Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst se odločam za to operacijo. sredstva mam. problem je le še zbrat pogum. znanka je bila pred kratkim pri Fabjanu, in je rekla, da ne bi šla več k njemu, ker da se ji ni posvetil. pa tudi da jo je par dni po operaciji res grozno bolelo.
tako da ne vem h komu in kdaj.
-
*just me* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
- Kraj: Celje
delusional napisal/-a:jst se odločam za to operacijo. sredstva mam. problem je le še zbrat pogum. znanka je bila pred kratkim pri Fabjanu, in je rekla, da ne bi šla več k njemu, ker da se ji ni posvetil. pa tudi da jo je par dni po operaciji res grozno bolelo.
Planinšek je jack za te stvari! Priporočam
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
če je želja po umetnik prsih dovolj velika in če se bo ženska (ali moški ) bolje počutila, si povečala obenem še samozavest.....
in če zdravje dopušča operativni poseg.......
zakaj pa ne!
sama nisem razmišljala o tem še nikoli, tako da je tudi moj odgovor pod A.
in če zdravje dopušča operativni poseg.......
zakaj pa ne!
sama nisem razmišljala o tem še nikoli, tako da je tudi moj odgovor pod A.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna.
Me pa ne mot če si kdo da če se potem bolš počut..bl samozavestno..al pa pač zarad zdravstvenih razlogu..sam jst vem da si jih večat neb dajala al pa krkol spreminjat..razn če bi blo to iz zdravstvenih razlog k itaq nimaš lih velke izbire.. b80 čist dost velke..lih taprave
Me pa ne mot če si kdo da če se potem bolš počut..bl samozavestno..al pa pač zarad zdravstvenih razlogu..sam jst vem da si jih večat neb dajala al pa krkol spreminjat..razn če bi blo to iz zdravstvenih razlog k itaq nimaš lih velke izbire.. b80 čist dost velke..lih taprave
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
js vem da si jih ziher ne bi dala povečati pa če bi imela še tako majhne. ker se ne bi uredu počutila če bi imela ne sebi neki "kar ni mojega" tko rečeno ane. pa tud taka operacija...jah lohk se pa tud ponesreč...ne hvala...
uživite
uživite
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
A-a, I like my boobies ! Pa umetne se sploh ne premikajo s tabo...se uležeš pa še kr pokonc stojijo...wtf?! Ne vem pa tud, kok umetne delujejo na dotik...
Tko da načeloma sem proti temu, razn kadar zgubiš svoje zaradi zdravstvenih težav (al pa po možnosti celo samo eno)...
Tko da načeloma sem proti temu, razn kadar zgubiš svoje zaradi zdravstvenih težav (al pa po možnosti celo samo eno)...
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Ni šans, da si jih grem povečvat, mam že tko dost velke, da me učas mal motjo. Verjamem, da ni lahko, da si "ploh" spredi, sam tiste k mamo večje prsi tud vemo, da jih ni tko lahko nost. Js vem, da mi dost majčk lih zarad tega ne paše oz. se ne počutm dobr, pr športu so tud ovira..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov