost se lahko da pritegnit tudi na druge načine, če že želiš. Raje imam, da se ljudje z mano pogovarjajo kot z osebo in me gledajo v oči, ne pa v dekolte.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 16. Feb. 2008 15:03

Sicer je to tvoja lastna odločitev, ampak če boš imela velike, boš v očeh moških samo predmet poželenja in bodo o tebi govorili "ona, ki ima tak velke". Niti tvojega imena ne bodo poznali. Nihče te ne bo obravnaval kot vredu osebo, ampak bodo videli samo tvoje joške.

Tvojega princa iz sanj nikakor ne bodo zanimali tvoji joški, ampak ti kot celota.

Nič nimam proti tistim, ki si dajo povečati, ampak kot sem že rekla - jaz tega ne bi naredila samo zaradi tega, da si bodo lahko drugi pasli oči na meni. Pozornost se lahko da pritegnit tudi na druge načine, če že želiš.

se na nek način strinjam s tabo...ampak tist k ne ve mojga imena npr. itak ni moj prjatu al pa ne vem kaj tko da se niti mal neb sekirala.

uh vem da ga ne bi zanimal sam joški, sej to tut ne bi nrdila zarad drugih, kr mi je res vseen kaj si kdo misli o men.

to bi nrdila kvečjem zarad sebe, ker mi je to enostavno lepš, obleke ti čist bolš stojijo in mislim da bi se počutla mal bol samozavestno.
sej daleč od tega da nisem.

ka pa lahk mogoče kera kej pove o tej izkušnji, če je že bla na operaciji mogoč?!
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 18. Feb. 2008 12:25

js bi si jih šla takoj povečat...to bom tud enkrat u bližnji prihodnosti nardila :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 18. Feb. 2008 12:35

tut jst bi jih sla povecat, ceprou tut zdej niso majhne :P in ne zarad drugih, ampak zaradi sebe. ker se MENI to zdi leps.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 19. Feb. 2008 15:22

ni šans... s svojimi sem zadovoljna, pa tudi če bi se mi zdele premajhne pod nobenim pogojem nebi šla pod nož!
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 19. Feb. 2008 15:41

Jaz sem pa že razmišljala o tem. Moje so nekako povprečno velike in z njimi nisem nezadovoljna. Samo se mi zdi da bi imela z večjimi bolj skladno postavo. In vsekakor bi to naredila zaradi sebe, ne pa zato da bi si drugi pasli oči na meni. Argument proti je le (poleg denarja seveda), da je to le operiacija in pri vsaki operaciji gre lahko kej narobe in je treba po njej nekaj časa okrevati.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 19. Feb. 2008 17:36

Hočeš ali nočeš si bodo oči pasli na tebi. ;)
Raje si malo preberite, kako nevarno je to in slabe strani tega. Ne mislite, da ima to samo pozitivne strani.

Dobro preučite to stvar in dobro premislite preden se za to odločite! Da ne boste čez nekaj časa pisale na forumu "foxy je imela prav, le zakaj je nismo poslušali..." :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 22. Feb. 2008 22:52

ker mam ze zdej velike, si oci lahko pasejo tudi zdej. pa si jih noben od moje druzbe ne, vidijo se kaj drugega od josk. Ce bo pa en debil gledu u moje joske, pa nej gleda, ce nezna nc druzga. Usaj vidis, da ni vredu oseba in vidi samo joske, nic drugega :D
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 23:21

nikol si jih ne bi šla povečat, čeprov ne bi mela nč proti, če bi mela mal večje.

ampak operacija... :nein:
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 23. Feb. 2008 12:19

niti slučajno ... čeprav nisem najbolj zadovoljna in tudi nisem med najbolj samozavestnimi, ne bi šla tega počet. da greš na operacijo, da postaneš bolj opazen spolni objekt, se mi zdi absurdno, sploh pri dekletih, ki spolni objekt kao nočejo bit.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov