Lasne konice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
tole orehovo olje sm pa jest tut že mela. je kar v redu zadeva. samo pol sem spoznala klas
Je pa ta zadeva v afroditi v taki mali flaški. orehovo je za temnolaske, čičkovo je pa za blondinke.
sem pa navdušena nad reelle - sprejom za sijaj. res pomaga. sicer ima malo premočan vonj, drugače se pa od ušes navzdol po laseh posprejam in počešem in se mi tako lepo svetjo. ni un moker sijaj ampak pač zdrav sijaj.
Je pa ta zadeva v afroditi v taki mali flaški. orehovo je za temnolaske, čičkovo je pa za blondinke.
sem pa navdušena nad reelle - sprejom za sijaj. res pomaga. sicer ima malo premočan vonj, drugače se pa od ušes navzdol po laseh posprejam in počešem in se mi tako lepo svetjo. ni un moker sijaj ampak pač zdrav sijaj.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz sem že tudi mela vse mogoče za lase..ker mam res grozno suhe konice,pa jih tudi redno vstran režem,ker zgledajo obupno...sem pa tudi mela že marsikaj za suhe lase,pa ni blo učinka...tak da upam da to olje bo kaj bolše...hehe
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
lih dans sem kupla tole orehovo olje, čeprov sem blond, ker mi je velik lepš dišal k čičerka varianta... upam sam, da ne potemni to kej pretirano las, pa da bo kej koristl mojih uiber suhim in lomljivim konicam
The secret of success is consistency of purpose.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
densy napisal/-a:tole orehovo olje sm pa jest tut že mela. je kar v redu zadeva. samo pol sem spoznala klas
Kako to zgleda? (embalaža mislim)
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
tkole nekak
ne najdem nobene pametne slikce uglavnem neki gor piše dm, tko da možn da je to kkšna dm- ova kolekcija. najdeš jo pa na tistih oddelkih k je tut gliss kurov sprej za sijaj in podobni.
ne najdem nobene pametne slikce uglavnem neki gor piše dm, tko da možn da je to kkšna dm- ova kolekcija. najdeš jo pa na tistih oddelkih k je tut gliss kurov sprej za sijaj in podobni.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js mam zlo suhe konice in uporablam od John Frieda kukr eno kremco za konice - je tut ful fajn. Majo pa posebi za blond pa posebi za rjave lase.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov