Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
jst vem, da ne bi v sebi hotela met nekaj umetnega, v tem primeru silikona.... juk
pa že to mi je mal bedno, da ti joški pri npr. teku skačejo.. ma pomoje so sam u napoto Ena je ma res kar ogromne in mi prav grdo zgleda tisto napihnjeno podvojeno.. pa še odprte majčke je nosila.. men so lepši manjši, ne premajhni oz. ničti joški.. ampak tko
+važn je funkcija.. dojenčki in njihov mlek
pa že to mi je mal bedno, da ti joški pri npr. teku skačejo.. ma pomoje so sam u napoto Ena je ma res kar ogromne in mi prav grdo zgleda tisto napihnjeno podvojeno.. pa še odprte majčke je nosila.. men so lepši manjši, ne premajhni oz. ničti joški.. ampak tko
+važn je funkcija.. dojenčki in njihov mlek
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
delusional napisal/-a:Milkyway, če si tako zadovoljna s svojimi,kaj potem nadaljuješ debato tu in se vtikaš v moje joške? mal si pa vseeno zakompleksana, a?
Oh, delusional, ne veš kako sm js zadovoljna z mojimi joškami... Res so mi všeč, ker so ravno prav velike za mojo postavo (če bi bile večje, bi bil že kič ). In jih ne bi menjala za nič na svetu, ker so samo moje .
Aha a zdej smo pa vse ženske, ki se vključujemo v to debato, zakompleksane do kraja, nezadovoljne s svojimi postavami, žalostne, ker si ne moremo privoščit umetnih jošk? Škoda punca, nimaš prav.
Hotla sm rečt, da če si si ti pridobila samozavest z operacijo, prav, ampak ni zdej rečeno, da smo vse istega mnenja kot ti. Da vse vidimo samo skozi joške, in da tekmujemo, kdo ima večje joške. Veliko je tudi takih punc, ki smo same s sabo zadovoljne in ne potrebujemo umetnih materialov, da se počutimo bolj sexy.
In ne...ne vtikujem se v tvoje joške (bog ne daj, da bi mela mojo glavo notr! ), ampak se vtikujem v debato o umetnih joškah. A ne smem?
- _me_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2008
jst pa pac z videzom svojih josk nism zadovoljna.so namrec premejhne.mogoce zato tut nism dost samozavestna v kopalkah.v normalnih bolekah se itak tok ne opazi.samo..da bi si jih sla povecat pa dvomim.
se mi zdi da tut fant ce te ma rd te sprejme tako kot si.ker ce bi biu z mano zarad mojih josk, pa ce bi ble se te umetne pfffff.res dobro ja ta fant je pa res vredn in usi ostali moski ki padajao na te fore no no..
se mi zdi da tut fant ce te ma rd te sprejme tako kot si.ker ce bi biu z mano zarad mojih josk, pa ce bi ble se te umetne pfffff.res dobro ja ta fant je pa res vredn in usi ostali moski ki padajao na te fore no no..
- jzt
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ne vem, jaz mam ful majhne joške, pa se še niti enkrat v življenju nisem sekirala, kako zarad tega zgledam v kopalkah - tut pomislna še nisem na to, ker nimam kaj, zarad jošk obremenjevat se mi je tazadna stvar na svetu. Taka pač sem in si jih ne bi dala povečat nikol, nimam pa seveda nič proti tistim, ki pač s tem majo probleme.
- anamarija1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2008
Cao,
mene pa zanima, a kaksno operacijo prsi krije zavarovalnica - npr zaradi velike asimetrije...
mene pa zanima, a kaksno operacijo prsi krije zavarovalnica - npr zaradi velike asimetrije...
- Princeska...
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2008
Js si jih imam namen povečati v bližnji prihodnosti.Sem zelo nezadovoljna s svojimi.Upam da mi bojo mogoče z uporabo kt kej zrasle..
Pri katerih letih si je priporočljivi najprej povečati???
Pri katerih letih si je priporočljivi najprej povečati???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov