Lepotna operacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Ja, jz si jih bom tut dal. Namest sklec. Pa ritne vsadke, pol mi migat ne bo treba.
-
lucky_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2005
- Kraj: Vipava
ne js mislim da si tega ne bi nikol dala narediti.....
sm zadovoljna s tem kar imam.....
sploh pa zdej u zadnjem letu ko sm se malček zredila, vendar na prava mesta...in mam zdej večje za celo številko....tko da zdej s tem kar imam zelooooooooo zadovoljna,... in še fant je srečen
sm zadovoljna s tem kar imam.....
sploh pa zdej u zadnjem letu ko sm se malček zredila, vendar na prava mesta...in mam zdej večje za celo številko....tko da zdej s tem kar imam zelooooooooo zadovoljna,... in še fant je srečen
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jaz ne bom rekla nikoli, ker se zarečenega kruha največ poje. Ne morem vedit kakšne prsi bom mela, še posebej po porodu. Lahk mi postanejo večjo kot jih mam zdaj, lahk imam iste, lahk se mi poves, čeprov mam manjše, lahk jih je pa še manj. Tak da raj rečem, da mogoč bi se lahk nardil da pride do operacije.
In podpiram ženske, ki grejo pod nož, če se potem njihova samozavest res dvigne, vendar le v primeru, da prsi res nimajo ali pa imajo res ful povešene. Če pa imaš prsi, male, velike, kakršne pač so, vsake prsi so po svoje lepe in edinstvene, zaka bi jih spreminjale.
In podpiram ženske, ki grejo pod nož, če se potem njihova samozavest res dvigne, vendar le v primeru, da prsi res nimajo ali pa imajo res ful povešene. Če pa imaš prsi, male, velike, kakršne pač so, vsake prsi so po svoje lepe in edinstvene, zaka bi jih spreminjale.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem imela dostikrt komplekse, ker imam bolj male prsi(a-b). dosti se ukvarjam s športom, kar pomeni, da je vzrok tudi v tem -še druga posledica telovadbe: seksi ritka. čisto iskreno raje vidim lepo natrenirano ritko pa manjše prsi kot pa celulitasto vrečo z velikimi joški čeprav... nikoli se ne ve
Zadnjič spremenil razmazena_maca, dne 11. Feb. 2008 8:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
a.) Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna.
na srečo sem ena tistih ki jim je mati narava dala velike...pa še lepe oblike soo...ampak kaj, tiste ki nimajo sreče na tem planu, majo pa dolge noge največkrat..tak da za vsakogar nekaj, za vse u življenju se najde pravica
na srečo sem ena tistih ki jim je mati narava dala velike...pa še lepe oblike soo...ampak kaj, tiste ki nimajo sreče na tem planu, majo pa dolge noge največkrat..tak da za vsakogar nekaj, za vse u življenju se najde pravica
-
Miss She - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
- Kraj: gorenjska
jz si pa jih nebi...ker sem s svojimi čist zadovoljna...niso niti majhne...niti veeelike...lih pravšnje zame...toda če se kera odloči in bo s tem samozavestnejša...srečnješa...jo čisto podpiram...spomnim se osnovne šole ko sem bila čisit ploh...jaoo...hvalabogu da so mi zrasle...
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ker imam majhne prsi....sm se že zdavnej odločila da si jih bom v bližnji prihodnosti povečala...o temu sm se pogovarjala in s starši..s fantom...kolegicami...in noben ni meu neke pripombe...pa tud če bi...to je moje telo...in s svojim telesom lahko počnem kar jst hočm...
Zdej kar še delam...zbiram podatke o zdravnikih....mnenja drugih ki so že opravile poseg...in pa seveda denar....drgač se pa veselim...ko bo to enkrat za mano....in ko si bom učeč do konca
Pri katerem kirurgu si pa bla?
Zdej kar še delam...zbiram podatke o zdravnikih....mnenja drugih ki so že opravile poseg...in pa seveda denar....drgač se pa veselim...ko bo to enkrat za mano....in ko si bom učeč do konca
delusional napisal/-a:jst sm sedaj 6. dan po operaciji, in morem rečt da sem zelo zadovoljna joški so super ful so mi všeč in jih nonstop gledam končno nimam več unega filinga, da mi nekaj manjka.
dala sm 4500 eur.
Pri katerem kirurgu si pa bla?
with every goodbye, you learn...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov