Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
js sem čist zadovoljna z velikostjo mojih prsi. sej ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta..
mam pa uprašanje: a je res, da moraš po prvem posegu vstavljanja silikonov it čez neki let na še enega da ti jih zamenjajo in tko morš delat do konca ssvojega življenja???
mam pa uprašanje: a je res, da moraš po prvem posegu vstavljanja silikonov it čez neki let na še enega da ti jih zamenjajo in tko morš delat do konca ssvojega življenja???
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js sem s svojimi zadovolna Upam da bo še dolgo tak ostalo
Worship me or walk away.
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
mah meni so pa takšne povečave prsi prav bedarija. Jaz imam velike prsi pa bi jih raje zamenjala za majhne. Potem pa pravega modrca ne dobiš, z leti se ti povesijo, manj so črvste, potem so pa tukaj še problemi z majčkami,... Moja postava je bolj majhna in suha (no nekje normalna), prsi pa velike in rabim velikokrat večjo majčko vzet, ker mi v manjšo joške pač ne grejo. drugje se pa potem majčka guba, pa predolge rokave imam potem Sploh pa mislim, da globok dekolte pri ženskah z velikimi prsi veliko hitreje izpade kurbirsko, ker dobesedno sili vse ven.
No to je moje mnenje, še vedno pa podpiram vsako, ki se za takšen korak odloči, če ve, da ji bo ta operacija zvišala samozavest. Ni hujšega kot ženska brez samozavesti.
No to je moje mnenje, še vedno pa podpiram vsako, ki se za takšen korak odloči, če ve, da ji bo ta operacija zvišala samozavest. Ni hujšega kot ženska brez samozavesti.
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
ja sej zdaj ko si pa sam ta stavek citirala... mah ja mal pa sem res pretiravala ane?
ne vem no, meni se zdi, da se res ful vidi ženski, ki ni samozavestna. Imam kolegico, ki ni ravno "cvet lepote" v tradicionalnem smislu, vendar ji njena karizma in samozavest res data nekaj. Opaziš njeno prisotnost. Po drugi strani pa poznam punco, ki je res ful luštna pa se njej to ne zdi, in kadar je ona v družbi jo ljudje sploh ne porajtajo...
ne vem no, meni se zdi, da se res ful vidi ženski, ki ni samozavestna. Imam kolegico, ki ni ravno "cvet lepote" v tradicionalnem smislu, vendar ji njena karizma in samozavest res data nekaj. Opaziš njeno prisotnost. Po drugi strani pa poznam punco, ki je res ful luštna pa se njej to ne zdi, in kadar je ona v družbi jo ljudje sploh ne porajtajo...
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Verjetno ja. Ha, ha.
Jaz si jih ne bi dala, pa tud če bi mela še manjše kot jih mam. Za tisto, čemur prvinsko služijo, so itak dovolj velike. Za kaj druga pa niso niti pomembne, vsaj meni ne. Razen mogoč, da mi kako majco gor držijo, sam to je pa že druga zgodba.
Jaz si jih ne bi dala, pa tud če bi mela še manjše kot jih mam. Za tisto, čemur prvinsko služijo, so itak dovolj velike. Za kaj druga pa niso niti pomembne, vsaj meni ne. Razen mogoč, da mi kako majco gor držijo, sam to je pa že druga zgodba.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
meni so moje vsec... vecje bi bile prevelike...
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
zaenkrat ne. sam kaj pa veš...mogoče po porodu/ih, ko se ti spraznejo, povesijo...
čeprav tudi takrat dvomim
čeprav tudi takrat dvomim
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne, ne bi se odločila. sem s svojimi joškami čisto zadovoljna, niso ravno ne vem kaj, čisto ploh pa tudi nisem. se mi zdi, da tudi v majčki z dekoltejem čisto ok izpadejo.
z večjimi imaš samo več problemov: več se potiš, športaš težje, ker ti vse skače, zaradi številke modrca, prej se povesijo oz. velike naravne prsi pri nekaterih zgledajo povešene že preden so sploh dojile ...
fant je pa tudi zadovoljen z njimi.
z večjimi imaš samo več problemov: več se potiš, športaš težje, ker ti vse skače, zaradi številke modrca, prej se povesijo oz. velike naravne prsi pri nekaterih zgledajo povešene že preden so sploh dojile ...
fant je pa tudi zadovoljen z njimi.
- citrončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jst si nikol ne bi dala povečat prsi, ker pravjo, da morš potem vsakih nekaj let ponovno hodt na operacije, ker lahko silikon poči, se prestavi, ne smeš se zredit al pa shujšat... In potem maš cel kup zdravstvenih težav in bolečin in to čisto po svoji krivdi.
Poleg tega pa: čeprav si s takšno operacijo "zvišaš" samozavest, še nikjer ne piše, da boš potem sam s sabo zadovoljen, ker te kmal začne motit kej drugega.
Poleg tega pa: čeprav si s takšno operacijo "zvišaš" samozavest, še nikjer ne piše, da boš potem sam s sabo zadovoljen, ker te kmal začne motit kej drugega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov