Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- richy_emmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Radovljica
Niti pod razno.
Sama sem z njimi zadovoljna, so nekaj srednjega in tudi moj fant je čisto zadovoljen z njimi. Zaradi sebe ne bi nikoli šla pod nož, zaradi koga drugega pa še manj. Edino ko je karkoli potrebno zaradi zdravja.
Sama sem z njimi zadovoljna, so nekaj srednjega in tudi moj fant je čisto zadovoljen z njimi. Zaradi sebe ne bi nikoli šla pod nož, zaradi koga drugega pa še manj. Edino ko je karkoli potrebno zaradi zdravja.
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Ne mislim d se je treba sprejeti takšen kakršen pač si in jest sm zadovolna, če pa tip samo gleda na prsi sem pa raje brez
- tinkica_777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: primorska
zakaj pa ne?
sicer nimam majhnih prsi..ampak ker se zdaj redno ukvarjam s fitnesom in hujšam že en let..so se mi precej zmanjšale..
sedaj pri moji postavi so pa še vedno kr velike ampak vseeno vem, da lepo zgledajo velike prsi..še posebi poleti ko pridejo bikinke pa vse te kratke majčke..
verejtno pa je to fuuul drgao
sicer nimam majhnih prsi..ampak ker se zdaj redno ukvarjam s fitnesom in hujšam že en let..so se mi precej zmanjšale..
sedaj pri moji postavi so pa še vedno kr velike ampak vseeno vem, da lepo zgledajo velike prsi..še posebi poleti ko pridejo bikinke pa vse te kratke majčke..
verejtno pa je to fuuul drgao
- tinkica_777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: primorska
ja js hodm u fitnes..pa na žalost niso nč večje..
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
itaq... takoj... sam če bi mela keš
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
Mogoče se bom za operativno povečanje prsi odločila v prihodnosti.
mogoče...nism zadovoljna z svojimi in nekako bi se odločila za to ampak upam na kakšno izboljšanje v času nosečnosti itd...in tudi to da bi mela plastiko v sebi me kr malo zgrozi...
mogoče...nism zadovoljna z svojimi in nekako bi se odločila za to ampak upam na kakšno izboljšanje v času nosečnosti itd...in tudi to da bi mela plastiko v sebi me kr malo zgrozi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov