Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tash
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2004
jaz pravim, zakaj pa ne.. nic nimam proti lepotnim opreacijam, seveda do dolocene mere, ce kdo ni zadovoljen s svojim prsmi in bi si jih rad povecal nimam nic proti.
sama bi seveda rada mela vecje, samo se s tem ne obremenjujem tako, da bi se res odlocila za poseg, tudi nimam denarja in moj prag bolecine je zelo nizek in procedura zakomplicirana.
mogoce enkrat v prihodnosti...
sama bi seveda rada mela vecje, samo se s tem ne obremenjujem tako, da bi se res odlocila za poseg, tudi nimam denarja in moj prag bolecine je zelo nizek in procedura zakomplicirana.
mogoce enkrat v prihodnosti...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Jaz si jih nebi šla operirat, ker meni osebno to ful Ni pomembno.. mam zelo majhne, pa tut na srečo si res ne želim večjih.. sicer pa nimam nič proti tistim, ki si dajo operirati.. kokr komu paše...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
povečt si jih ne bi dala...nimm pa nč proti pupam k si jih dajo povečt...če čejo, nej grejo...in če bojo tko dobile na samozavesti, nej grejo...
kolko pa stane prbl. taka operacija?
pardon mogoče je blo že to kje prašano ma nism brala usega za nazaj...
kolko pa stane prbl. taka operacija?
pardon mogoče je blo že to kje prašano ma nism brala usega za nazaj...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Meni osebno so umetne joške blazno grde - že zato, ker tako pokončno stojijo, da se točno vidi, da so fejk. Al pa kaki robovi vidni (Victoria Becham varianta ).
Moje niso neki blazno velike, mi tudi ne bi pasale na mojo postavo. Velikih nočem tudi iz enega zelo praktičnega razloga - obožujem tek in ensplozivne sporte. Ne predstavljam si šprinta z nekimi baloni, ki bi se mi zabijali ne vem kam.
Moje niso neki blazno velike, mi tudi ne bi pasale na mojo postavo. Velikih nočem tudi iz enega zelo praktičnega razloga - obožujem tek in ensplozivne sporte. Ne predstavljam si šprinta z nekimi baloni, ki bi se mi zabijali ne vem kam.
-
xxxExLxAxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
jaz imam to srečo da kljub temu da športam in sem bolj suha oz. imam bolj iblikovano mišičasto telo imam dokaj velike joške, tudi oblika je perfekt
Če jih pa ne bi imela bi si jih pa kupila
ne vem no, že majčke in sve lepše stoji če nekaj imaš...
Če jih pa ne bi imela bi si jih pa kupila
ne vem no, že majčke in sve lepše stoji če nekaj imaš...
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
niti pod razno..prej bi si jih pomanjšala
- ady_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
- Kraj: celje
odvisno zakaj sii jih delat daš...naprimer če imaš samo ta razlog da boš potem fantim všeč...se jaz s tem ne strinjam ker se mi zdi da večina fantim so všeč naravne pa če so majhne al pa vlke---sam da so(pa to prave)...drugače pa jaz si nikoli jih ne bi dala predelat jih pa tudi če bi imela al ploščate kot hrbet ali pa velike ki bi mi križ upognal....bot srečna da jih sploh maš! lp
- amaze-me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: piran
hehe, dobro vprasanje ne....
pred kratkim sem bila sicer tudi mnenja, da si jaz nikoli ne bi dala neke plastike v moje prsi, ampak ko sm pred dnevi nase dala bikini.... ja no... sem malo pomisnla v to smer, da bi si jih povecala.
ampak tudi vem da bom pri razmisljanju tudi ostala...ce nic drugega zaradi cene, in morebitnih negativnih posledic, ki lahko sledijo.ce vse to pretehtam, se vse skupi obrne proti temu da bi si jih povecala....
pred kratkim sem bila sicer tudi mnenja, da si jaz nikoli ne bi dala neke plastike v moje prsi, ampak ko sm pred dnevi nase dala bikini.... ja no... sem malo pomisnla v to smer, da bi si jih povecala.
ampak tudi vem da bom pri razmisljanju tudi ostala...ce nic drugega zaradi cene, in morebitnih negativnih posledic, ki lahko sledijo.ce vse to pretehtam, se vse skupi obrne proti temu da bi si jih povecala....
-
klio - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: Celje
Js mam manjše prsi in bi seveda rada mela večje, pač je tak, da nimam te sreče a ne. Sam si jih za enkrat ne bi dala povečat, ker tud men umetne prsi niso všeč... mam kar mam pa so vsaj naravne...
Pravijo pa tudi, da nikoli ne reci nikoli...
Pravijo pa tudi, da nikoli ne reci nikoli...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov