Lepotna operacija

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali bi si dala povečati prsi z operacijo?

Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna.
375
61%
Zakaj pa ne?
98
16%
Za operativni poseg sem se odločila, da bi postala samozavestnejša.
12
2%
Mogoče se bom za operativno povečanje prsi odločila v prihodnosti.
131
21%
Skupaj glasov : 616

Uporabniški avatar
mooyca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2007
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a mooyca_ » 02. Jul. 2007 21:11

a) Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna. :D
Uporabniški avatar
schranz_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007
Kraj: pivka

Neprebrana objavaNapisal/-a schranz_lady » 05. Jul. 2007 12:22

en kolega mi je nedavno rekel....raje imam majše prsi kot pa silikonske...mislim da mu dam čist prow :respekt:
[neumNi Łjudje me poSkušaJo raZumeT• PametNi so že zDavnaJ Od neHaŁ• noRci se še TrudiJo ×]
ancika46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2007
Kraj: nova gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ancika46 » 05. Jul. 2007 12:27

Jst bi si pa full dala povečat prsi ...u bistvu enkrat v bližnji prihodnosti. Sam me pa zanima če je kira tle k si jih je dala povečat,ker bi rada se z eno tako mal pogovorila!
Uporabniški avatar
schranz_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007
Kraj: pivka

Neprebrana objavaNapisal/-a schranz_lady » 05. Jul. 2007 13:39

od moje kolegice sestra si jih je dala...
drugač sm pa gledala eno oddajo glede povečevanja prsi...in kar ti moram povedat je da kadar daš enkrat povečat prsi...moraš vsake tolko let iti da ti jih obdelajo na novo....tako so vsai v oddaji povedal...je pa boljš da kakšno prow za real prašaš kok je to :wink:
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 05. Jul. 2007 18:01

No ja, mogoče sem res malo premlada, da bi presojala o raznih lepotnih operacijah, ampak karkoli umetnega:nos, usta, prsi, nategnjena koža...mi je grdo. Zakaj so ljudje lahk stoletja živeli taki, kot jih je naredla narava :P brez potrebe po popravljanju, zdai pa si že nategujemo vsako gubo...
Odločno proti! :D
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 09. Jul. 2007 17:03

odgovor a), ker sem s svojimi popolnoma zadovoljna, naravne so najlepše, pač kar ti mati narav nakloni je treba sprejeti, tako pač je, nisem za razne take operativne posege, ker imaš lahko resne probleme po le teh...sicer pa vsak je svojega telesa gospodar in naj s svojim telesom dela kar hoče oz. kar mu paše, jaz sem povedala pa svoje stališče in to je to.
ancika46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ancika46 » 09. Jul. 2007 17:27

Jst ne lih verjamem...da majo tipi raje mahne prsi oz. da jih kmal ni kot pa silikonske. Jst se dve leti redno ukvarjam s fitnesom in u tem času so se mi prsi očitno zmanjšale, in veliko moških mi je rekla naj s fitnesom preneham ker....ženska brez prsi ni ženska!
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 09. Jul. 2007 19:10

ancika46 napisal/-a:....ženska brez prsi ni ženska!

točno to je tut moje mnenje in zato se niti pod razno ne počutim fajn v svoji koži. po moje lahko dajo pri izrazu ploh kar moje ime poleg :roll:
pa fora je v tem, da sem močnejše postave, pa gre zgleda vse na rit in noge, gor pa nič. počutim se ko neka spaka ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
*nAughTykA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *nAughTykA* » 09. Jul. 2007 21:16

js sem zelo bogato obdarjena tko da o povečavi ne razmišljam :D ...če bi pa imela košarico A bi si jih pa definitivno dala povečat, ker se men osebno zdi zlo pomembno, da ima ženska prsi..
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 09. Jul. 2007 21:55

ancika46 napisal/-a:Jst ne lih verjamem...da majo tipi raje mahne prsi oz. da jih kmal ni kot pa silikonske. Jst se dve leti redno ukvarjam s fitnesom in u tem času so se mi prsi očitno zmanjšale, in veliko moških mi je rekla naj s fitnesom preneham ker....ženska brez prsi ni ženska!

jah no sam ka pa mormo? tak je ene imamo take, druge take, tretje spet malo drugačene, pa naj bodo manjše ali pač večje...samo saj pravim, proti naravi se (nažalost) ne moremo boriti, tako je...tisti operativni posegi pa to mi je pa tok nekak odvratno, pa še menjat je pol treba na več let te silikonske vložke, kot sem slišala, pa kolko je že bilo primerov, da je ženska z umetnimi prsmi imela nevem kako prometno nesrečo pa je počilo vse skupaj...ali pa...oglavnem jaz bi potem vedno mela nek stah, kaj pa vem no :?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 10. Jul. 2007 9:29

ja, bi si jih dala. v primeru bolezni (rak na dojkah). če bi se mi že to zgodilo in bi potem imela eno večjo kot drugo, bi si ju popravila. ampak le v tem primeru, če bi bila po zdravljenju popolnoma zdrava.
Uporabniški avatar
_radovedna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _radovedna » 10. Jul. 2007 15:22

za zdaj še ne,.. morda k bi bla res stara ampak sam da ti ne tolk visijo. sicer pa se mi zdi da bi morale biti punce zadovoljne same s sabo in tisti ki jih imajo radi jih majo zaradi njih samih ne pa zato ker majo mahjne alpa velike. če pa tip gleda na to pa,... V bistvu to kategorijo tipov kratkomalo preskočim in se ne ukvarjam z njimi. Pa še tele operacije k so v Sloveniji ful poceni so za vprašat kolk je to res zdravo za naše telo. nevem vseeno pomoje se te snovi topijo (kar se je že zgodilo, sm prebrala!) pa se mi zdi da si nardiš več škode kot koristi. Če pa že bi šla na operacijo v tujino- Japonska ima ful bolj naprednih in bolj varnih metod sam je pa cena ajoj velika. Že res za milijonarje in glede na to da se moj račun vsak mesec približa 0 € mislim da s tem nebo nič :)
ancika46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ancika46 » 10. Jul. 2007 17:54

Evo jst mam tko verjetn postavo k ti motorola...mislim mam tko kar okroglo ritko....u ramenih sm široka k se s fitnesom ukvarjam prsi pa jih kmal da ni....in to me full moti k sploh ne pašejo tko majhne prsi na mojo postavo. In jst bi si prsi šla povečat zame ne za druge....ker to mene res ful moti.
Uporabniški avatar
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a gisele » 11. Jul. 2007 18:35

Nikol si ne bi šla povečat prsi. So mi všeč takšne kot so :P
No...ok, mogoče če bi bil zdravstveni razlog pa res nujno, drugače pa a-a.
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 12. Jul. 2007 17:24

...a)..niti pod razno...
..ne wem jz sm zaenx zadovolna..sam si pa predtsaulam da če nisi.in da trpiš zart tega da hočš neki ukrent..sam..morš vedt da pride lahk do zapletou an..sam jez si jih ne bi..
voljeti neKoga a ne biTi s njim je kao Kaznjen A ne biTi kriV*..

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov